Poprvé do Chorvatska - co s sebou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
26.6.23 10:34
@KKK85 píše:
Prd je tam draho… stejně stále jak vloni a roky předtím… zmrzlina 1,8eur, pizza velka 11, pivo 3,6…

Taky názor :kytka: My jezdíme mj. i s obytkou, přes Chorvatsko jsme jeli do Řecka, dva roky zpět. Kemp pro 2+3, žádná hitparáda, mimo sezónu, 1 noc a 110 €. Parcela vzadu, žádná plážová pozice. Stejná večeře v Řecku o skoro polovinu dražší než v Chorvatsku (mimo kemp). V Albánii noc přímo na pláži 20-25 €. Nejela bych tam, ani za zlatý prase. A to cestujeme hodně, jak autem, kempy i mimo ně (Francie, Španělsko, loni Portugalsko, Korsika, Řecko, Slovinsko, Norsko, Skotsko…), tak i letecky, takže srovnání mám. A to, co nabízí Chorvatsko a za jaký ceny, tak to je pro mě fakt nepochopitelný. Známí za 2 týdny v apartmánu v Chorvatsku 40 tisíc. Kde je cesta, kde je jídlo, kde je nějaký vyžití, výlety. Vůbec Chorvatsko, nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
26.6.23 12:15

@zrcadlo Fuj. Radši si zajdu ke kosmetičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.23 12:20
@Nowuka2 píše:
Hlavně hodně peněz, poněvadž draho tam je jak nikdy. Nechápu co na tom lidi furt vidí. :nevim:Za sebe k moři obecně doporučím balzám na rty s faktorem a něco na sluneční vyrážku.

Chorvatsko je už dost let jen pro socky, taky nechápu. Už jen počet Čechů této kategorie na metr čtvereční je odpudlivý. Arogantní Chorvaté s věčně nataženou pazourou tento humáč jen završují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
26.6.23 12:23

@GabinkaCh pokud s dětmi, tak základ výbavu ohledně léků. Sirup na kašel a kapky do uší tam koupíš, ale nurofen apod. ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
26.6.23 12:34

Jak už psaly holky, hlavně boty do vody, ježci tam jsou. Nám se taky osvědčila na utírání na pláži taková ta plenková osuška, jestli máš po dětech. Rychlé schne a hlavně jsem je vždycky večer vymáchala od té slané vody a ráno jsme měli čisté. Lehátka jsme si půjčovali, stálo tak kolem 30,– našich korun na obyč pláži. Na těch nóbl a hotelových je to dražší. Hlavně, jestli můžu doporučit, nenechávejte na pláži nic přes noc. Oni tam ráno uklízí a všechno, ale fakt všechno vyhodí. My takhle přišli o osušky a karimatky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
26.6.23 12:43
@Nowuka2 píše:
Taky názor :kytka: My jezdíme mj. i s obytkou, přes Chorvatsko jsme jeli do Řecka, dva roky zpět. Kemp pro 2+3, žádná hitparáda, mimo sezónu, 1 noc a 110 €. Parcela vzadu, žádná plážová pozice. Stejná večeře v Řecku o skoro polovinu dražší než v Chorvatsku (mimo kemp). V Albánii noc přímo na pláži 20-25 €. Nejela bych tam, ani za zlatý prase. A to cestujeme hodně, jak autem, kempy i mimo ně (Francie, Španělsko, loni Portugalsko, Korsika, Řecko, Slovinsko, Norsko, Skotsko…), tak i letecky, takže srovnání mám. A to, co nabízí Chorvatsko a za jaký ceny, tak to je pro mě fakt nepochopitelný. Známí za 2 týdny v apartmánu v Chorvatsku 40 tisíc. Kde je cesta, kde je jídlo, kde je nějaký vyžití, výlety. Vůbec Chorvatsko, nikdy.

Tak ale nemusíš jet do Chorvatska za 40tis apartmán… a nepíšeš pro kolik lidi ten apartmán byl. Kamarádka teď byli s rodinou na týden..jídlo vlastní, něco z domu, nějaké večeře na místě, i si zašli na palačinky, zmrzky apod… a celá dovolená pro čtyři je vyšla na 40tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.6.23 13:50

Pocet lidi na metr2 i ceny zalezi zasadne na miste a terminu.
Prelidnena a predrazena mista jsou vsude napric zememi, holt se jim vyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
26.6.23 14:25
@GabinkaCh píše:
Ahoj. Jedeme poprvé do Chorvatska :) Můžete mi poradit, co nezapomenout vzít sebou kromě klasických věcí? A na ležení na pláži vzít co? Nebo to se půjčuje i tam nějaké lehátka?

Plažový slunečník a na lezeni podle toho jaka je plaž. Opalováky, zakl leky.

• Citovat
  • Upravit
14727
26.6.23 14:40
@Nowuka2 píše:
Taky názor :kytka: My jezdíme mj. i s obytkou, přes Chorvatsko jsme jeli do Řecka, dva roky zpět. Kemp pro 2+3, žádná hitparáda, mimo sezónu, 1 noc a 110 €. Parcela vzadu, žádná plážová pozice. Stejná večeře v Řecku o skoro polovinu dražší než v Chorvatsku (mimo kemp). V Albánii noc přímo na pláži 20-25 €. Nejela bych tam, ani za zlatý prase. A to cestujeme hodně, jak autem, kempy i mimo ně (Francie, Španělsko, loni Portugalsko, Korsika, Řecko, Slovinsko, Norsko, Skotsko…), tak i letecky, takže srovnání mám. A to, co nabízí Chorvatsko a za jaký ceny, tak to je pro mě fakt nepochopitelný. Známí za 2 týdny v apartmánu v Chorvatsku 40 tisíc. Kde je cesta, kde je jídlo, kde je nějaký vyžití, výlety. Vůbec Chorvatsko, nikdy.

My jezdime do Chorvatska pod stan do krasneho kempu s nadhernou pisecnou plazi (cili bez bot do vody, bez rizika vyskytu jezku) s velmi pozvolnym vstupem do more (idealni pro deti) a predloni (vloni jsme nebyli kvuli vaznemu urazu dcery) jsme v zari platili za 20 noci cca 14 tisic Kc za 2 dospele a 4 deti, a to vcetne parkovani a rezidencnich poplatku (ale ty byly par kun). Cili okolo 30 euro za noc. Cca 100 m od plaze. A karavany a obytnaku tam mimo sezonu muzou byt za 18 euro za noc.

Ted v sezone je tam misto pro stan za 55 euro za noc. Obed v ratauraci na plazi pro celou rodinu (pizza, testoviny a limonada) nas vysel na cca 600 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.6.23 14:48

@Janča6 Napiš mi prosím do SZ kde jezdíte :kytka: Chorvatsko miluji, tak ať mám tip na další dovolenu

• Citovat
  • Upravit
14727
26.6.23 15:22
@smajlik345 píše:
@Janča6 Napiš mi prosím do SZ kde jezdíte :kytka: Chorvatsko miluji, tak ať mám tip na další dovolenu

Poslano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
26.6.23 15:25

@Janča6 Mohla bych eventeulně taky poprosit, jestli to není tajné? Chci někdy vzít děti k moři a pod stan jezdíváme, a tvůj popis se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
26.6.23 15:56
@KKK85 píše:
Tak ale nemusíš jet do Chorvatska za 40tis apartmán… a nepíšeš pro kolik lidi ten apartmán byl. Kamarádka teď byli s rodinou na týden..jídlo vlastní, něco z domu, nějaké večeře na místě, i si zašli na palačinky, zmrzky apod… a celá dovolená pro čtyři je vyšla na 40tis…

Jasně že nemusíš. Ať si každý jezdí kam chce, jenom prostě když srovnám stejnou úroveň služeb Chorvatsko vs. třeba zbytek Balkánu, tak je to hrozný rozdíl. Mně to absolutně neoslovilo, souhlasím s @Burj Chalifa. :nevim: A to fakt nejsme rodina, která by hleděla na cenu. Já si ráda za kvalitu zaplatím, ale nebudu nikomu cpát těžce vydělaný prachy za nic. :)

Edit: My o vlku… https://www.novinky.cz/…ina-40435976#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
26.6.23 17:07
@Burj Chalifa píše:
Chorvatsko je už dost let jen pro socky, taky nechápu. Už jen počet Čechů této kategorie na metr čtvereční je odpudlivý. Arogantní Chorvaté s věčně nataženou pazourou tento humáč jen završují.

Jen pro socky? aha tak to já tam nemůžu, dík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33487
26.6.23 17:55

Chorvatsko mám moc ráda. Letos jedeme už poněkolikáté. Nikdy jsme žádné problémy neměli, vždy jsme si to tam skvěle užili.

@GabinkaCh
Vemte si boty do vody, jinak není potřeba nic extra. Pěknou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová