Poradíte mi s nosítkem? A s kočárkem Joolz?

-Nora-
14.12.13 12:39

Poradíte mi s kočárkem + nosítko ?

Zdravím Vás! Chtěla bych pooprosit o radu s kočárkem mě se zezačtku moc nelíbil, manžel mě přesvědčil, že by se jemu líbil. Chci ho podporovat v každé věci co se mu líbí, protože doufám, že si pak děcko více oblíbí. Máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Chci se poradit než ho koupíme? Plus ráda bych měla nosítko? Jaké máte zkušenosti i s tím? Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.12.13 12:42

Není brzo? 8o Kočárek je za mě naprd, nemám ráda tyhle, kde se dítě v sedě naklápí, malou jsem při spaní odpoutala a často se přetočila i na břicho. Taktéž nesedící dítě je lepší dát naležato na bříško - myslím i do sporťáku. Nosítko je asi jen na mimina, koukni spíš na Manducu, Beco s novorozeneckou vložkou nebo na šátky. Později pak třeba Kibi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
14.12.13 12:46

Brzy je urcite, ale jsou to veci, ktere mi delaji radost a zacinam vybirat od tech nejvetsich polozek :dance: Dekuji za nazor! Myslis, ze v tomto bych ho na lezato nedala na brisko?

• Citovat
  • Upravit
72725

@-Nora- tenhle kočárek jsem zkoušela a to je něco neskutečnýho - nemá žádnou stabilitu - dítě se trochu nakloní a už se to naklápí celé. Jako kámoška ho má, vozila jsem v tom její dítko a pořád jen trnu hrůzou, kdy spadne.. volila bych rozhodně jinej. Místo toho nosítka bych volila Manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

Kočár se mi nelíbí, na nosítko bych se podívala někam do specializovaného obchodu (Třeba brána k dětem), tohle musí být hrozně nepohodlné :think: K tomu co psala @Sibyla0 doplním ještě: Ergo, bondolino, tula… je toho dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
14.12.13 12:49

@-Nora- Mě se taky kočárek nelíbí… přesně ze stejného důvodu jako @Sibyla0 plus tedy na můj vkus je předražený.
Ad nosítko, měla ho kamarádka a byla spokojená, ale je to na chvilku na malé mimčo, plus ještě nesmí mít problémy s kyčlema. Já nosila od začátku v manduce a spokojenost.

@Sibyla0 Brzo? Tys někde našla stáří dítka nebo tt, já hledám marně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

@-Nora- nedala, tenhle kočár se celý naklápí, takže dítě spí vsedě a po sklopení má nohy nahoře.. Kočárků je spousta, já bych si klidně koupila obyčejný hluboký a pak bych investovala do pořádného sporťáku či sporťákogolfek. Mým favoritem je Baby jogger - tak se na ně koukni. Baby jogger Elite je vychytaný prostorný sporťák, Baby jogger city mini je trošku do golfek, jsou to prostorné promyšlené kočáry s úžasným skládáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
@-Nora- píše:
Myslis, ze v tomto bych ho na lezato nedala na brisko?

Ani omylem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.12.13 12:50

@j.a.n.i1 Nora založila předevčírem diskuzi, je tu nová, právě se uzdravila, trošku jí štve manžel (přítel?) a ještě není těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.12.13 12:50

Kočár se mi absolutně nelíbí a nosítko - ráda se nechám inspirovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.12.13 12:52

Moc nechapu tu poznamku o kupovani veci dle otce aby mel dite radsi :nevim:

Ale k otazce, dokud se dcera vesla mela jsem baby vak od Haipa Daipa, nositko potom Liliputi. Nebo jsou nositka i s novorozeneckou vlozkou - Manduca, Ergo, Beco.

U kocaru zalezi krome vzhledu i na pozadavcich, typ terenu kde budete jezdit atp., ale Joolz se me osobne nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
14.12.13 12:53

Kocarek je hroznej, videla sem jej a jsou i lepsi :pankac:
Pokud neni tehu tak se divat muze a vybirat a az bude tehu tak bude vedet co koupit ;)
Nositko sem nemela a ani bych jej nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
14.12.13 12:57
@Petulinaxx píše:
Moc nechapu tu poznamku o kupovani veci dle otce aby mel dite radsi :nevim:

Tak já ji celkem chápu - prostě když si chlap ten kočár vybere, tak je větší šance, že se s ním bude chtít ukazovat na procházce :palec:
Jako je jasný, že je potřeba dojít k určitému kompromisu (i pokud by to měl být takový, že se koupí kočáry dva), protože žena s ním bude jezdit častěji, ale základní myšlenku vtažení do vybírání chápu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.12.13 13:02
@j.a.n.i1 píše:
Tak já ji celkem chápu - prostě když si chlap ten kočár vybere, tak je větší šance, že se s ním bude chtít ukazovat na procházce :palec:
Jako je jasný, že je potřeba dojít k určitému kompromisu (i pokud by to měl být takový, že se koupí kočáry dva), protože žena s ním bude jezdit častěji, ale základní myšlenku vtažení do vybírání chápu ;-)

Vsak ja taky chapu myslenku vtazeni chlapa do vyberu veci, ale ne jen proto,,aby si pak decko vic oblibil,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.12.13 13:11

@-Nora- takhle sklapeci kocarek jsem mela taky a na zacatku jsem z nej byla nestastna, je lepsi, kdyz dokazes udelat rovnou loznou plochu. Muze se stat, ze korba bude miminku mala, nebo nebude vyhovovat (me by treba syn vypadl a to i na ksirach a jeste poradne nesedel), kdyz to sklopis, tak ma mimi nozicky nahore :nevim:

prijde mi i dost drahej, myslim, ze sezenes lepsi kocarek za nizsi cenu.

hlavne to ze se libi manzelovi, bych nebrala jak berlicku k tomu, ze si dite vic oblibi :nevim:, s ditetem taky budes nejvic jezdit ty. Musi vyhovat tobe.

jinak to nositko muze byt fajn, a le je jen na miminka, myslim, ze se pak da vyuzit i jako fusak. Pak je ale rozhodne lepsi manduca, ergo, beco nebo kibi. Nebo satek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí