Nakrmit dřív?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
25.8.12 20:32

@nikysek1 já jsem pro to mu dát, jak potřebuje, nic jinýho, než že bude mít bolebřich nebo se zeblije, se mu nestane, ale podle mě to tak vůbec nemusí být, spíš budeš mít doma konečně spokojený miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.8.12 20:33

Bohužel zažívám to stejné. Malá má 3 měsíce, skoro 7 kilo, a vydržet 2 hodiny má co dělat, někdy už po hodině a půl řve, ale dodržuju aspoň ty 2. Je to z důvodu, že při častějším podání trpí s bolavým bříškem, ale šíleně, celodenní řvaní… Prý bříško bolí právě z toho, jak se v bříšku perou neztrávené zbytky a přilije se nové, takže u nás se pořád pláče, buď hlad nebo bříško. Já jsem se rozhodla, že začnu přikrmovat asi o týden dříve, ještě se poradím s doktorkou. Jinak jsme na sunaru s kombinací s MM.

Jo a čajem ji neopiju, pijeme na doporučení dr. fenyklový – kvůli bolestem bříška :roll: Takže když to dítě nesnese, tak je hovadina ho pořád krmit.

Příspěvek upraven 25.08.12 v 20:40

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
25.8.12 20:37

Já se doktora ptala, jestli mám dodržovat u UM ten čas mezi jídlem 3-4h a on na mě vytřeštil oči a říkal, že ne, že dávat miminku kdykoliv si řekne!!!
TAkže opravdu, než ho nechat řvát tak mu dej napít. U nás čaje taky nezabírají, sice ho vypije, ale hlad je pořád.
Máme Babylove BIO PRE, ve všem je super, akorát zjiš´tujeme, že má po něm brzo hlad, v noci je to v poho, to spinká, ale přes den nevydrží a na tom mlíčku píšou, že pro větší sytost dát to druhé BABYLOVE BIO 1.
Ale jestli máte už nutrilon, tak bych neměnila - možná je dobrý ještě NUTRILON EXTRA, ten by měl taky víc zasytit, ale já bych teda dávala mlíčko kdykoliv bude mít hlad. Teď to taky tak provozuju a taky mám 3měs. mimi.

• Citovat
  • Upravit
2051
25.8.12 20:57

Ahoj. My jsme od 3. měsíce taky na Nutrilonu. S nástupem veder mi malý začal s jídlem zlobit…normálně pije 130-150ml, teď si dá 50ml a už nechce, za 10 minut řev a pokračuje v pití, třeba 90ml a za 20min. to dopije…musím zaťukat, žádné břichoboly se nekonají, takže než dítko trápit hlady, raději bych mu zkusila mlíčko dát, byť i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.8.12 21:13

Ještě mě napadlo, co třeba přidat do mléka trochu rýžové kaše (odměrku nebo dvě), dávám to malé před spaním protože mi nechce kaši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.12 22:22

Dala bych najíst, když má mimčo hlad, na hodinky jsem nikdy nějak nehleděla 8)Taky jsem měla „nenažrané“ děti :lol: Jo a na polském Nutrilonu není vůbec nic špatného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.8.12 02:06

Já vím ač sem to nečekala děkuji za neodsouzení-spousta maminek na mě kouká jako na tyrana-že mu toto mlíčko dávám…zjistila sem si o něm vše a vím, že je nezávadné…bohužel jsme zůstali sama a malého jsem si rozhodla nechat a ač na něm samozřejmě šetřit nechci-tak nás nějakým způsobem musím uživit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí