Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
5.3.12 10:23
Regina Hero píše:
Venny píše:
Drahý to sice není, ale abych pokaždý půlku vyhodila, to zas tak plýtvat nechci, buď zkusím sterilovat :palec: , nebo udělám jen půlku, zbytek jater dám na mrazák nebo zpracuju jinak
Myslela jsem vyhodit to sterilované, kdyby se to nepovedlo… ne pokaždé to, co se nesní… jinak u nás to nesnězení asi nehrozí, když si k tomu sedne manžel se synem, tak většinou všeho spíš pochybí… :mrgreen:

tak to jsem blbě pochopila :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.12 14:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.3.12 16:55
Nelisa píše:
MUFICE píše:
Nelisa píše:
Jinak ohledně těch másel je fakt, že posuzovat chuť a posouvat díky ní na příčkách je ošidné, chuť je strašně individuální a každému chutná něco jiného. Ovšem s tou objektivitou dTestu jste mě dost nahlodaly. :think:
S pracími prášky - už jsem i přemýšlela, že objednám německý prášek (máme to daleko, musím přes net) a porovnám složení na obalu i okem. Na mmb jsem nedávno narazila na paní, která takhle dováží německou drogerku.
Tak ta německá drogerie se dá koupit i u Vietnamců, kupuju si tam třeba ten Softlan a voní lépe než kdejaká česká aviváž :pankac:
Jo? Tam by mě nenapadlo hledat německou drogerku. :mrgreen: Ti, co prodávají u nás, mají oblečení, boty, hračky, ale aviváž jsem u nich neviděla. Musím se zajít podívat. :D

Jestli tam máte nějaké potraviny, které vedou Vietnamci, tak tam to budou mít mezi drogérií :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.3.12 16:58
Regina Hero píše:
http://www.kudlanka.cz/index.php?…K zamyšlení…

No, ona tahle zn. není žádný zázrak, ted už jí má každá druhá potravina. Dělala jsem v jedné firmě, kde se udělovaly taky značky kvality na potraviny, ale tam jsme měli fakt přísné podmínky a testovali to naši nezávislí hodnotitelé. Pár výrobců, co od nás mělo značku kvality, pak přešlo na Klasu, jelikož tam nemuseli platit skoro žádné poplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
5.3.12 17:23

Tak značkou Klasa se už nějakou dobu neřídím, když to začalo- ok, ale pak se to tak rozmohlo, že to má opravdu kdejaký výrobek, a navíc- udělují to na ministerstvu, takže o to víc jsem skeptická :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.3.12 22:52
xangel87 píše:
No tak teď jste mi řekli, že Ježíšek neexistuje :,( :lol:Je v ČR ještě nějaká jiná spolehlivá společnost testující výrobky?

Mě taky!!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.3.12 22:53
Venny píše:
Tak značkou Klasa se už nějakou dobu neřídím, když to začalo- ok, ale pak se to tak rozmohlo, že to má opravdu kdejaký výrobek, a navíc- udělují to na ministerstvu, takže o to víc jsem skeptická :?

Tak já o Klase slyšela, že je zaplacená.A to z dost dobře informovanýho zdroje :? , tak se tím taky neřídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.3.12 09:59

Taky se Klasou neřídím. S tím dTestem je to pro mě taky ztráta Ježíška. :?

V jiné diskuzi (o reklamaci chleba) dával někdo zajímavý odkaz na článek Konec českého chleba:
 http://cukrar.gastronews.cz/show.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veggi
6.3.12 10:04

Další zajímavý článek, i když ani ne moc překvapivý bohužel :(
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
Výňatek z článku hovoří za vše : České, respektive evropské předpisy mají daleko tvrdší podmínky na složení a obsah takzvaných nutričních hodnot pro psy a kočky než pro lidi," upozornil někdejší majitel potravinářské firmy Hamé Leoš Novotný starší

• Citovat
  • Upravit
2109
6.3.12 19:28
Nelisa píše:
Taky se Klasou neřídím. S tím dTestem je to pro mě taky ztráta Ježíška. :?V jiné diskuzi (o reklamaci chleba) dával někdo zajímavý odkaz na článek Konec českého chleba:

To jsem ani neměla číst :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.3.12 20:03
Venny píše:
Nelisa píše:
Taky se Klasou neřídím. S tím dTestem je to pro mě taky ztráta Ježíška. :?V jiné diskuzi (o reklamaci chleba) dával někdo zajímavý odkaz na článek Konec českého chleba:
To jsem ani neměla číst :poblion:
Žejo :roll:
Aspoň mě to nakoplo, vyzkouším doma kvásek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
6.3.12 20:19

Taky o tom uvažuju, měla jsem to v nějakým časopise i s přesným návodem, tak zkusím pohledat, při nejhorším budu dělat z kvasnic, ale i tak bude domácí a ne plnej kdovíčeho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.3.12 20:22

Já peču chleba doma v domácí pekárně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.3.12 21:30
Venny píše:
Taky o tom uvažuju, měla jsem to v nějakým časopise i s přesným návodem, tak zkusím pohledat, při nejhorším budu dělat z kvasnic, ale i tak bude domácí a ne plnej kdovíčeho :pankac:

Dávala jsem sem odkaz na založení kvásku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
7.3.12 09:11

Je to hnus, ale mě se ten chleba nějak netýká. Tak ráda bych se, ale zakousla do voňavoučkého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová