Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
janca21peta25
4.3.12 10:16

Vidím že se tady někteří krásně chytaj slov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 10:18
janca21peta25 píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?

o co Ti jde ?Jsi zapskla a plna zavisti
"Kdyby jste vedeli co v tom bio je ",tak spust ja si to rada poslechnu,nebo nemas co rici ????

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 10:18
mmonica píše:
janca21peta25 píše:
Mahja píše:
Daša 2 píše:
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná :poblion: ,to už je lepší ten chléb se sádlem
a přelepovat data trvanlivosti se mužou? prodávatprošlé jídlo se muže? raděj holky nechdte do restaurací a hospod kdyby jste to viděli jak to tam chodí tak pak byste se asi už vživotě nenajedli :jazyk:
No, určitě zdravější.
a jste si jistí že tom chlebu není E?
zjisti si fakta,do zakladnich potravin se ecka pridavat nesmeji davat,pastri sem nebaleny chlen napriklad,pak tu muzes machrovat
  • Citovat
  • Upravit
6555
4.3.12 10:19
mmonica píše:
janca21peta25 píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?
"Kdyby jste vedeli co v tom bio je ",tak spust ja si to rada poslechnu,nebo nemas co rici ????

Já se přidávám s žádostí, prosím prosím, co v tom bio je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
4.3.12 10:20

Pokud nemas co rici,tak nevopruzuj,zrejme se nudis,takoveto prazdne fraze o nicem pouzivaji pouze hloupy lidi
takze pokud nemas inteligentni nazory,tak se s Tebou neni o cem bavit a smajlikovou valku me tedy hrat nebavi a ani nechci

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 10:23
Tak třeba Jabko je plné chemie protože ty stromy musí něčím ošetřit a čím jiným než chemii proto někdo nesmí ani jabko pokud si ho tepelně neupraví. jak je známo tak kolem nás jezdí spousta aut a ty jesdí na co no přece na chemii a tu vypouští do vzduchu a máme další část.až budou všechny jezdit na vzduch a lidi nebudou topit a ošetřovat stromy tak pak se o nějakém biu mužem bavit. Bio je slovní hříčka schválena zákonem co vše v tom muže a nesmí být. náš malej teda oba mi nejí bio příkrmy protože jim to asi nechutná když to jednou sněd tak se poblil a posral tak co v tom asi je.
mmonica píše:
janca21peta25 píše:
"Kdyby jste vedeli co v tom bio je ",tak spust ja si to rada poslechnu,nebo nemas co rici ????
  • Citovat
  • Upravit
petrkom
4.3.12 10:24

Tak proč teda muj známej je alergik na jabka které mu nevyrostly na jeho stromě a nejsou nijak ošetřené. Potřebuju to vysvětlit nechápu to

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 10:27
No já ti mám co závidět tak začni já tě ani neznám tak jak ti mužu závidět já mám vše co potřebuju a to mi stačí nepotřebuju ti závidět to bio to si nech to já jíst nemusím fuj. a podle čeho soudíš že jsem zapsklá jsi psycholog? nebo to soudíš oodle mého názoru?
mmonica píše:
janca21peta25 píše:
  • Citovat
  • Upravit
petrkom
4.3.12 10:30

Jdu si dát guláš s knedlíkem a budu teda podle vás doufat že neumřu protože ten rozhodně bio není.

• Citovat
  • Upravit
3200
4.3.12 10:30
petrkom píše:
Tak proč teda muj známej je alergik na jabka které mu nevyrostly na jeho stromě a nejsou nijak ošetřené. Potřebuju to vysvětlit nechápu to

Na jiná jablka alergik není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrkom
4.3.12 10:34

na ty co nejsou chem upravené alergický není ale na ty co jsou chem upravené tak podle jejich slov opuchne jak havajský domovník :mrgreen: takže určitě v tom biu něco je jednou sněd vaše bio jabko a viděl jsem co to sním udělalo :mrgreen: takže za mě zbytečně vyhozené peníze za bio

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 10:36

a pak že je bio zdravé no myslím že pan by moh povídat jak mu bio zlepšilo zdraví :)

• Citovat
  • Upravit
425
4.3.12 10:36

Proč furt bio :roll: Jinak je jasný,že kdyby jsme viděli jak se zachází s jídlem,chodili bysme na kořínky.Ale vybíráme si prostě menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.3.12 10:37
petrkom píše:
Jdu si dát guláš s knedlíkem a budu teda podle vás doufat že neumřu protože ten rozhodně bio není.

Nikdo v této diskuzi nebrojí proti guláši s knedlíkem :wink:
Když je z pořádného masa a ne z buřtu, v němž jsou namleté masové zbytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.3.12 10:37

U bio produkce je zákonem dané, jak to probíhá a co lze a nelze v rámci agrotechniky a ošetření použít.

Pokud opuchne u jakéhokoliv jiného jablka ačkoliv neví, jestli, co a v jakém množství a kdy bylo ošetřeno, tak to vidím trošku na vsugerovanou záležitost :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.12 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová