Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janca21peta25 píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?
o co Ti jde ?Jsi zapskla a plna zavisti
"Kdyby jste vedeli co v tom bio je ",tak spust ja si to rada poslechnu,nebo nemas co rici ????
mmonica píše:janca21peta25 píše:zjisti si fakta,do zakladnich potravin se ecka pridavat nesmeji davat,pastri sem nebaleny chlen napriklad,pak tu muzes machrovatMahja píše:a jste si jistí že tom chlebu není E?Daša 2 píše:a přelepovat data trvanlivosti se mužou? prodávatprošlé jídlo se muže? raděj holky nechdte do restaurací a hospod kdyby jste to viděli jak to tam chodí tak pak byste se asi už vživotě nenajedli
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná,to už je lepší ten chléb se sádlem
No, určitě zdravější.
mmonica píše:janca21peta25 píše:o co Ti jde ?Jsi zapskla a plna zavisti
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?
"Kdyby jste vedeli co v tom bio je ",tak spust ja si to rada poslechnu,nebo nemas co rici ????
Já se přidávám s žádostí, prosím prosím, co v tom bio je?
Pokud nemas co rici,tak nevopruzuj,zrejme se nudis,takoveto prazdne fraze o nicem pouzivaji pouze hloupy lidi
takze pokud nemas inteligentni nazory,tak se s Tebou neni o cem bavit a smajlikovou valku me tedy hrat nebavi a ani nechci
Tak třeba Jabko je plné chemie protože ty stromy musí něčím ošetřit a čím jiným než chemii proto někdo nesmí ani jabko pokud si ho tepelně neupraví. jak je známo tak kolem nás jezdí spousta aut a ty jesdí na co no přece na chemii a tu vypouští do vzduchu a máme další část.až budou všechny jezdit na vzduch a lidi nebudou topit a ošetřovat stromy tak pak se o nějakém biu mužem bavit. Bio je slovní hříčka schválena zákonem co vše v tom muže a nesmí být. náš malej teda oba mi nejí bio příkrmy protože jim to asi nechutná když to jednou sněd tak se poblil a posral tak co v tom asi je.
Tak proč teda muj známej je alergik na jabka které mu nevyrostly na jeho stromě a nejsou nijak ošetřené. Potřebuju to vysvětlit nechápu to
No já ti mám co závidět tak začni já tě ani neznám tak jak ti mužu závidět já mám vše co potřebuju a to mi stačí nepotřebuju ti závidět to bio to si nech to já jíst nemusím fuj. a podle čeho soudíš že jsem zapsklá jsi psycholog? nebo to soudíš oodle mého názoru?
Jdu si dát guláš s knedlíkem a budu teda podle vás doufat že neumřu protože ten rozhodně bio není.
petrkom píše:
Tak proč teda muj známej je alergik na jabka které mu nevyrostly na jeho stromě a nejsou nijak ošetřené. Potřebuju to vysvětlit nechápu to
Na jiná jablka alergik není?
na ty co nejsou chem upravené alergický není ale na ty co jsou chem upravené tak podle jejich slov opuchne jak havajský domovník
takže určitě v tom biu něco je jednou sněd vaše bio jabko a viděl jsem co to sním udělalo
takže za mě zbytečně vyhozené peníze za bio
a pak že je bio zdravé no myslím že pan by moh povídat jak mu bio zlepšilo zdraví ![]()
Proč furt bio
Jinak je jasný,že kdyby jsme viděli jak se zachází s jídlem,chodili bysme na kořínky.Ale vybíráme si prostě menší zlo.
petrkom píše:
Jdu si dát guláš s knedlíkem a budu teda podle vás doufat že neumřu protože ten rozhodně bio není.
Nikdo v této diskuzi nebrojí proti guláši s knedlíkem ![]()
Když je z pořádného masa a ne z buřtu, v němž jsou namleté masové zbytky.
U bio produkce je zákonem dané, jak to probíhá a co lze a nelze v rámci agrotechniky a ošetření použít.
Pokud opuchne u jakéhokoliv jiného jablka ačkoliv neví, jestli, co a v jakém množství a kdy bylo ošetřeno, tak to vidím trošku na vsugerovanou záležitost ![]()
Příspěvek upraven 04.03.12 v 10:38
Vidím že se tady někteří krásně chytaj slov