Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janca21peta25 píše:Mahja píše:a jste si jistí že tom chlebu není E?Daša 2 píše:No, určitě zdravější.
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná,to už je lepší ten chléb se sádlem
prosím tě, uklidni se, hoď si nohy na stůl a dej si kafe … a pak si ještě jednou pročti celou diskuzi. Za sebe můžu říct, že tak poklidnou diskuzi o jídle jsem až do tvého příchodu nezažila, jediný, kdo tady vyskakuje a cítí se uražen a napaden, jsi ty a ještě ten jeden účastník, co ti přišel na pomoc. Pokud máš problém s touto diskuzí, tak sem prostě nelez. ![]()
Neliso to je ono, Petr s Janou si pravděpodobně myslí, že kde je éčko, to nevezmem do huby.No to bychom pak nic nejedli, že? Tak takhle opravdu ne, jen si místo výrobku s 25 éčky vybereme ten s jedním, dvěma…Hotovo, nenosím s sebou seznam E do krámu. ![]()
Holky nic proti ale v té diskuzi to vyzní že kde je e tak nevemete nic do huby tak si to čtěte pořádně vy apak mužete vyskakovat na to co jste napsali. někdo řekne svuj názor a vy se do něj pustíte to mi normální nepřipadá.
nikomu jsem na pomoc nepřišel přišel jsem vyjádřit svuj názor to je trestné? jak vidím tak stoho děláte vědu.
Já už fakt nemůžu
No nic, jdu vařit raději, tohle je házení hrachu na zeď.
petrkom píše:
Holky nic proti ale v té diskuzi to vyzní že kde je e tak nevemete nic do huby tak si to čtěte pořádně vy apak mužete vyskakovat na to co jste napsali. někdo řekne svuj názor a vy se do něj pustíte to mi normální nepřipadá.
já to pochopila jinak - jako sešlost normálních lidí. Proto jsem se zapojila, ač normálně do takových kontroverzních témat nepřispívám. Takže jeden z nás má problém s chápáním čteného textu … a nálet původně anonymní mi přišel jako pokus o vyvolání sporu …
já si mužu vlést kam chci je to muj názor kterej tady chci vyjádřit a stím holka nic neuděláš nechtěla jsem se tu hádat chtěla jsem se tu svámi bavit ale jak vidím kdo nejde s davem tak ho musíme rychle vyhodit. proč vy lozíte do diskuzí ve kterých rýpete je jich tady požehnaně ve kterých se najde někdo urýpanej.Neumiso kafe sem si dala už jsem ho stihla i vypít A klidná jsem naprosto neznáš mě když jsem naštvaná. takové jako vy
mě totiž nedokážou naštvat
tak jak už asi všichni víte tak annonym jsem byla já a už jsem i tet psala proč jsem byla annonym.
janca21peta25 píše:
já si mužu vlést kam chci je to muj názor kterej tady chci vyjádřit a stím holka nic neuděláš nechtěla jsem se tu hádat chtěla jsem se tu svámi bavit ale jak vidím kdo nejde s davem tak ho musíme rychle vyhodit. proč vy lozíte do diskuzí ve kterých rýpete je jich tady požehnaně ve kterých se najde někdo urýpanej.Neumiso kafe sem si dala už jsem ho stihla i vypít A klidná jsem naprosto neznáš mě když jsem naštvaná. takové jako vymě totiž nedokážou naštvat
Vidíš, to je přesně ono, ta poslední věta „takové jako vy“. Škoda, protože jinak by opačný (nebo jiný) názor byl určitě přínosný.
Když někdo napíše svuj názor to tipříjde jako pokus o vyvoání sporu tak to by jste teda neměli reagovat i na mě respektivě číst abych vás tu nerozhádal.
milá Janco, já s tím taky nic dělat nemíním. Máš pravdu, můžeš si vlézt, kam chceš, můžeš si říkat, co chceš, ale pak se nediv, že Ti někdo odpoví, jak on chce. Je to jen o způsobu komunikace. Neznám Tě, znát Tě ani nechci a dělej si co chceš. Jen pak nebuď překvapená, až budeš muset taky nést následky svých činů. Sbohem.
papa někde se zase setkáme ale doufám že NE a ty se nediv až do tebe bude někdo rýt za to že napíšeš svuj názor.
janca21peta25 píše:Mahja píše:a jste si jistí že tom chlebu není E?Daša 2 píše:No, určitě zdravější.
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná,to už je lepší ten chléb se sádlem
zjisti si fakta,do zakladnich potravin se ecka pridavat nesmeji davat,pastri sem nebaleny chlen napriklad,pak tu muzes machrovat
petrkom píše:
A to si právě nemyslím, jen je to o tom, že pokud máš vedle sebe dva výrobky a liší se složením, tak prostě přemýšlíme a vybíráme, někdo zas prostě ne.
Takže si myslíš, že je zbytečné takhle vybírat podle množství éček, podle kvality? Ptám se bez ironie, abys mě špatně nepochopil. ![]()