Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
4.3.12 10:59
janca21peta25 píše:
Tak kvalitu vidím v tom že když to není skažené tak proč to nejíst co kdyby ste neměly peníze tak taky koupíte přesnidávku za 20 nebo v akci za 10? a pořád mi tu nikdo nevysvětlil jakto že se lidi v těch akcích pozabíjejí.

Tak přirovnávat kvalitu k nezkaženosti je snad vtip, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
Milkiway píše:
Nelisa píše:
Milkiway píše:
Já vám to bio neberu… Mě přijde že se někdo nudí a mele si furt svou.A na to já nemám čas.
Ale tady přece nejde o bio - nebio. Podstatou diskuze je, jestli si člověk vybírá kvalitní potraviny a kdo v čem vidí kvalitu.
Já vím to bylo na ty dva. nebo tři?

Aha. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
Regina Hero píše:
janca21peta25 píše:
Tak kvalitu vidím v tom že když to není skažené tak proč to nejíst co kdyby ste neměly peníze tak taky koupíte přesnidávku za 20 nebo v akci za 10? a pořád mi tu nikdo nevysvětlil jakto že se lidi v těch akcích pozabíjejí.
Tak přirovnávat kvalitu k nezkaženosti je snad vtip, ne?

Taky me to pobavilo

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 11:00
Tak já vybírám hlavně podle ceny a nepřipadá mi na tom nic špatného když je dítě alergik tak to je něco jiného to chápu tam moc voleb není. ale já když mám na výběr mezi přesnidávko např za 10 nebo 20kč tak se vemu tu za 10 todle je o penězích o tom že když mám na to tak dětem dopřeju ale když nemám musím koupit dobrou mámu nebo tátu za 5kč.samozřejmě že bych taky brala levnou kvalitu.ale to není a nebude.
Nelisa píše:
janca21peta25 píše:
No tak je pravda že kdybych měla co dělat tak tu asi nesedím :) ale jen tu obhajuji svuj názor.
Tak podle čeho teda vybíráš potraviny? (nerýpu :kytka: )
Já prostě podle složení, snažím se o co největší podíl masa (uzeniny), bez mlíka (jedno dítě alergik), u jogurtů naopak jen mléko nebo smetana, maso neinjektované, chleba jen z mouky a vody.
  • Citovat
  • Upravit
4989
4.3.12 11:00

ahoj ja pridam svoji zkusenost. pred necelymi 2ma lety jsem se prestehovala do Anglie a muzu vam rict, ze jsem koukala jako tele, kdyz jsem tu byla prvne v marketu. kvalitni maso, kvalitni nenahnila zelenina…a ten vyber 8o . ted kdyz priletim do CR, tak mam problem si vubec nejakou zeleninu v obchode vybrat, to co se v CR prodava, je vazne hnus. to co se tady zlevnuje jako " prosle" je kvalitnejsi nez I.jakost v CR.
jak je to mozne? to vazne cesi koupi vse? to co je hnusny se doveze do CR a to kvalitni jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
4.3.12 11:01
janca21peta25 píše:

Kdybych nemela penize,tak budu jist jednou denne,poradne jidlo a zbytek dne klidne chleb s maslem,ale nekoupim kvuli tomu ,kdejaky umele ochuceny a obarveny sunt,abych mela pocit ze mam maso nebo jogurt

Příspěvek upraven 04.03.12 v 11:07

• Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 11:02
lucie.t píše:
ahoj ja pridam svoji zkusenost. pred necelymi 2ma lety jsem se prestehovala do Anglie a muzu vam rict, ze jsem koukala jako tele, kdyz jsem tu byla prvne v marketu. kvalitni maso, kvalitni nenahnila zelenina…a ten vyber 8o . ted kdyz priletim do CR, tak mam problem si vubec nejakou zeleninu v obchode vybrat, to co se v CR prodava, je vazne hnus. to co se tady zlevnuje jako " prosle" je kvalitnejsi nez I.jakost v CR.
jak je to mozne? to vazne cesi koupi vse? to co je hnusny se doveze do CR a to kvalitni jinam?

Presne,zitra vyjizdime smer CR,tak jsem zvedava

• Citovat
  • Upravit
26228
4.3.12 11:03

než bych koupila ovocnou Dobrou mámu za 5,–, radši koupím půlkilovou bílou Hollandii za 20,– a namíchám ji s marmeládou … je to jen o výběru.

Příspěvek upraven 04.03.12 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.12 11:03
neumisa píše:
než bych koupila ovocnou Dobrou mámu za 5,–, radši koupím půlkilovou bílou Hollandii za 20,– a namíchám ji s marmeládou … je to jen o výběru.

Zrovna tohle jsem chtěla napsat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 11:15

Ale 4lete dítě mi pul kg jogurtu nesní a kak bych ho tak akorát vyhodila a to je další téma proč češi mají plné kontejnéry jídla.

• Citovat
  • Upravit
29350
4.3.12 11:17

No do druhého dne vydrží určitě nebo si rodiče dají s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
4.3.12 11:18
janca21peta25 píše:
Ale 4lete dítě mi pul kg jogurtu nesní a kak bych ho tak akorát vyhodila a to je další téma proč češi mají plné kontejnéry jídla.

proč vyhodila? tak si dáš s ním … a navíc to dva - tři dny v ledničce vydrží. Mám to odzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
4.3.12 11:19

já jogurty nejím a partner říká že to je jídlo pro děti a ne pro něj

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
4.3.12 11:21

tak zrovna jogurt třetí den už bych nedala množí se vněm bakterie takže pak už to stejně nemáš tak kvalitní jako čerstvý. nemyslím zle.

• Citovat
  • Upravit
mmonica
4.3.12 11:22
janca21peta25 píše:
já jogurty nejím a partner říká že to je jídlo pro děti a ne pro něj

zbytek se da dat do testa do buchty a o to mene se tam da tuku,nebo z toho udelat fajn dresink ttreba k bramboram,masu nebo zelenine,pridam nejake zelene bylinky,cesnek nebo cibulku,nebo i trosku horcice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová