Pořád ječí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
30.7.14 12:21

Zuby, vedro, žízeň, hlad (to mi dělá můj syn, že má hlad a ječí a je z toho tak vzteklý, že všechno jídlo hází pryč, zahraňuju to pak mlikem),…
každopádně nasadit hořčík, jí trochu a sobě víc :-D
A neboj, v Bohnicích je krásně, je tam velký park a zvířátka a dá se tam dobře jezdit na bruslích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.7.14 12:22

Holky, zuby jsem jí namazala Calgelem a pořád ječí… já už fakt nevim, co chce, začínám být z ní zoufalá, nejradši bych jí strčila pod studenou sprchu nebo nechala řvát v místnosti zavřenou, ale takovej sadista zas nejsem… :think: no, moc nemluví, spíš ukazuje, srozumitelných slov umí jen pár (zvuky, podle kterých pochopím, že někde vidí kočku, psa, letadlo, vlak atd.) umí ukazovat na věcí, když se jí na něco zeptám, umí vyjádřit ano nebo ne. cokoliv teď uvařím, tak nechce… za celej den sní jen jogurt a vypije mlíko… Když se jí zeptám, zda má hlad, kývne hlavou, že jo a když jí něco dám, tak ječí, že jíst nebude… a pokud u ní přímo nesedím, tak si beze mě hrát nebude a jen řve… tečou mi nervy, bulím jak želva… asi mi taky chybí hořčík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
30.7.14 12:24
@tyna.andilek píše:
Holky pomooooc!!! Mám 16m holčičku a poslední tři dny pořád jen ječí, ať dělá cokoliv, tak ječí! Já už z toho asi zešílim! Jakmile od ní udělám jen krok, tak ječí! Tečou mi nervy… vždycky dobře jedla, teď nechce jíst nic a… zase jen ječí! Chodim se vydýchávat do vedlejší místnosti, ale moc to nezabírá… mám dojem, že z toho skončim v Bohnicích… počítám už každou minutu, kdy už půjde konečně spát a bude chvíli zase ticho… :zed: nevim, co jí to bere za amok, nemocná snad není, teplotu nemá, zuby nás nikdy tolik netrápili… pořád se jen vzteká a ječí, co s tím??? :nevim: :nevim: :nevim:

Může na ni taky lézt nějaká nemoc, takže se necítí dobře. A s některýma dětma takhle zacvičí očkování. :nevim: Zkus jí dávat hořčík - po očkování mívá tělo zvýšenou spotřebu hořčíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
30.7.14 12:25

@tyna.andilek Mám to samé i stejný věk dítěte a už to trvá asi měsíc :zed: :zed: šílím, ale jediné co mě uklidňuje je to, že to za čas přejde :roll: :lol: Syn ječí od rána co se vzbudí, stále kňourá, mám ho neustále na noze, k nikomu jinému nechce atd. Je pravda, že je neustále jen se mnou, konečně má babička dovolenou tak jí ho hned frknu ať si taky užije :lol: Naštěstí babičku miluje, tak to bude ok a já si konečně odpočnu a uklidím ten svinčík :lol:
Přečti si tohle, abys alespoň trochu pochopila o co jde ;)
 http://www.jaknamiminka.cz/…ost-a48.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.7.14 12:25

@alifie A v jaké formě ten hořčík dáváte? Mě napadla jen ta magnézka, ale je i něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
30.7.14 12:30
@74paja píše:
@alifie A v jaké formě ten hořčík dáváte? Mě napadla jen ta magnézka, ale je i něco jiného?

Už mám děti větší - drtila jsem Manesii lactici a míchala to do jídla a pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.7.14 12:36

@Etcetera78 Jojo, hořčík zobu ve velkém. Abych přežila. :mrgreen: A opravdu to pomáhá. Teď jsem ho skoro měsíc neměla, došel a nebyla jsem schopna ho koupit a měla jsem kolikrát hrozný stavy - moc jsem ty svoje uječený a vzteklý děti nedávala, cpala jsem se čokoládou jak neřízená střela, unavená, vyflusnutá, zkrátka jsem toho měla plné zuby. Už ho zase beru. :mrgreen: A můj duševní stav se opět velmi výrazně zlepšil. :lol: Takže hořčík, zakladatelko, též doporučuji! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.7.14 12:57
@74paja píše:

děcku dávám Magnesii lacti, drtím jí to do sirupu a pak zapít. a pro sebe mám Magne B6 a normálně to polykám :-D Přemýšlím, že ho nasadím i prckovi, tomu to asi zamíchám do kaše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.7.14 13:00

@Etcetera78 No mě zaujala ta potřeba hořčíku po očkování. To zkusím nasadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 13:04

I my dospělí můžeme mít takovej ten svůj čas, nic mě nebaví, asi na mě něco leze, vednu je hnusně, dusno, jděte všichni do pudele a dejte mi svatej pokoj… jenže většina z nás se naučila s tímhel pracovat a zaleze si někam do kouta a nebo když už teda třeba v práci nemůžeme, tak to aspoň v sobě potlačujeme.

Děti to ještě neumí. Cítí v sobě tlak, nepříjemný pocit, a co s tím. Musí to ven. Nepříjemné je nepříjemné a pokud je to tak nepříjemné, až to nutí řvát, tak prostě řvou. ostatně, jak je úžasné, když naše děti řvou a my z nich máme nervy na pochodu, vylézt někam na střechu… a taky si ze všech sil zařvat. Tak prostě řvou. Kňourají, piští, kvičí, naříkají, fňukají, brečí, řvou, zuří, soptí, vztekají se… a znova dokola.

Může to být, že má prostě nějaký den blbec, může to být tím, že se něco děje, ščemu nerozumí. Může chtít něco dělat, ale neumí to. Může chtít něco dělat, ale má to zakázané. Kdoví.

Vydrž. Bude hůř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.7.14 13:08

Tak mě uklidňuje jen to, že vím, že v tom nejsem sama :hug: po 45 min řevu mi konečně usnula! a hned se mi nějak líp dýchá :mrgreen: my byly na očkování před měsícem, tak to z toho asi nebude… možná spíš to hnusný dusný počasí… každopádně hned jak se vzbudí a začne zas ječet, poběžím do lekárny koupit ten hořčík :mrgreen: a doufám, že to zabere u mě i u ní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.7.14 13:12

@Emilie já už bych konečně ráda slyšela, že spíš bude líp než hůř :roll: někdy mám dojem, že to mateřství vůbec nezvládám (třeba když mi přítel řekne, ať se zklidnim místo toho, aby mě nějak podpořil, pomohl) a otázka „kdy budete mít druhé dítko?“ mě vytáčí k nepříčetnosti! Takového dalšího malého agresora, křiklouna, teroristu, tyrana??? NIKDY VÍC!!! :cert: ale samozřejmě jsou i lepší dny, kdy bych svou dceru nedala za nic na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
30.7.14 13:18

Syn mi taky v omto obdébí pořád řval, nechtěl spát. Nudil se. Dala jsem ho do soukr. školky ve 2letech a pak řval, když měl jít z ní :-). Fakt tam byl hned šťastný. Do teď nedokáže doma stonat, hned je protivný z nudy.

Taky pro mě 2.dítko je maximum nač jsem přistoupila :-) a mateřství mi nepřijde takové suprové, jak se popisuje :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 13:19
@tyna.andilek píše:
@Emilie já už bych konečně ráda slyšela, že spíš bude líp než hůř :roll: někdy mám dojem, že to mateřství vůbec nezvládám (třeba když mi přítel řekne, ať se zklidnim místo toho, aby mě nějak podpořil, pomohl) a otázka „kdy budete mít druhé dítko?“ mě vytáčí k nepříčetnosti! Takového dalšího malého agresora, křiklouna, teroristu, tyrana??? NIKDY VÍC!!! :cert: ale samozřejmě jsou i lepší dny, kdy bych svou dceru nedala za nic na světě :srdce:

nemyslela jsem to ve zlém. Já jen že takový ty obrázky úžasné lásky a šikovné princezny… to je prostě reklama. někdo to tak má, ale není to standard. Jenže je prostě společenské tabu říct, mám chvíle, kdy mám chuť vrátit čas, a nebo aspoň toho spratka odložit do babyboxu, mám toho vážně plné kecky. To se prostě udělat nesmí, a nesmí se to ani říctz. No tak pak je jasný, že vztek kypí - ba co víc, lehce se pak stane ještě něco horšího. neomlouvám matky, co pak dítěti vážně ublíží, já jen, že dokážu pochopit, co tomu asi předcházelo.

Bude hůř. No víš co. Ze současného problému vyroste, ale přijdou jiné problémy úměrně věku dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 13:20

A ta nuda to bejt může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie