Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebuju pomoct, jsem už dost nešťastná. Poslední dny jen procházím stránky s kočárky, bazárky a recenze a nejsem o nic chytřejší, než když jsem začala :/ Třeba někdo z vás má golfky/sporťák, který splní mé požadavky:
Potřebuji kočárek místo momentálního sporťáku, co má 18kg a sotva se mi vejde do kufru. Takže by byl na dovolenou, na výlety a na nákupy.
Taky uvítám pokud mi napíšete, kde v Praze je nějaký pěkný výběr kočárků, kde by se to dalo osahat.
Moc děkuju za rady!!!! ![]()
Já jsem měla jako druhý kočárek, „golfky“ Jané Carreru a maximální spokojenost ![]()
Měla jsem Jané Slalom a pak když už Karolínka nechtěla být v kočárku a mě se nechtěl tahat velký kočár tak jsem koupila Carreru.
Mám ji jen v autě a vytahuju minimálně, ale co jsem s ní jezdila tak jsem byla moc spokojená a můžu jen doporučit!
gabi.design- ![]()
mám callisto a požadavky jaké chceš splňuje,snad krom toho metru po složení,myslím že kolečka asi tak o 30 cm přetahují ale já ho v naprostém klidu dám bez námahy do felicie,malé. ![]()
Koukala jsem se na to Calisto, mám Peg Perego Pliko a to co na tom oceňuju strašně moc je ta boudička, která se dá překlopit úplně dopředu, to je úžasná vychytávka. A tu podle videa, co jsem viděla, má to Calisto taky a navíc je levnější než Pliko. ![]()
Holky jdou ty Callisto použít i na horší terén? nejen do města? jestli to zvládne třeba polní cestu? jinak vypadaj teda nádherně. To samé ale i ty Jané Carrera ![]()
jezdím všude,v lese,celou zimu… aj bahno na polňačce jsme dali
jasný že nejdešes 80 a dáváš bacha ale já si s ním troufám všude možně
a drží ![]()
@jenny.fields píše:
Koukala jsem se na to Calisto, mám Peg Perego Pliko a to co na tom oceňuju strašně moc je ta boudička, která se dá překlopit úplně dopředu, to je úžasná vychytávka. A tu podle videa, co jsem viděla, má to Calisto taky a navíc je levnější než Pliko.
Na ten jsem také koukala a vypadá zajímavě. Jinak tu boudičku mám takhle u našeho sporťáku a nevyužiju, nějak mi to nevyhovuje :/
@nevsik píše:
jezdím všude,v lese,celou zimu… aj bahno na polňačce jsme dalijasný že nejdešes 80 a dáváš bacha ale já si s ním troufám všude možně
a drží
Tak to je super
jako s tím sporťákem taky běhat nemůžu, protože je opravdu hodně těžký a padá mi na těch lesních cestách ![]()
Včera jsem zkoušela Nuna Pepp, ty jsou vzhledově krásné pro mě, ale jinak se mi funkčně vůbec nelíbí. Ale ten rozdíl v té váze! Právě bych se s tím bála po těch lesních cestách bála ![]()
@VERONIKA píše:
Carrera zvládá každý terén
Super
takové cesty nás čekají na dovolené ![]()
Holky nemáte zkušenosti i se značkou CHIPOLINO? včera jsem viděla sporťák, sice má 11,5kg ale zas vypadal dost dobře, ale nevím jak je na tom konstrukce. Levný zrovna nebyl ![]()
@VERONIKA píše:
Carrera zvládá každý terén
důkaz místo slibů
u mě je fakt že já kočárek beru jako spotřební zboží-prostě něco co používám denně a musí sloužit. Takže nešetřím a neřeším
jen uznám kam už nemůže a nezvládne a popř.objedu. nebo přenesu ![]()