Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
3.3.12 19:26
Anonymní píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?

A proč anonymní? Stydíš se za svoj názor? :nevim: Já teda nežeru, ale jím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
3.3.12 19:51
Tak se běž najíst těch bio. :poblion:
Sumaya píše:
Anonymní píše:
A nebylo by lepší raděj nic nežrat. holky něco vím o tom jak to ve stravování chodí a kdyby jste věděli co je v těch vašich rádoby bio tak nejíte ani to. takže dál platte drrahe výrobky a naivně si myslete co zdravého a kvalitního nejíte. a ještě nějak nechápu to když tu teda každá tak poctivje kupujete kvalitu tak jakto že v superhyper marketech jsou vidět lidi kteří maj plné koše zboží v akcích mnohdy to ani nestíhaj doplnovat. lidi se o to pomalou perou. jak to???? a mléko kupujete kde s farmy nebomáte doma krávu ?
A proč anonymní? Stydíš se za svoj názor? :nevim: Já teda nežeru, ale jím.
  • Citovat
  • Upravit
7887
3.3.12 19:57
MUFICE píše:
andrys23 píše:
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňáků
Přesně tak :pankac:

taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.3.12 19:58

Tchýně zrovna donesla čerstvé pstroužky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.3.12 20:06
Anonymní píše:
Sumaya píše:
Anonymní píše:

Nechápu co je na jídle intimního, že jsi anonymní :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.3.12 20:43
Mahja píše:
Tchýně zrovna donesla čerstvé pstroužky. :dance:

jo tak to je mnamka, kde je kupuje jestli muzu byt zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.3.12 21:45
Weru píše:
xangel87 píše:
Weru píše:
xangel87 píše:
No jo, to je jako když vidíš americký film od tvůrce, který ČR v životě neviděl - budou tam rozpadlé baráky, vybydlené paneláky, po ulicích jezdit koňská tažení s hnojem a žigulíky.Nějak takhle bylo zobrazené Slovensko ve filmu Eurotrip :?: Nevím název teď.Prostě jsme pro ně ta chudá komunistická země :roll: A nedivím se jim.
Ale když už jsi Sumayo zmínila ty prací prášky, tak testy dtestu dokázaly, že tohle je pověra a nesmysl a prášky z Německa i ČR jsou na naprosto stejné úrovni.Prostě hoax no.A můžu potvrdit, kupuju tekutý Ariel jak v Čechách, tak v Německu a je to prašť jako uhoď…
Tak to musim vyvratit, fakt je to rozdil. Mati mi vzdycky s sebou nabali milion veci :roll: a jednou z nich je i Ariel, kterej se mi nerozpousti v pracce a nevypere, kdyz koupim v Nemecku nebo NL, tak bez problemu , alespon ja mam s timhle ten problem.
To je zajímavé, ale jak říkám, testovalo se to a v dtestu jasně psali, že tohle je stará pověra a nesmysl…A já mám zkušenost stejnou jako oni :nevim:
:nevim: , fakt mi ted stoji prasek v zasobniku a je tvrdej jak sutr, po jednom vyprani :nevim:

ten dtest jsem nečetla, ale taky mám zkušenost je prací gel z DE je úplně jinej než ten český a o složení ani nemluvě, ten náš stojí víc a přitom pere míň :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.3.12 21:45
janca21peta25 píše:
Sumaya píše:
Anonymní píše:
:roll: Ty mi člověče ani nestojíš za odpověď, proto jen smajlík ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.3.12 21:55
janine24 píše:
Weru píše:
xangel87 píše:
Weru píše:
xangel87 píše:
No jo, to je jako když vidíš americký film od tvůrce, který ČR v životě neviděl - budou tam rozpadlé baráky, vybydlené paneláky, po ulicích jezdit koňská tažení s hnojem a žigulíky.Nějak takhle bylo zobrazené Slovensko ve filmu Eurotrip :?: Nevím název teď.Prostě jsme pro ně ta chudá komunistická země :roll: A nedivím se jim.
Ale když už jsi Sumayo zmínila ty prací prášky, tak testy dtestu dokázaly, že tohle je pověra a nesmysl a prášky z Německa i ČR jsou na naprosto stejné úrovni.Prostě hoax no.A můžu potvrdit, kupuju tekutý Ariel jak v Čechách, tak v Německu a je to prašť jako uhoď…
Tak to musim vyvratit, fakt je to rozdil. Mati mi vzdycky s sebou nabali milion veci :roll: a jednou z nich je i Ariel, kterej se mi nerozpousti v pracce a nevypere, kdyz koupim v Nemecku nebo NL, tak bez problemu , alespon ja mam s timhle ten problem.
To je zajímavé, ale jak říkám, testovalo se to a v dtestu jasně psali, že tohle je stará pověra a nesmysl…A já mám zkušenost stejnou jako oni :nevim:
:nevim: , fakt mi ted stoji prasek v zasobniku a je tvrdej jak sutr, po jednom vyprani :nevim:
ten dtest jsem nečetla, ale taky mám zkušenost je prací gel z DE je úplně jinej než ten český a o složení ani nemluvě, ten náš stojí víc a přitom pere míň :cert:

A ty vůně jsou taky úplně jiné. Kupuju si tady u Vietnamců Softlan z Německa, voní lépe, jak nějaký Lenor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.12 22:02
janik73 píše:
MUFICE píše:
andrys23 píše:
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňáků

Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé. :mrgreen: Představa že chroupu broučky… :roll: :lol:
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.3.12 22:05

Anonymní:Nikde jsem nečetla,že by někdo jedl jen bio.Já chodím nakupovat do velkých obchoďáků,ale třeba z osmi druhů kečupů je jen jeden bez eček.Dá se vybrat tak proč to jíst :nevim: Tobě vážně nevadí,že jíš potraviny,do kterých se přidává jed,aby je něco jiného nesežralo?Tady už jde o zdraví.A tolik ekzémů,alergií a rakoviny nikdy nebylo.Rakovinu má prý každý čtvrtý člověk,to je dost hrozný číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.12 22:06

Už není anonymní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.3.12 22:13

Aha někdy jsem rychlá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.3.12 22:18
Nelisa píše:
Už není anonymní. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.3.12 22:18
Nelisa píše:
janik73 píše:
MUFICE píše:
andrys23 píše:
Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé. :mrgreen: Představa že chroupu broučky… :roll: :lol:
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.

Perník nekupujeme, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová