Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
9.3.12 06:29
Ukulina píše:
janik73 píše:
Ukulina píše:
Můžem udělat paštikové hody :mrgreen: Ještě musím objednat ten šunkovar.
Jen na chleba si zatím netroufám :oops:
no ja bych ten chleba zkusila, ale nemam pekarnu a v troube nevim nevim :nevim:
Já mám pekárnu už pár let v krabici ve skříni. Loni jsme rekonstruovali, manžel ji našel a už rok ji „vyndaváme“ :lol:

no ja jsem si ji nekoupila, nemela jsem nejak odvahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
9.3.12 07:33

Paštiku jsem včera dělala taky. Koření v Tesco neměli, tak jsem to nějak nasypala z domácích zásob. Večer k ní upeču rohlíky, snad si návštěva pochutná :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.3.12 08:17

MF Dnes, nějaký článek o tom, jak vybírat potraviny. Teď to říkali ve Studiu 6. Ale nevím, jestli si to vůbec mám jít koupit, jestli se tam nedozvím to, co už vím :-D. Jako křehčené maso, místo jahod dobarveno řepou a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.3.12 08:52
omites píše:
MF Dnes, nějaký článek o tom, jak vybírat potraviny. Teď to říkali ve Studiu 6. Ale nevím, jestli si to vůbec mám jít koupit, jestli se tam nedozvím to, co už vím :-D. Jako křehčené maso, místo jahod dobarveno řepou a tak…

videla jsem to, mozna ze si to koupim jestli ten clanek nenajdu na netu, to abychom zacali studovat vysokou skolu chemickou a na nakupy chodili na 3 az 4 hodky… to je silene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
9.3.12 09:12

ahoj tady sem našla taky dost levenj šunkovar http://www.prokuchare.cz/…skladem.html :)
už se na to moc těším,a ještě kdo ho máte,jaký se tam dává pytlík?obyč sáček asi ne,ne? že se nerozpustí tim vařením,jako že by změkl a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
9.3.12 11:51
janik73 píše:
omites píše:
MF Dnes, nějaký článek o tom, jak vybírat potraviny. Teď to říkali ve Studiu 6. Ale nevím, jestli si to vůbec mám jít koupit, jestli se tam nedozvím to, co už vím :-D. Jako křehčené maso, místo jahod dobarveno řepou a tak…
videla jsem to, mozna ze si to koupim jestli ten clanek nenajdu na netu, to abychom zacali studovat vysokou skolu chemickou a na nakupy chodili na 3 az 4 hodky… to je silene…

ráno jsem si kousek přečetla u tchýně, odpo si to půjčím celé, z toho kousku- je to v podstatě obecné s příklady (přebalované sýry, výrobky pro děti nejsou pro děti, marketingové triky, atd. )ale jsem ráda, že se o tom zase píše, třeba se zase pár lidí chytne za nos až si to přečtou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
9.3.12 15:00

Tak jsme absolvovali ochutnávku paštiky. Kořenili jsme tymiánem a provensálským. Dobrá je, jen jsem to trochu přehnala s česnekem a prý chutná podobně jako zabijačková. Do jedný části jsem namixovala trochu brusinek a ta mi chutná víc, je malinko do sladka a zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.3.12 15:05

Janik73 - kašli na pekárnu :mrgreen: , my ji máme, ale jen jsme tam míchali těsto, ten chleba tvaru krabice nám nějak nesedí, oku nelahodí :lol: , prostě klasickej pecen má svý kouzlo. Pořiď si ošatku na vytvarování a je to. :pankac:

Taky doufám, že díky podobným článkům, jako vyšel dneska v MF, se o tom bude čím dál víc mluvit, že to dojde lidem, kteří se nad tím doteď moc nezamýšleli. Já teda konkrétně tento článek nečetla, jen jsem o něm slyšela na Radiožurnálu.

Crazzi - díky za nápad s brusinkama. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.3.12 16:23

Hoďte sem fotky vašich chlebů. :-) Chci taky nějaký zkusit, ale v normální troubě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.3.12 17:00

Mám jen fotky dětí. :nevim: :lol: :lol: :lol:
Jo a ještě psa. :pankac:
Kvásku ani chleba ne-e. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
9.3.12 17:06
Nelisa píše:
Janik73 - kašli na pekárnu :mrgreen: , my ji máme, ale jen jsme tam míchali těsto, ten chleba tvaru krabice nám nějak nesedí, oku nelahodí :lol: , prostě klasickej pecen má svý kouzlo. Pořiď si ošatku na vytvarování a je to. :pankac:

Taky doufám, že díky podobným článkům, jako vyšel dneska v MF, se o tom bude čím dál víc mluvit, že to dojde lidem, kteří se nad tím doteď moc nezamýšleli. Já teda konkrétně tento článek nečetla, jen jsem o něm slyšela na Radiožurnálu.

Crazzi - díky za nápad s brusinkama. :palec:

Teď mě tak napadá, že ten článek vezmu ukázat mojí babi :pankac: . To byl v neděli zas zážitek u oběda :roll: na pití nám nabídla levnou noname colu a nějakej džus plnej éček a mě těhotné energydrink :roll: tak jsem jí taktně vysvětlila, ať to příště vůbec nekupuje a dá nám raději obyč vodu.
Její představy o zdravé výživě jsou někdy úsměvné, děda je pohublej, babička vaří „zdravě“ a jemu to nechutná, si mi stěžovala, že chleba se sádlem by děda snědl i dva krajíce, ale s máslem jen půlku jednoho- samo, že mu to maže margarínem a pak se diví. Děda před lety prodělal bypass srdce a babička má pocit, že by mu trocha domácího sádla totálně ucpala cévy, ale že kupuje nejlevnější šunku, která kolem masa jen prošla a další „lahůdky“ , jí přijde ok :roll: No asi ji objednám ke své výživové poradkyni, snad by jí trochu otevřela oči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.3.12 17:38

Holky, kde se dá sehnat ošatka na kynutí chleba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.3.12 19:11

Tak, byli jsme v Globusu a měli tam v akci másla a měli Dr.Halíře, tak jsem si vzpoměla a hned koupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.3.12 21:22
macin píše:

Mně ji kupovala kamoška a už je to delší čas. Objednávala ji někde přes net. Jinak asi v domácích potřebách. :nevim:
Zkusmo jsem mrkla a našla třeba toto: http://www.pekarskyraj.cz/…nuti_chleba/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
9.3.12 22:14
Nelisa píše:
macin píše:
Mně ji kupovala kamoška a už je to delší čas. Objednávala ji někde přes net. Jinak asi v domácích potřebách. :nevim:
Zkusmo jsem mrkla a našla třeba toto: http://www.pekarskyraj.cz/…nuti_chleba/

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová