Ideální golfky

3483
23.3.12 09:54

Poraďte ideální golfky

Ahoj holky, potřebuju pomoct, jsem už dost nešťastná. Poslední dny jen procházím stránky s kočárky, bazárky a recenze a nejsem o nic chytřejší, než když jsem začala :/ Třeba někdo z vás má golfky/sporťák, který splní mé požadavky:

• spojená rukojeť, výškově nastavitelná, s manžou máme 180 cm
  • lehké (max 9kg)
  • po složení malé (max. metr dlouhé)
  • nejlépe čtyřkolka
  • pokud možno polohování do lehu
  • prostorný, aby v něm malá nebyla jak sardinka

Potřebuji kočárek místo momentálního sporťáku, co má 18kg a sotva se mi vejde do kufru. Takže by byl na dovolenou, na výlety a na nákupy.
Taky uvítám pokud mi napíšete, kde v Praze je nějaký pěkný výběr kočárků, kde by se to dalo osahat.
Moc děkuju za rady!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
23.3.12 10:00

Já jsem měla jako druhý kočárek, „golfky“ Jané Carreru a maximální spokojenost :palec:
Měla jsem Jané Slalom a pak když už Karolínka nechtěla být v kočárku a mě se nechtěl tahat velký kočár tak jsem koupila Carreru.
Mám ji jen v autě a vytahuju minimálně, ale co jsem s ní jezdila tak jsem byla moc spokojená a můžu jen doporučit!

• Citovat
  • Upravit
29436
23.3.12 10:06

Příspěvek upraven 12.05.16 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
23.3.12 10:22

gabi.design- :palec:

mám callisto a požadavky jaké chceš splňuje,snad krom toho metru po složení,myslím že kolečka asi tak o 30 cm přetahují ale já ho v naprostém klidu dám bez námahy do felicie,malé. ;)

• Citovat
  • Upravit
3483
23.3.12 10:24

Děkuju holky, jdu to omrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.3.12 10:35

Koukala jsem se na to Calisto, mám Peg Perego Pliko a to co na tom oceňuju strašně moc je ta boudička, která se dá překlopit úplně dopředu, to je úžasná vychytávka. A tu podle videa, co jsem viděla, má to Calisto taky a navíc je levnější než Pliko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 10:36

Holky jdou ty Callisto použít i na horší terén? nejen do města? jestli to zvládne třeba polní cestu? jinak vypadaj teda nádherně. To samé ale i ty Jané Carrera :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.12 10:40

Příspěvek upraven 12.05.16 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
23.3.12 10:40

jezdím všude,v lese,celou zimu… aj bahno na polňačce jsme dali :palec: jasný že nejdešes 80 a dáváš bacha ale já si s ním troufám všude možně :) a drží :D

• Citovat
  • Upravit
3483
23.3.12 10:51
@jenny.fields píše:
Koukala jsem se na to Calisto, mám Peg Perego Pliko a to co na tom oceňuju strašně moc je ta boudička, která se dá překlopit úplně dopředu, to je úžasná vychytávka. A tu podle videa, co jsem viděla, má to Calisto taky a navíc je levnější než Pliko. :palec:

Na ten jsem také koukala a vypadá zajímavě. Jinak tu boudičku mám takhle u našeho sporťáku a nevyužiju, nějak mi to nevyhovuje :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 10:53
@nevsik píše:
jezdím všude,v lese,celou zimu… aj bahno na polňačce jsme dali :palec: jasný že nejdešes 80 a dáváš bacha ale já si s ním troufám všude možně :) a drží :D

Tak to je super :) jako s tím sporťákem taky běhat nemůžu, protože je opravdu hodně těžký a padá mi na těch lesních cestách :zed:
Včera jsem zkoušela Nuna Pepp, ty jsou vzhledově krásné pro mě, ale jinak se mi funkčně vůbec nelíbí. Ale ten rozdíl v té váze! Právě bych se s tím bála po těch lesních cestách bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
23.3.12 10:53

Carrera zvládá každý terén :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3483
23.3.12 11:02
@VERONIKA píše:

Super :D takové cesty nás čekají na dovolené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.3.12 11:04

Holky nemáte zkušenosti i se značkou CHIPOLINO? včera jsem viděla sporťák, sice má 11,5kg ale zas vypadal dost dobře, ale nevím jak je na tom konstrukce. Levný zrovna nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
23.3.12 11:04
@VERONIKA píše:

důkaz místo slibů :mrgreen: u mě je fakt že já kočárek beru jako spotřební zboží-prostě něco co používám denně a musí sloužit. Takže nešetřím a neřeším ;) jen uznám kam už nemůže a nezvládne a popř.objedu. nebo přenesu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4