Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?
A proč anonymní? Stydíš se za svoj názor?
Já teda nežeru, ale jím.
Sumaya píše:Anonymní píše:A proč anonymní? Stydíš se za svoj názor?
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?Já teda nežeru, ale jím.
MUFICE píše:andrys23 píše:Přesně tak
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňáků
taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…
Anonymní píše:
Tak se běž najíst těch bio.
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?Já teda nežeru, ale jím.
Nechápu co je na jídle intimního, že jsi anonymní
![]()
Mahja píše:
Tchýně zrovna donesla čerstvé pstroužky.
jo tak to je mnamka, kde je kupuje jestli muzu byt zvedava…
Weru píše:xangel87 píše:Weru píše:To je zajímavé, ale jak říkám, testovalo se to a v dtestu jasně psali, že tohle je stará pověra a nesmysl…A já mám zkušenost stejnou jako onixangel87 píše:Tak to musim vyvratit, fakt je to rozdil. Mati mi vzdycky s sebou nabali milion veci
No jo, to je jako když vidíš americký film od tvůrce, který ČR v životě neviděl - budou tam rozpadlé baráky, vybydlené paneláky, po ulicích jezdit koňská tažení s hnojem a žigulíky.Nějak takhle bylo zobrazené Slovensko ve filmu EurotripNevím název teď.Prostě jsme pro ně ta chudá komunistická země
A nedivím se jim.
Ale když už jsi Sumayo zmínila ty prací prášky, tak testy dtestu dokázaly, že tohle je pověra a nesmysl a prášky z Německa i ČR jsou na naprosto stejné úrovni.Prostě hoax no.A můžu potvrdit, kupuju tekutý Ariel jak v Čechách, tak v Německu a je to prašť jako uhoď…a jednou z nich je i Ariel, kterej se mi nerozpousti v pracce a nevypere, kdyz koupim v Nemecku nebo NL, tak bez problemu , alespon ja mam s timhle ten problem.
, fakt mi ted stoji prasek v zasobniku a je tvrdej jak sutr, po jednom vyprani
ten dtest jsem nečetla, ale taky mám zkušenost je prací gel z DE je úplně jinej než ten český a o složení ani nemluvě, ten náš stojí víc a přitom pere míň ![]()
janca21peta25 píše:
Tak se běž najíst těch bio.
janine24 píše:Weru píše:ten dtest jsem nečetla, ale taky mám zkušenost je prací gel z DE je úplně jinej než ten český a o složení ani nemluvě, ten náš stojí víc a přitom pere míňxangel87 píše:Weru píše:To je zajímavé, ale jak říkám, testovalo se to a v dtestu jasně psali, že tohle je stará pověra a nesmysl…A já mám zkušenost stejnou jako onixangel87 píše:Tak to musim vyvratit, fakt je to rozdil. Mati mi vzdycky s sebou nabali milion veci
No jo, to je jako když vidíš americký film od tvůrce, který ČR v životě neviděl - budou tam rozpadlé baráky, vybydlené paneláky, po ulicích jezdit koňská tažení s hnojem a žigulíky.Nějak takhle bylo zobrazené Slovensko ve filmu EurotripNevím název teď.Prostě jsme pro ně ta chudá komunistická země
A nedivím se jim.
Ale když už jsi Sumayo zmínila ty prací prášky, tak testy dtestu dokázaly, že tohle je pověra a nesmysl a prášky z Německa i ČR jsou na naprosto stejné úrovni.Prostě hoax no.A můžu potvrdit, kupuju tekutý Ariel jak v Čechách, tak v Německu a je to prašť jako uhoď…a jednou z nich je i Ariel, kterej se mi nerozpousti v pracce a nevypere, kdyz koupim v Nemecku nebo NL, tak bez problemu , alespon ja mam s timhle ten problem.
, fakt mi ted stoji prasek v zasobniku a je tvrdej jak sutr, po jednom vyprani
A ty vůně jsou taky úplně jiné. Kupuju si tady u Vietnamců Softlan z Německa, voní lépe, jak nějaký Lenor ![]()
janik73 píše:MUFICE píše:taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…andrys23 píše:Přesně tak
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňáků
Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé.
Představa že chroupu broučky…
![]()
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.
Anonymní:Nikde jsem nečetla,že by někdo jedl jen bio.Já chodím nakupovat do velkých obchoďáků,ale třeba z osmi druhů kečupů je jen jeden bez eček.Dá se vybrat tak proč to jíst
Tobě vážně nevadí,že jíš potraviny,do kterých se přidává jed,aby je něco jiného nesežralo?Tady už jde o zdraví.A tolik ekzémů,alergií a rakoviny nikdy nebylo.Rakovinu má prý každý čtvrtý člověk,to je dost hrozný číslo.
Nelisa píše:janik73 píše:Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé.MUFICE píše:taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…andrys23 píše:Přesně tak
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňákůPředstava že chroupu broučky…
![]()
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.
Perník nekupujeme, tak nevím.