Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Není brzo?
Kočárek je za mě naprd, nemám ráda tyhle, kde se dítě v sedě naklápí, malou jsem při spaní odpoutala a často se přetočila i na břicho. Taktéž nesedící dítě je lepší dát naležato na bříško - myslím i do sporťáku. Nosítko je asi jen na mimina, koukni spíš na Manducu, Beco s novorozeneckou vložkou nebo na šátky. Později pak třeba Kibi..
Brzy je urcite, ale jsou to veci, ktere mi delaji radost a zacinam vybirat od tech nejvetsich polozek
Dekuji za nazor! Myslis, ze v tomto bych ho na lezato nedala na brisko?
@-Nora- tenhle kočárek jsem zkoušela a to je něco neskutečnýho - nemá žádnou stabilitu - dítě se trochu nakloní a už se to naklápí celé. Jako kámoška ho má, vozila jsem v tom její dítko a pořád jen trnu hrůzou, kdy spadne.. volila bych rozhodně jinej. Místo toho nosítka bych volila Manducu.
Kočár se mi nelíbí, na nosítko bych se podívala někam do specializovaného obchodu (Třeba brána k dětem), tohle musí být hrozně nepohodlné
K tomu co psala @Sibyla0 doplním ještě: Ergo, bondolino, tula… je toho dost ![]()
@-Nora- Mě se taky kočárek nelíbí… přesně ze stejného důvodu jako @Sibyla0 plus tedy na můj vkus je předražený.
Ad nosítko, měla ho kamarádka a byla spokojená, ale je to na chvilku na malé mimčo, plus ještě nesmí mít problémy s kyčlema. Já nosila od začátku v manduce a spokojenost.
@Sibyla0 Brzo? Tys někde našla stáří dítka nebo tt, já hledám marně.
@-Nora- nedala, tenhle kočár se celý naklápí, takže dítě spí vsedě a po sklopení má nohy nahoře.. Kočárků je spousta, já bych si klidně koupila obyčejný hluboký a pak bych investovala do pořádného sporťáku či sporťákogolfek. Mým favoritem je Baby jogger - tak se na ně koukni. Baby jogger Elite je vychytaný prostorný sporťák, Baby jogger city mini je trošku do golfek, jsou to prostorné promyšlené kočáry s úžasným skládáním.
@-Nora- píše:
Myslis, ze v tomto bych ho na lezato nedala na brisko?
Ani omylem ![]()
@j.a.n.i1 Nora založila předevčírem diskuzi, je tu nová, právě se uzdravila, trošku jí štve manžel (přítel?) a ještě není těhotná.
Kočár se mi absolutně nelíbí a nosítko - ráda se nechám inspirovat..
Moc nechapu tu poznamku o kupovani veci dle otce aby mel dite radsi ![]()
Ale k otazce, dokud se dcera vesla mela jsem baby vak od Haipa Daipa, nositko potom Liliputi. Nebo jsou nositka i s novorozeneckou vlozkou - Manduca, Ergo, Beco.
U kocaru zalezi krome vzhledu i na pozadavcich, typ terenu kde budete jezdit atp., ale Joolz se me osobne nelibi
Kocarek je hroznej, videla sem jej a jsou i lepsi ![]()
Pokud neni tehu tak se divat muze a vybirat a az bude tehu tak bude vedet co koupit ![]()
Nositko sem nemela a ani bych jej nekoupila
@Petulinaxx píše:
Moc nechapu tu poznamku o kupovani veci dle otce aby mel dite radsi
Tak já ji celkem chápu - prostě když si chlap ten kočár vybere, tak je větší šance, že se s ním bude chtít ukazovat na procházce ![]()
Jako je jasný, že je potřeba dojít k určitému kompromisu (i pokud by to měl být takový, že se koupí kočáry dva), protože žena s ním bude jezdit častěji, ale základní myšlenku vtažení do vybírání chápu ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak já ji celkem chápu - prostě když si chlap ten kočár vybere, tak je větší šance, že se s ním bude chtít ukazovat na procházce
Jako je jasný, že je potřeba dojít k určitému kompromisu (i pokud by to měl být takový, že se koupí kočáry dva), protože žena s ním bude jezdit častěji, ale základní myšlenku vtažení do vybírání chápu
Vsak ja taky chapu myslenku vtazeni chlapa do vyberu veci, ale ne jen proto,,aby si pak decko vic oblibil,,
@-Nora- takhle sklapeci kocarek jsem mela taky a na zacatku jsem z nej byla nestastna, je lepsi, kdyz dokazes udelat rovnou loznou plochu. Muze se stat, ze korba bude miminku mala, nebo nebude vyhovovat (me by treba syn vypadl a to i na ksirach a jeste poradne nesedel), kdyz to sklopis, tak ma mimi nozicky nahore ![]()
prijde mi i dost drahej, myslim, ze sezenes lepsi kocarek za nizsi cenu.
hlavne to ze se libi manzelovi, bych nebrala jak berlicku k tomu, ze si dite vic oblibi
, s ditetem taky budes nejvic jezdit ty. Musi vyhovat tobe.
jinak to nositko muze byt fajn, a le je jen na miminka, myslim, ze se pak da vyuzit i jako fusak. Pak je ale rozhodne lepsi manduca, ergo, beco nebo kibi. Nebo satek
Zdravím Vás! Chtěla bych pooprosit o radu s kočárkem mě se zezačtku moc nelíbil, manžel mě přesvědčil, že by se jemu líbil. Chci ho podporovat v každé věci co se mu líbí, protože doufám, že si pak děcko více oblíbí. Máte někdo zkušenost s tímto kočárkem? Chci se poradit než ho koupíme? Plus ráda bych měla nosítko? Jaké máte zkušenosti i s tím? Děkuji