Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
8.3.12 15:27
macin píše:
Venny píše:
já si koření objednávám tady případně je tam složení, takže si můžeš namíchat sama (i když to chce hmoždíř)a ten chleba z apetitu se včera povedl a je moc dobrej :dance: můj první chleba z trouby, jinak peču v pekárně
akorát jak mají psaný na konci receptu- dost rychle tmavnul, takže jsem přikryla alobalem a snížila teplotu
dala bys prosím odkaz na ten chleba? díky!

http://www.apetitonline.cz/…-chleba.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
8.3.12 15:49
Venny píše:
macin píše:
Venny píše:
já si koření objednávám tady případně je tam složení, takže si můžeš namíchat sama (i když to chce hmoždíř)a ten chleba z apetitu se včera povedl a je moc dobrej :dance: můj první chleba z trouby, jinak peču v pekárně
akorát jak mají psaný na konci receptu- dost rychle tmavnul, takže jsem přikryla alobalem a snížila teplotu
dala bys prosím odkaz na ten chleba? díky!
http://www.apetitonline.cz/…-chleba.html

díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
8.3.12 19:21

Dnes jsem v globusu nakoupila na paštiku, akorát jsem tam nesehnala koření pěti vůní.
Která už jste zkoušela, Black orchid psala že ho kupuje v Tescu, všechny jste ho tam sehnaly? Nebo ještě někde jinde? Nebo dělaly paštiku bez něj :think: ?
Děkuji pěkně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
8.3.12 19:29
crazzi píše:
Dnes jsem v globusu nakoupila na paštiku, akorát jsem tam nesehnala koření pěti vůní.
Která už jste zkoušela, Black orchid psala že ho kupuje v Tescu, všechny jste ho tam sehnaly? Nebo ještě někde jinde? Nebo dělaly paštiku bez něj :think: ?
Děkuji pěkně :kytka:

já jsem dala provensálské byliny a bylo to super.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.3.12 20:29

Máme tady tesco a v něm nemáme tohle koření :? , dávala jsem Kuře 7 bylin + trochu pepře, příště plánuju jemnější variantu provensálské + tymián navíc (je v provensálském, ale máme ho rádi), jatýrka jsem zrovna dneska koupila. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.3.12 21:56

Taky jsem dnes nakoupila suroviny na paštiku :) Koření v Intersparu neměli, manžel byl vyslán po cestě domů do Tesco a nenašel, zato přivezl asi sedm pytlíků kořenících směsek (dostal poučení, že nemá kupovat 50% soli :) ) Takže zítra vyrážím do Plzně k Antonínovi a koupím koření čerstvé! A dala jsem si závazek, že koření už jen tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.3.12 22:42

Taky by mě zajímalo nějaké univerzální koření do té paštiky, když nemám doma to speciální:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.3.12 22:48

Nevím teda, co je v tom koření, co mělo být v Tesco. Tady je složení, co jsem našla u Antonína: badyán, fenykl, skořice, hřebíček, pepř. Ovšem bez poměrů, ha! TAkže skoro k ničemu :mrgreen:
 http://www.koreni.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
8.3.12 22:53

Já našla tohle:

Směs koření pěti vůní

Jedná se o čínskou směs pěti druhů koření, která se skládá ze stejných dílů mletého sečuánského pepře neboli fagary, badyánu, skořice čínské (kasiové) nebo pravé, hřebíčku a fenyklu. Směs má jemnou chuť a užívá se velmi často při přípravě různých orientálních, hlavně asijských jídel. I u nich pak nejčastěji k vepřovému a hovězímu masu, ke kterému se nejvíc hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.3.12 23:01

http://nakoupimeprovas.shop5.cz/…ni-25-g.html
KOření pěti vůní… dělá to Avokádo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.3.12 23:01

Díky za info, ale asi bude jednodušší, když tam plácnu to provensálské koření, které mám v mrazáku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.3.12 23:44

asi take vyzkousim pastiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.3.12 23:46

Můžem udělat paštikové hody :mrgreen: Ještě musím objednat ten šunkovar.
Jen na chleba si zatím netroufám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.3.12 23:50
Ukulina píše:
Jen na chleba si zatím netroufám :oops:

no ja bych ten chleba zkusila, ale nemam pekarnu a v troube nevim nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.3.12 23:54
janik73 píše:
Ukulina píše:
Jen na chleba si zatím netroufám :oops:
no ja bych ten chleba zkusila, ale nemam pekarnu a v troube nevim nevim :nevim:

Já mám pekárnu už pár let v krabici ve skříni. Loni jsme rekonstruovali, manžel ji našel a už rok ji „vyndaváme“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová