Ideální golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
23.3.12 11:21

Já mám Cybex Callisto a spokojenost. Splňuje to co potřebuješ, snad jen že složený má rozměry 106×32×40 cm. Terén zvládne, ale zase to není plynulá jízda, prostě drnčí, ale to budou dělat každé golfky…

Když jsem vybírala kočárek, ještě se mi velice líbil Baby Jogger City Mini (a dodnes nevím, zda jsem si ho neměla raději koupit…), dělají ho i v čtyřkolové verzi, cenově srovnatelný s Callistem. Více zde: http://www.malvik.cz/…-4-kola-2011
Myslím že terném by měl být lepší, kolečka mají průměr 20,3cm, což je na golfky slušné, jde až do lehu, má super stříšku oproti Callistu i s okýnkem, rozměry složeného kočárku jsou 78×62×23cm. Má super skládání jednou rukou, jen zatáhneš za popruh a složíš ho jednou rukou. Video je zde: http://www.youtube.com/watch?… Sice je to na tříkolovou verzi, ale princip kočárku je stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 11:34

@alice_s
ten Baby Jogger vypadá lákavě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
23.3.12 11:44

já teda golfky ještě nemám, ale celkem chválený jsou prý babydesign tiny a kdyby si netrvala na tý spojený rukojeti, tak mám vyhlédnutou inglesinu trip. Ještě nevím, pro který se rozhodnu, ráda bych je viděla osobně, ale nenarazila jsem na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 12:20
@tweetydee píše:
já teda golfky ještě nemám, ale celkem chválený jsou prý babydesign tiny a kdyby si netrvala na tý spojený rukojeti, tak mám vyhlédnutou inglesinu trip. Ještě nevím, pro který se rozhodnu, ráda bych je viděla osobně, ale nenarazila jsem na ně.

Tak mi chlap zatrhl Baby Jogger z důvodu ceny :zed: takže prohlídnu ty babydesign tiny. Jinak ta spojená rukojeť je fakt nutná. Potřebuju ovládat kočárek jednou rukou kvůli psovi a líbí se mi to víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.3.12 13:16

To znám, chlap a cena… Oni tomu ale nerozumí, pro ně je nejlepší kočárek ten nejlevnější… :lol:

Ten babydesign tiny má dle mého hlavně problém v tom, že jsou přední kolečka zdvojená, a to není do terénu moc ok, docela se to zasekává v nerovnostech… A taky dle mého více drnčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.3.12 14:03

Baby jogger je super :palec: , mám bj city mini double (pro dvojčátka) a perfektně se s ním jezdí i na nerovnostech, má větší pogumovaná kola takže o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 15:40

No holky fakt bych ho nejradši zabila :D nedá se sehnat ani bazarově, akorát právě ten na dvojčátka a ten je dražší. Já se do něj úplně zamilovala. Ten baby design se mi tolik nelíbí :( ale tak hlavně když to splní svůj účel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.3.12 21:04

Právě jsem objevila v akci ještě kočárek Bébé Confort Elea, a ten taky splňuje vše co potřebuješ a ty jeho zadní kola, to je do terénu paráda!!!
 http://www.babypark.cz/…confort-elea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
24.3.12 23:22
@alice_s píše:
Právě jsem objevila v akci ještě kočárek Bébé Confort Elea, a ten taky splňuje vše co potřebuješ a ty jeho zadní kola, to je do terénu paráda!!!
http://www.babypark.cz/…confort-elea

akorát váží 13kg, to už nejsou golfky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.3.12 10:20

tak na původní požadavky stopro pasujeCybex Callisto.
mám ho už 14měsíců a i když jsem kočárky trochu posedlá :P , mám ho celou dobu a neprodala bych ho ani za nic. jezdila jsem i s vložnou taškou od miminka. od 5m ve sportovní verzi, jde dostatečně položit.
má všechno - super střechu, překlopnou, posunovací, rozepínací další díl střechy (takže se vleze i velké dítě, mně i bez posunovací střechy, mám starou kolekci 09 bez všech těchto vymožeností, se vleze i skoro 4.5leté dítě mající 20kg, 116cm. )

má spojenou rukojeť, v kol do 11 plastovou, nově 2012 pěnovou.
i přesto se skládá do deštníku, jako klasické golfky, a to i s madlem. vozila sjem ho i v kufru toyoty yaris. asi měla posunuté to zadní sedadlo víc dopředu, ale na délku se vleze na šíři kufru.

zatím jsem projela všechno, co jsem potřebovala. kolečka jsou dobře odpružená, z dobrého materiálu.

určitě jdou kopit z druhé ruky hodně se te´d prodávají fialkové 2011, které jsou opravdu pěkné na holčičku,

babyjogger city mini
taky super kočár. 4kolovku nemám vyzkoušenou, ale nebude o moc jiná, než trojkolka. nové kolekce mají lepší přístup do košíku, ale myslím, že se ještě neprodávají. košík je velký, leh taky, nemá polohovací opěrku nohou.
skládá se krásně jednou rukou do placky.

bebeconfort elea - tak to fakt nejsou golfky. váží opravdu 13kg. skládá se na dvě části - podvozek je hodně skladný, samostatně stojí po složení, skládá se velmi snadno. plus sedák, ten je zvlášť, jde to i dohromady, ale sedák musí být ve směru jízdy. má otočný sedák, do úplného lehu, polohování je ale jako u všech BBC trochu jiné, jedou rukou se polohují záda i nohy zároveň tak, že při každé poloze víc do sedu se sklápí i nohy dolů, a naopak. takže v sedu nelze mít nohy nahoru. vozí se dobře, ale jednou rukou to i přes spojenou rukojeť moc nejde, díky skládání. má super koš, fakt se tam vleze hrozně moc věcí. střecha je velká, pokud je to verze s prodlouženou střechou, na zip rozepínací.

spíš bych doporučila podívat se po těch J.carrera, BD tiny do terénu moc nejsou, ta kola nejsou dost velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
25.3.12 19:47

@Nataša
Moc děkuju za vyčerpávající popis :)

Ty Bebecomfort jsou opravdu hodně těžké, skládání podle popisu složité :|
Já se rozhodla, že půjdeme do toho baby jogger. Ještě ho pojedem někam omrknout, ale snad se mi podaří dobře prodat současný kočárek i když se mi ho vůbec prodávat nechce :mrgreen: Opravdu jsem se do něj zamilovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.3.12 21:55

barvik

no, skládání složité u elea není, ale proti babyjoggerovi samozřejmě ano, to je složité každé skládání. (měla jsem city elite, tak vím.. to bylo fakt super!)

myslím, že s babyjoggerem budeš spokojená.. !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
25.3.12 22:38
@Nataša píše:
no, skládání složité u elea není, ale proti babyjoggerovi samozřejmě ano, to je složité každé skládání. (měla jsem city elite, tak vím.. to bylo fakt super!)myslím, že s babyjoggerem budeš spokojená.. !!

Já plánuju hodně cestovat i vlakem, tak bych v tom viděla velkou výhodu, že můžu zatáhnout za jeden popruh a nastoupit :) známe lidi, ti moc nepomáhají při nástupu ani výstupu… A i jsem našla další dvě maminky v okolí, které BJ mají a jsou spokojené :)
Snad BJ nezklame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.3.12 22:42

@barvik
to určitě, v tomhle je babyjogger nepřekonatelný, taky si to dali patentovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.2.13 16:18

Ahoj holky, zrovna řeším jaké golfky vybrat, určitě jsou už nějaké novější kočárky, tak zkusím jestli někdo poradí :D
Mám dva požadavky:
polohování do úplného lehu, včetně nohou
vysokou nebo nejlépe nastavitelnou rukojeť (přítel měří 190cm, já 170cm)
Zatím jsem na netu vybrala peg perego pliko p3, ale kdyby někdo věděl o nějakém levnějším, budu vděčná za tipy! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí