Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4595
4.3.12 23:18
xangel87 píše:
Omites to souhlasím, já pana Fořta taky moc nemusím, abych pravdu řekla :oops:

No já po přečtení té jeho knížky taky pozměnila trochu úhel pohledu (chvílemi jsem to fakt nechápala a knížku chtěla vyhodit, byl na mě příliš „militantní“), ale jinak mi v pořadu Pod pokličkou vždycky přišel celkem rozumný… Myslím, že každý se musí trochu řídit i vlastním úsudkem, nikdo není bůh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.3.12 07:27

Jste to tu včera ještě pěkně rozjely.

Jak vidím v obchodech bude nadbytek paštik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.3.12 08:37

Jak dlouho myslíte, že max vydrží ta domácí paštika v lednici? Dělala jsem ji ve středu a dneska už mi ta chuť připadá divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 08:46

Venny, jsou to vnitřnosti, já bych víc jak dva dny nedala. :nevim: Já ji dělala včera večer, tak počítám s tím, že zítra je poslední možnost si pochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 08:49

Jinak ohledně těch másel je fakt, že posuzovat chuť a posouvat díky ní na příčkách je ošidné, chuť je strašně individuální a každému chutná něco jiného. Ovšem s tou objektivitou dTestu jste mě dost nahlodaly. :think:
S pracími prášky - už jsem i přemýšlela, že objednám německý prášek (máme to daleko, musím přes net) a porovnám složení na obalu i okem. Na mmb jsem nedávno narazila na paní, která takhle dováží německou drogerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.3.12 08:54

Hm tak ta už poletí do koše :( příště ji radši udělám jen z poloviční dávky a na víkend, přes týden manžel chodí až večer, takže ji nemá kdo jíst :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 09:01

My jí taky máme asi zbytečně moc, uvidím zítra večer. Asi to chce domluvit nějakou návštěvu, která by si dala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.12 09:13

Já bych ji příště zkusila rozdělit na dvě části, jednu na snězení hned a tu druhou bych zkusila dát do nějaké zavařovačky a sterilovat… to by mělo vydržet, manžel takhle ve skleničce vozí domácí paštiku z jednoho vinného sklípku… a pak by měla vydržet… každopádně bych to asi zkusila, maximálně ji pak vyhodím, naštěstí to není nějaká extra drahá záležitost, abych nad tím brečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.3.12 09:20

Drahý to sice není, ale abych pokaždý půlku vyhodila, to zas tak plýtvat nechci, buď zkusím sterilovat :palec: , nebo udělám jen půlku, zbytek jater dám na mrazák nebo zpracuju jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.12 09:24
Venny píše:
Drahý to sice není, ale abych pokaždý půlku vyhodila, to zas tak plýtvat nechci, buď zkusím sterilovat :palec: , nebo udělám jen půlku, zbytek jater dám na mrazák nebo zpracuju jinak

Myslela jsem vyhodit to sterilované, kdyby se to nepovedlo… ne pokaždé to, co se nesní… jinak u nás to nesnězení asi nehrozí, když si k tomu sedne manžel se synem, tak většinou všeho spíš pochybí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.3.12 09:37
Venny píše:
Jak dlouho myslíte, že max vydrží ta domácí paštika v lednici? Dělala jsem ji ve středu a dneska už mi ta chuť připadá divná :nevim:

U nás? Tak dvě hodiny… Ta by se nestačila zkazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 09:43

A co zamrazit celou paštiku, ne jen játra? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.3.12 09:46
Nelisa píše:
Jinak ohledně těch másel je fakt, že posuzovat chuť a posouvat díky ní na příčkách je ošidné, chuť je strašně individuální a každému chutná něco jiného. Ovšem s tou objektivitou dTestu jste mě dost nahlodaly. :think:
S pracími prášky - už jsem i přemýšlela, že objednám německý prášek (máme to daleko, musím přes net) a porovnám složení na obalu i okem. Na mmb jsem nedávno narazila na paní, která takhle dováží německou drogerku.

Tak ta německá drogerie se dá koupit i u Vietnamců, kupuju si tam třeba ten Softlan a voní lépe než kdejaká česká aviváž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.3.12 09:52
Nelisa píše:
A co zamrazit celou paštiku, ne jen játra? :think:

To by taky možná šlo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 10:20
MUFICE píše:
Nelisa píše:
Tak ta německá drogerie se dá koupit i u Vietnamců, kupuju si tam třeba ten Softlan a voní lépe než kdejaká česká aviváž :pankac:

Jo? Tam by mě nenapadlo hledat německou drogerku. :mrgreen: Ti, co prodávají u nás, mají oblečení, boty, hračky, ale aviváž jsem u nich neviděla. Musím se zajít podívat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová