Pořád mě svědí pokožka

82
6.9.12 18:10

pořád to svědí

Ahoj mám stále problém se svěděním pokožky už 3 týdny, jsem těhotná 27tt byla jsem i na kožním tak těhotenskou cholestázu vyloučil ale pořád to svědí skoro celé tělo hlavně nohy v noci nemůžu pořádně spát je to šílenství dostala jsem tekutý pudr se sírou a nějaký krém a nevím jesli můžu nějáké tabletky na zklidnění to nevím ale je to šílenství nevím co s tím má některá takové problémy nebo měla poradte prosím budu ráda za každou radu.Do porodu ještě daleko 11,9 jdu na poradnu tak to nahlásím je to ale šílenství.
:,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8428
6.9.12 18:25

@alulu kámoška to měla taky a byla na testech na jítra a byly pozitivní…byla taky těhotná kolem 30tt, at Ti je doktor nechá udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.9.12 18:39

V prvý řadě by jsi měla jít ke svému gynekologovi, ať ti udělá jaterní testy. Já na nich kvůli tomuhle byla taky, ale byli negativní. Pak až na to kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
6.9.12 19:30

@alulu to, co radí @Vertiline . Neodkládej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.9.12 19:35

Jj, neodkládej to, páč mi v nemocnici řekli, když jsem čekala na výsledky, že kdyby se to potvrdilo, tak už bych tam rovnou zůstala a vyvolali by mi porod. Ale byla jsem teda už skoro na konci těhotenství. Nechci tě tím nijak strašit, ale raději tam běž, ať je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.9.12 19:56

pořád to svědí

Testy mám ale hotové před těma 3 týdny a byli negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
6.9.12 20:02

Ahoj, mně v každém těhotenství svědily nohy to šíleně, drbala jsem si to do krve. Způsobovaly to křešové žíly, jakmile jsem porodily a křešové žílý se stáhly, tak přestalo svědění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
6.9.12 20:05

Mě tohle potkalo až ke konci těhotenství a srovnalo se to až po porodu, všechny testy byly v pohodě…tak ti přeju pevné nervy :hug: Mně dala obvoďačka dokonce nějaké tabletky, měla je psané v povolených, ale na letáku bylo neužívat v těhu, tak jsem radši zatla zuby a nebrala je, jen jsem se občas mazala fenistilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.9.12 20:07
@alulu píše:
Testy mám ale hotové před těma 3 týdny a byli negativní

Aha, tak to jo, to jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.9.12 20:26

pořád to svědí

Alé může se stát že se změní to ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.9.12 20:28

No křečové žíly mám a to velké říkali mi že to je na operaci a to může byt i tím jo tak to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.9.12 07:26

@alulu Máme křečové žíly v celé rodině a všichni tím trpíme. Já už je mám jednou odoperované a stejně se v dalším těhotenství udělaly znova a svědilo to stejně. Trpí tím i moje maminka a také ji ty nohy svědí, ale ji už se nestahují. Mně pomohl ten porod, takže to přestalo porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí