Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No nevím, u mě je to z TV určitě, protože když se díváš na zprávy, kde mluví o válce v Koreji a mně se pak zdá, že nás přišli postřílet Korejci, tak to bude spíše z toho. To samé horory, vždycky jsem je zbožňovala a teď bych si nafackovala, mám to všechno v hlavě
a taky to co říká @hartiepa, manžel mi volal (byla jsem těhotná), že jede do Německa pracovně nečekaně a já se rozbrečela, že se mu něco stane a že tu zůstaneme sami. Taky jsem to dřív nemívala.
@dani24687 já bych řekla, že jednak to asi budou hormony, které mají zajistit abychom na sebe v těhotenství dávaly pozor a pak posléze samozřejmě i o dítko. Příroda prostě není blbá. Na druhou stranu ale souhlasím i s tebou, já jsem se v době, kdy mě tohle trápilo přestala dívat na Kriminálky Las Vegas, Miami, Closer, Zločin a pořádek a prostě všechny tyhle možné i nemožné seriály, ve kterých se pořád vraždí a které jsem do té doby měla ráda. Nedělalo mi to dobře a asi to trošku pomohlo. O zprávách nemluvím, ty už z principu nesleduju vůbec.
Holky, strach o dítě už bude pořád! A čím bude nebo budou větší-tím budou starosti přibývat! Ale je pravda, že po porodu a při kojení(může i v delším časovém úseku) se může jednat o LACTAČNÍ PSYCHÓZU-což je velmi ZÁKEŘNÁ
potvora, když se nechá rozjed!!!
To je potom potřeba navštíva u GYNEKOLOGA a i u PSYCHIATRA! Hlavně se není za co stydět, a bát se jít k lékaři! Lepší je to řešit touto cestou, než aby jste ublížili, buď sobě nebo malímu!
Přeju nádherný den a překrásný prodlouženy víkend!
SLUNCE V DUŠI! ![]()