Poraďte, aby spinkala :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
18.10.12 22:10
@Conny píše:
Myslím, že by to chtělo víc příkrmů přes den - teprve druhý v 8.měsících???My už jedeme se čtyřma asi měsíc :think:!!!Dopo - ovoce, oběd - masozelenina, odpo - jogurt a večer kaše + ráno, odpo a večer kojení, v noci 1-2×!
A proč UM na noc při kojení :zed: :zed: :zed:???
Začala bych spíš s kaší na noc ;)Příspěvek upraven 18.10.12 v 21:43

Das na noc kasi a pak jeste na kojis a jde chrupkat? Nebo mezitim je nejaky interval?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.10.12 22:26

V 8m jsme měly to samé, prso jsem jí prostě nedala, trochu si poplakala a brzy pochopila, že má smůlu. V té době šla do svého pokojíčku a dostala pořádnou peřinu. Není v tomto věku málo jen masozelenina?? Třeba se budí i hlady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.10.12 22:26
@Conny píše:
Myslím, že by to chtělo víc příkrmů přes den - teprve druhý v 8.měsících???My už jedeme se čtyřma asi měsíc :think:!!!Dopo - ovoce, oběd - masozelenina, odpo - jogurt a večer kaše + ráno, odpo a večer kojení, v noci 1-2×!
A proč UM na noc při kojení :zed: :zed: :zed:???
Začala bych spíš s kaší na noc ;)Příspěvek upraven 18.10.12 v 21:43

Myslíš kaši z UM? A není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.10.12 22:27

@Paaaaja já dávám kaši kolem 17:30, před spaním je ještě kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
18.10.12 23:18

Radím na noc řádně ucpat kaší :pankac:..když bude před spaním pořádně nasycená, tak by se neměla tolik budit ;)..a když se vzbudí, tak nabídnout čajík a dudana :palec:..postupně by si měla zvyknout a frekvence buzení by se měla snižovat.. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
19.10.12 00:25

Už to tu někdo radil doporučuji přečíst a zkusili jsme to a za dva dny spala celou noc, prostě to jen zkoušela jestli přijdu když zabrečí. http://www.azrodina.cz/…ich-6-mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.10.12 07:33

Paaaaja - ano, myslím kaši a pak ještě kojení před uložením!!!

Karleon - není to jedno, protože UM by mělo nahrazovat kojení, což nenahrazuje a kaše je další příkrm!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.10.12 09:27

Taky mame podobny problem, malymu bude za tyden 5 mesicu. Prikrmy davam zatim jednou denne.Ze zacatku spal docela dobre, budil se asi 2krat za noc, ale ted posledni asi 3 tydny se budi vic jak 5krat a chce jist, nebo se jen vrti a kdyz ho dam na bok tak hned spi..ale taky se mi v noci uplne vzbudi a treba hodinu i vic vydrzi bejt vzhuru a je to takhle kazdy den(nekdy i dvakrat za noc)..ale necham ho vzdycky vzhuru a ja dal spim :D Maly tam dela blbosti, povida si a pak sam usne..to bych taky vyzkousela, nechat vzhuru a pak by se samo unavilo..chodime spat uz v 5 hodin, pres den spi jen 2krat, driv chodil i 4krat, ale ted uz moc spat nechce..takze je v 5 hodin uz tuhej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.10.12 11:17
@Denisa08 píše:
Taky mame podobny problem, malymu bude za tyden 5 mesicu. Prikrmy davam zatim jednou denne.Ze zacatku spal docela dobre, budil se asi 2krat za noc, ale ted posledni asi 3 tydny se budi vic jak 5krat a chce jist, nebo se jen vrti a kdyz ho dam na bok tak hned spi..ale taky se mi v noci uplne vzbudi a treba hodinu i vic vydrzi bejt vzhuru a je to takhle kazdy den(nekdy i dvakrat za noc)..ale necham ho vzdycky vzhuru a ja dal spim :D Maly tam dela blbosti, povida si a pak sam usne..to bych taky vyzkousela, nechat vzhuru a pak by se samo unavilo..chodime spat uz v 5 hodin, pres den spi jen 2krat, driv chodil i 4krat, ale ted uz moc spat nechce..takze je v 5 hodin uz tuhej..

Možná, je to tím, že má noc dlouhou a budí se :nevim:!
Do kdy ráno pak spí?
2× denně jsme začali spát asi před týdnem, do té doby spala 3×denně, ale spinkat tím pádem chodila až po 21hodině (alespoň si jí zase užil i tatínek, nevadilo nám to vůbec!)!Ale podvečerní hajání bylo venku v kočárku a tedˇ jak je už tma, tak se mi nechtělo :oops: takže jsme hajání v 17hodin odbourali a táhneme to až do 19 - koupání a do 20hodin je tuhá a krásně klidně spí do 7.15 - přesně :mrgreen:!Dopo spí od 10 do 11 a odpo spí od 14 do 15.30!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.10.12 11:27

@Conny Uz se mi i stalo, ze malej sel spat kolem 9 a stejne se budil, tak nevim..v noci se budi kolem 2,nekdy az kolem 4-5..pak je vzhuru pred sestou a me se nechce vubec vstavat tak ho proste necham a kolem 7 zas usne a v 8 tak vstavame :) dneska sme vstavali uz pred sedmou..vzbudil se kolem 4 rano, vytuhnul asi v 5 a pak se vzbudil az pred tou sedmou..jinak chodi spat dopoledne kolem 10 a odpoledne kolem 1-2..nespi dyl jak pul hodiny..ale dnes spal od 8:45 do 10:45,to se nam snad jeste nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.10.12 14:06
@Denisa08 píše:
@Conny Uz se mi i stalo, ze malej sel spat kolem 9 a stejne se budil, tak nevim..v noci se budi kolem 2,nekdy az kolem 4-5..pak je vzhuru pred sestou a me se nechce vubec vstavat tak ho proste necham a kolem 7 zas usne a v 8 tak vstavame :) dneska sme vstavali uz pred sedmou..vzbudil se kolem 4 rano, vytuhnul asi v 5 a pak se vzbudil az pred tou sedmou..jinak chodi spat dopoledne kolem 10 a odpoledne kolem 1-2..nespi dyl jak pul hodiny..ale dnes spal od 8:45 do 10:45,to se nam snad jeste nestalo :)

Jen si uvědomuju :think:,že kolem 5.měsíce u nás se spaním bylo taky všelijak, za nějaký čas se to zase ustálí ;)!Ono se to vždycky ustálí, jenom to mezitím je chaotické ;):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.10.12 17:30

DO půl roku mají na buzení v noci nárok. Po půl roce už by měli dát celou noc, rozhodně by se neměli budit hlady. Já na to ale neměla srdce, přišlo mi, že v tom půl roce je furt hladový o v noci. Ale v těch 9m už mi to přišlo jako vyčuranost. Takže jakmile mě začal využívat, tak jsem mu to utla. Mimochodem do těch 9m spal se mnou v posteli. Pak následovla přesun do postýlky, pokračovalo časté buzení, tak jsme mu sebrala noční kojení a najednou byl klid. Teď už spí jedině v postýlce. Napsané je to jednoduše, ale stálo mě to nějaké nervy.
Zakladatelko - vstala jsem k němu, položila ho, dala mu dudlík, látkovou plenku, pohladila ho, řekla mu, že je noc a v noci nepapá, ale spinká. Dala jsem mu pusu, lehla jsem si, zhasla a dělala, že nevidím, neslyším. Pochopil to docela rychle.
Přeji pevné nervy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.10.12 17:31

@Conny Tak ja sem docela rada, ze jde takhle brzy spat, aspon mam uz klid :D Ale jeste radsi bych byla kdyby se mi tolik nebudil a vydrzel spat aspon do 7hodin :D Ale docela sem si uz zvykla na to buzeni a i na to, ze se moc nevyspim :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí