Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:Nelisa píše:Perník nekupujeme, tak nevím.janik73 píše:Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé.MUFICE píše:taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…andrys23 píše:Přesně tak
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňákůPředstava že chroupu broučky…
![]()
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.
Daň za návštěvu pouti. ![]()
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná
,to už je lepší ten chléb se sádlem
Nelisa píše:janik73 píše:Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé.MUFICE píše:taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…andrys23 píše:Přesně tak
Ale v obyčejným lipánku nic takového není,jen ten cukr no-lipánek mi vyšel nej ze všech těch bobíků a pribiňákůPředstava že chroupu broučky…
![]()
Mmch dívali jste se na složení perníků, co se prodávají třeba na poutích nebo na mikuláše? My teď loupeme to zdobení, jinak mají děti zákaz to sníst.
Co je v tom zdobení? Když děláme doma, tak jsme používali potravinářskou barvu, ale to taky není zdravý. Poslední 2 roky je ten sníh s cukrem bez barvy.
Sumaya píše:Nelisa píše:Co je v tom zdobení? Když děláme doma, tak jsme používali potravinářskou barvu, ale to taky není zdravý. Poslední 2 roky je ten sníh s cukrem bez barvy.janik73 píše:Taky u nás vyhrál lipánek a z jogurtů teda choceňský max. Ale fakt je, že obsah jahodového lipánka neznám, ještě že ty jahody jíme max. čerstvé.MUFICE píše:taky kupuji lipanek, nebot vysel nej…andrys23 píše:Přesně tak
![]()
Je tam poznámka, že obsažená barviva nejsou vhodná pro děti, mohou způsobovat hyperaktivitu. Přesné složení si ale nepamatuju, už je to dlouho, co jsme to měli doma.
http://lelek.blog.idnes.cz/…elevize.html
moc hezky napsany blog,o tom jak reklama na hnusy utoci na nase deti,ciste nahodou psane jednim clovekem,ktereho znam
mmonica píše:
http://lelek.blog.idnes.cz/…elevize.htmlmoc hezky napsany blog,o tom jak reklama na hnusy utoci na nase deti,ciste nahodou psane jednim clovekem,ktereho znam
Jo, to mě taky leze na nervy, reklamy cílené na děti by neměly být.
Jestli si myslíte že v 8 kečupu s 10 není E tak se dobře pletete v tom biu máte tolik e že by jste se divili. Jestlimi najdete jídlo ve kterém není chemie tak vám dám 1000 ale vsadím se že nenajdete i to blbé jabko které roste na vašem stromu tak je chemické. takže to vaše bio nebude až tak čisté jak si myslíte chemie je všude a vždy bude. A jak to tady tak čtu tak všude kde sou E je pro vás asi silně jedovate se divím že jeeště žijede založte si zahrádky a farmy a pak papejte ale pozor nehnojte. s přáním příjemné hodne tak a tet do mě at tady jedna pisatelka není sama chudák se do ni všichni jen navážité a kdo ví co ve skutečnosti opravdu jíte.A vidím jak krásně dodržujete všichni to co tu napsala pisatelka každý muže mít svuj názo hlavně že ten kdo má svuj názor tak ho psychycky demolujete tak se nedivte že lidi píšou annonymě.
janik73 píše:Mahja píše:jo tak to je mnamka, kde je kupuje jestli muzu byt zvedava…
Tchýně zrovna donesla čerstvé pstroužky.
Její spolupracovnice v práci jí je donesla, prý mají sami sádky.
byla jsem annonymní protože jsem přesně čekala že si tu budete hájit ty své názory a jelikož jsem tady jediná kdo je proti tomu vašemu tak mibylo jasné že se do mě pustíte takže se nedivte že jsem byla annonym ne nestydím se za ten názor myslím že dokonce jsem nikoho neurazila ale jak vidím tak tady jsou lidi strašně urážliví a měli by se jít někam léčit tak a muže mi zas admin napsat že jsem urazila. ![]()
Daša 2 píše:
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná,to už je lepší ten chléb se sádlem
No, určitě zdravější.
Jo a ještě se těším až se v TV bude probírat někdy kauza jak bio je se zkaženého jídla atd. to tu všechny budete psát je to já nekupuju to je hnus apod. ![]()
Mahja píše:Daša 2 píše:No, určitě zdravější.
Tak ta dětská paštika je fakt vymakaná,to už je lepší ten chléb se sádlem
a jste si jistí že tom chlebu není E?
Ježíšmarjá, já mám pocit, že tu mluvíme všici čínsky či co
Pro vás dva to zopáknu - taky nikdo z nás není šílenec do bio.Jen si prostě vybíráme výrobky s co nejpřirozenějším obsahem…Je to snad špatně?
Já nějak nechápu, proč když přijdu do krámu, mám sáhnout místo po Hollandii, kde je jen mléko a jogurtové kultury, po Dobré mámě, která je sice levnější, ale složení připomíná telefonní seznam ?
Já vám názor neberu, klidně si ho řekněte.Ovšem původní anonymní - neanonymní vyloženě zaútočila.
Jak tedy vypadá vaše teorie v praxi? Ve všem je chemie, takže je jedno, co jíme.Tudíž proč bych si brala kvalitní šunku v krámu, když si můžu vzít rovnou gothaj nebo junior.Vždyť je to jedno, že? Protože tahle logika mi z toho vyplývá…
Příspěvek upraven 04.03.12 v 09:58
petrkom píše:
Jestli si myslíte že v 8 kečupu s 10 není E tak se dobře pletete v tom biu máte tolik e že by jste se divili. Jestlimi najdete jídlo ve kterém není chemie tak vám dám 1000 ale vsadím se že nenajdete i to blbé jabko které roste na vašem stromu tak je chemické. takže to vaše bio nebude až tak čisté jak si myslíte chemie je všude a vždy bude. A jak to tady tak čtu tak všude kde sou E je pro vás asi silně jedovate se divím že jeeště žijede založte si zahrádky a farmy a pak papejte ale pozor nehnojte. s přáním příjemné hodne tak a tet do mě at tady jedna pisatelka není sama chudák se do ni všichni jen navážité a kdo ví co ve skutečnosti opravdu jíte.A vidím jak krásně dodržujete všichni to co tu napsala pisatelka každý muže mít svuj názo hlavně že ten kdo má svuj názor tak ho psychycky demolujete tak se nedivte že lidi píšou annonymě.
Tak ono jde především o to, JAK vstoupila do diskuze, ne o odlišnost názoru. ![]()
Krom jiného ten její první příspěvek jaksi postrádal logiku. ![]()
xangel87 píše:
Ježíšmarjá, já mám pocit, že tu mluvíme všici čínsky či coPro vás dva to zopáknu - taky nikdo z nás není šílenec do bio.Jen si prostě vybíráme výrobky s co nejpřirozenějším obsahem…Je to snad špatně?
![]()
Já nějak nechápu, proč když přijdu do krámu, mám sáhnout místo po Hollandii, kde je jen mléko a jogurtové kultury, po Dobré mámě, která je sice levnější, ale složení připomíná telefonní seznam ?
Já vám názor neberu, klidně si ho řekněte.Ovšem původní anonymní - neanonymní vyloženě zaútočila.
Jak tedy vypadá vaše teorie v praxi? Ve všem je chemie, takže je jedno, co jíme.Tudíž proč bych si brala kvalitní šunku v krámu, když si můžu vzít rovnou gothaj nebo junior.Vždyť je to jedno, že? Protože tahle logiky mi z toho vyplývá…Příspěvek upraven 04.03.12 v 09:57
No asi tak. Nikdo si asi nemyslí, že je vše panensky čisté, jen se někteří snaží vybírat tak, aby té chemie bylo pokud možno co nejmíň.