Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
janca21peta25
4.3.12 10:38

protože se tu o něm bavímetak jako o ečkách.

• Citovat
  • Upravit
14721
4.3.12 10:39
petrkom píše:
na ty co nejsou chem upravené alergický není ale na ty co jsou chem upravené tak podle jejich slov opuchne jak havajský domovník :mrgreen: takže určitě v tom biu něco je jednou sněd vaše bio jabko a viděl jsem co to sním udělalo :mrgreen: takže za mě zbytečně vyhozené peníze za bio

Tady nikdo neprosazuje BIO, to jsi na špatné diskuzi.
Ale někdy se podívej na složení jogurtu - třeba Dobrý Táta vs. Jihočeský Jogurt (není BIO).
A uvidíš, o čem se tu mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.12 10:40

Taky nechápu, co je špatného na tom, že člověk volí menší zlo, pokud má možnost… a že si vezme třeba jogurt, kde nejsou žádná zahušťovadla, stabilizátory, dochucovadla a spousta dalších blivajzů… ale je prostě víc jogurtový, takže se ta hustota nemusí dohánět uměle přidáním dalších pěti věcí, jinak by to byla pořád jen tekutá kejda…
Co se toho týká, tak nechápu, co někoho nutí s oblibou rýpat do těch, kteří nejsou jen zmasírovaní televizními reklamami a vybírají si… nenapadá mě nic, než závist…
K éčkům bych dodala jen to, že nejsou všechna jen špatná, stačí se jen podívat, které éčko co znamená… ale všeobecně je snad jasné, že čím méně všech možných přísad potravina obsahuje, tím lépe se v těle tráví a nezatěžuje…
Jančo, a tobě bych doporučila na sobě trochu zapracovat… i negativní nebo nesouhlasný názor se dá napsat slušně a neprovokativně… stačí jen chtít… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.3.12 10:41

ono jde o to, aby člověk četl při nákupu složení zboží, ne jen cenovky. Když vidím ty jogurty Dobrý máma/táta za 3,9, tak ani číst složení nemusím. Jednou jsme měli domů ze školky a to teda byla konzistence :( hnus už od pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.3.12 10:43

Ještě napíšu,že těch chemek,který jsou skutečně jedovatý moc není.Už si je i pamatuju takže vím,že se jim vyhnout dá.Ale jezte si co chcete. Vaše zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25

ten první názor byl slušný a neprovokovala jsem nikoho jen se to tu ta pochopilo že jsem vubec vyjádřila svuj názor.

• Citovat
  • Upravit
29350

A Jančo a Petře, asi jste se dostali do nějaké jiné diskuze, než jste chtěli… tady nikdo netvrdí, že jedině bio je správně… tak si plácáte játra zbytečně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
janca21peta25 píše:
Vidím že se tady někteří krásně chytaj slov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ano, sedí to na tebe krásně. ;) Krásně ses chytla slov éčka a bio a to podstatné jsi vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
4.3.12 10:44
petrkom píše:
Jdu si dát guláš s knedlíkem a budu teda podle vás doufat že neumřu protože ten rozhodně bio není.

a proc by jsi mel umrit ???Takovy domaci gulasek a domaci knedlik,mnam ,mnam,navic pokud je masicko z overeneho zdroje

Ja mam pocit ze Ty a ta druha uzivatelka jste vubec nepostrehli o co jde v teto diskuzi

A proc vas stve,ze nekdo uprednostnuje Bio???Vam snad nebio nikdo nebere,ne ,???Trosku tolerance by to chtelo

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 10:45

asi začnu studovat chemii a pak kdoví co ještě.Vás opravdu ještě ani nenapadlo že třeba za pul roku za rok se mže probírat v tv jak ješpatné zrovna to co vy tvrdíte že je dobré? (nerýpu)

• Citovat
  • Upravit
6555

nejlepší je, že plnou pusu bio tu mátě jen vy dva… :lol: Tady v té diskuzi sice slova bio padla, ale rozhodně to není diskuze o bio výrobcích, ale o kvalitních výrobcích. ;) Jako proč zmiňuješ guláš s knedlíkem? Já ho měla předevčírem…
Tady se opravdu řešilo spíš to, vybírat si kvalitnější jídlo…Já třeba nekupuju bio skoro vůbec a přesto jím kvalitně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

A teď naprosto off topic… Janča21 Peta25 - Peta25 je Petrkom, že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 10:47

Já vám to bio neberu klidně si ho jezte jen jsem napsala že bych ho nekoupila. a zatím tady nevidím ani žádný názor tech co bio jí na to pánovo jablko. to by mě totiž zajímalo. :x

• Citovat
  • Upravit
6555
janca21peta25 píše:
asi začnu studovat chemii a pak kdoví co ještě.Vás opravdu ještě ani nenapadlo že třeba za pul roku za rok se mže probírat v tv jak ješpatné zrovna to co vy tvrdíte že je dobré? (nerýpu)

A to víš, že se to může stát…Takže mám preventivně jíst jen ty hnusy co kolem másla/jogurtu/ kuřete jen proběhly? Protože by ta moje značka mohla být jednou v TV? (též nerýpu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
janca21peta25 píše:
Já vám to bio neberu klidně si ho jezte jen jsem napsala že bych ho nekoupila. a zatím tady nevidím ani žádný názor tech co bio jí na to pánovo jablko. to by mě totiž zajímalo. :x

Psala jsem na to svůj názor, tak asi vidíš špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová