Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
2.3.12 10:40
marieondatra píše:
mahja dekuji za odkaz. jen jsem asi trotl ale radeji se zeptam. jen osmahla ty jatra a pak uz nepekla a nevarila ze ? a jeste jedem dotaz mohou se jatra v tehu ?

Ne, nepekla, ani nevařila, do měkka jsem je osmahla na té pánvi s česnekem, cibulkou a tymiánem. Pak vše z pánve předělala do nádoby, kde jsem je spolu s tou šlehačkou, rozpuštěným máslem a solí rozmixovala. A pak si je jen dáš do nějaké nádoby, misky chladit. Jo a nahoře v té misce je ještě přeliješ rozpuštěným máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.3.12 10:51

tak tu udelam dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
2.3.12 10:56

Játra by se v těhu neměla… dost mě to štve, protože je mám ráda, ale četla jsem, že se jim radši vyhýbat… ale při prvním těhu jsem si občas ze začátku kvalitní paštiku dala, měla jsem na ni neskutečnou chuť… a v neděli mi mamka dovezla domácí tlačenku, tak tu jsem si taky dala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.3.12 11:16

Macin chleba jako z obchodu z toho nikdy neuděláš…To je tedy aspoň moje zkušenost a to jsem vyzkoušela nespočet chlebů, jak vlastnoručně namíchaných, tak ze směsi (kupovali jsme v Německu, jsou tam za babku).Takže prvotní nadšení bylo, přeci jen, teplý chleba nemáš denně, ale po roce jsem se na to vyprdla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
2.3.12 11:16
skritek Petra píše:
Werus, ja mam jogurtovac na 500ml - tedy pul litru, a tam dam plnou lzici jogurtu a zbytek doleju mlekem, hodim do elektriny a na misto, kde se s tim nebude hybat po domu 10-12 hod (ohriva se na urcitou teplotu po celou dobu a tim to „kvasi“ a dela se jogurt) … vetsinou tedy toto udelam vecer a jdu se koukat na telku nebo spat a rano je super jogurtik :)

Peti a nemáš odkaz na ten tvůj jogurtovač? at vím jak to vypadá?a kolik stojí.. to je docela dost,půl dne to vařit tyjo..a chutná líp jak nějaký kvalitní z obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 11:19

Werus, ja ten muj dostala od muzicka, kupoval v Nemecku, tak nevim :( … ale jestli chutna lepe nez z obchodu - to si netroufam rict, je pravda, ze je to spise chut takoveho toho (nevim kolik Ti je) … ale typicky komunistickeho jogurtu, co se prodavali ve sklenicce a dole byla marmelada - takovy kysely, cerstvy proste … ja tu chut miluju (i ty nase stare komu jogurty jsem milovala) … ale spise se jedna o to, ze vis, co tam mas, zadny cukr, dochucovadla, parfemy a tak, vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.3.12 11:23
xangel87 píše:
HOlky já mám taky pekárnu a už mi tu jen stojí a chytá prach, je nám z domácího chleba šoufl…Se nám prostě přejedl, fakt to nejde jíst denně delší dobu…I když ho člověk obměňuje…

Jo, to znám… ale začala jsem pak dělat těsto na rohlíky, bagetky a podobně a je to… ale chleba teď děláme hlavně, když dojde a není možnost ho jít koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 11:25

Regino - muzes mi, prosim, prozradit recept na testo na rohliky a bagetu? To bych byla hrozne rada vyzkousela!, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.3.12 11:29
skritek Petra píše:
Regino - muzes mi, prosim, prozradit recept na testo na rohliky a bagetu? To bych byla hrozne rada vyzkousela!, dekuji :)

http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php
Já zkouším různé, takže už přesně nevím, které jsem dělala… ale určitě najdeš něco, co ti padne do oka…
Určitě jsem zkoušela tyhle… http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?…
 http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 11:30

Dekujiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stop
2.3.12 11:47

Stop přemrštěným cenám v ČR

Také vám vadí, že Česko v cenovém srovnání se západní Evropou vychází jako předražený outlet? Že stejné a často i lepší věci jsou v cizině i násobně levnější? Že jsme co se týká potravin popelnicí Evropy? Tak se připojte!
http://www.facebook.com/#!/groups/142515342455956/

• Citovat
  • Upravit
6140
2.3.12 12:00
skritek Petra píše:
Werus, ja ten muj dostala od muzicka, kupoval v Nemecku, tak nevim :( … ale jestli chutna lepe nez z obchodu - to si netroufam rict, je pravda, ze je to spise chut takoveho toho (nevim kolik Ti je) … ale typicky komunistickeho jogurtu, co se prodavali ve sklenicce a dole byla marmelada - takovy kysely, cerstvy proste … ja tu chut miluju (i ty nase stare komu jogurty jsem milovala) … ale spise se jedna o to, ze vis, co tam mas, zadny cukr, dochucovadla, parfemy a tak, vis :)

aha aha tak ja v nemecku jeste ani nebyla,tak snas se to prodává i tu. ale asi by mělo,že. jo tak mě je 22 :D ale jako myslím,že ještě ted jsou ty jogurty ve skle s marmoškou a ty mi moc chutnaj taky,jsou tam ty živý kultury ne? mm,to mě láká.proč to jen trvá tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 12:12

Werus, ja ani nevim, ze se prodavaji nase jogurty ceske ve sklenickach s marmoskou, tak kazdopadne, tomu bych nejvice prirovnala tu chut :) … trva to dlouho, to vis, se to tam musi povarit :) … vsak pres noc se udela jogurtik a rano ho mas cerstvy k snidani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
2.3.12 12:16

to je fakt,snad to nezere vic nez moc :D ale co za tu cerstvost to stoji.. no ja nevim jesi ty ve sklenicce jsou ceske,ale myslim ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.3.12 12:32
Regina Hero píše:
xangel87 píše:
HOlky já mám taky pekárnu a už mi tu jen stojí a chytá prach, je nám z domácího chleba šoufl…Se nám prostě přejedl, fakt to nejde jíst denně delší dobu…I když ho člověk obměňuje…
Jo, to znám… ale začala jsem pak dělat těsto na rohlíky, bagetky a podobně a je to… ale chleba teď děláme hlavně, když dojde a není možnost ho jít koupit…

Ty už mi taky nechutnaj :( Jsme v ní dělala fakt všechno a po čase se to prostě přejí…Dneska už jí mám jen na marcipán…

Papavlinko šla jsem se schválně podívat na mouky, co tu mám a vše výroba ČR :nevim: A myslím, že dobré mouky - mám tu chlebové Penam a obyč.mouku Předměřickou…

Jinak rohlíky, housky jsem dělala dle tohohle receptu http://www.toprecepty.cz/…inak-housky/ , všem hrozně chutnali, strejda si je vyžádal na oslavu svých narozek.. :) Ale opět, jako z krámu to není, nebo to neumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová