Jakou firmu na výstavbu baráčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
17.8.12 13:32

Děkuji Míšo, p.Bartošovi jsem se dovolala a domluvila podrobnosti. Teď jen čekat na rozpočet :think: Hezký den Všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.8.12 13:50

Trochu to vylepšete

@MisaFilousova píše:
Ahoj Ivčo, dneska jsem poprvé za pc. Mám nemocného kluka a víš jaké je kolem toho běhání…pořád pláče, obskakuji ho atd. To je pech, léto stojí za prd a pak se divím, že děti marodí. Web té firmy je www.bafi.cz Jestli se domluvíte, tak nezapomeňte vyřídit vzkaz od míši z Litoměřic :mavam: :mavam: :mavam:

Mě vůbec nevadí, paní Filousová, že tu děláte reklamu rodinné firmě. Naopak, když to lidem pomůže ušetřit a získat kvalitní dům, vůbec nic špatného v tom nevidím. Když už se jednatel té firmy jmenuje Filous a Vy Filousová, tak mu místo pozdravů přes případné klienty poraďte mou dobře míněnou radu - ať si na webu dá více informací o tom levném domě a ne jen nápis Dům za 1,5 milionu a k tomu pár fotek, žádné půdorysy, technické informace, standardy… A hlavně radím zvýšit důvěryhodnost těch informací třeba tím, že si tam pan Filous za svým jménem škrtne slovo jednatel. Víte, jednatel je pouze u firem typu s. r.o. Pohledem do obchodního rejstříku jsem zjistil, že žádná taková firma s jednatelem toho jména neexistuje. Více klientů dnes už z opatrnosti - což chválím - ověřuje informace, a to pak nedělá dobrotu. Ono ani nevypadá dobře, když na zástupce stavební firmy je na jejím webu jen telefon a e-mail, ale žádná adresa sídla firmy, kanceláře atd. Osobně bych to pokládal za velmi nedůvěryhodné. A přitom to nemusí znamenat nic špatného, jen prostě třeba začínají a ještě to nemají vychytané.
Tak nic ve zlém, berte to jako dobré rady, vidím že sem píšete na víc diskusí kde se píše o stavbách, tak abyste s tím měla úspěch, píšu Vám svůj názor na vylepšení účinnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.8.12 14:24

Ivanko a jakej dům chcete? Hele dům pod 2 miliony je dneska mini bungalov. Dávej pozor na nabídku z firmy protože ti mohou dát zajímavou nabídku na stavbu domu vy si uděláte hypo na menší částku a ve finále bude chtít firma další peníze a nebudete na to mít… :-) Za mě já bych si nebrala komplet firmu na vše extra každého. Upřímně dovedeš si představit firmu která zaměstnává od zedníků po obkladače topenáře tesaře??? Žádná firma to tak nemá najímá si je sama a přihazuje si peníze, vím o čem mluvím náš dům jsem si sama postavila na vše jsem si najímala lidi poptávala a vše studovala aby mě jen tak někdo neoblbnul. Samožřejmě jsme také udělali hodně chyb, ale to ti ošéfuje stavební dozor, kterej jsme my měli na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.12 19:00

Míša se mi už předem zmínila, že je to firma bratrance jejího muže, tudíž je logické, že budou mít asi stejné příjmení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a hlavně jsem viděla fotky jak z průběhu tak až finální fázi. Míša mě hlavně pozvala i k sobě na osobní prohlídku, kde sejdeme přímo s p. Bartošem. Ale jinak díky Pejsálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.12 19:02

Denčo, chceme přízemní o velikosti 100 až 120m2.
Moje teta je advokátka a nechám si smlouvu posoudit právě u ní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.12 19:05

Denčo, já myslela, že tu máme web pro maminky ale pejsálek asi těhotný nikdy nebyl počítám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.8.12 20:16

@Ivanka20 Tady je hodně tatínků :-) hele každej názor je dobrý si vyslechnout. Mít firmu na důmna klíč je luxus v podstatě se o nic nestaráš jenže to nebylo pro nás my měli rozpočet a žádná firma by nám to za ty peníze neudělala. Hodně štěstíčka a brzké bydlení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
17.8.12 20:27

Ivanko a další věc je ta že třeba firma vám to postaví třeba za 2 mil, ale banka to odhadne na méně a z toho vám dají 80%LTV. Pak budete mít mnohem méně peněz, ale pokud máte větší hotovost tak to řešit nemusíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.12 20:38

Dančo, moc děkuji za podporu. Nějaké peníze máme a už se nemůžu dočkat až začneme stavět. Pošlu Vám pak pár foteček :palec: Hezký večer tobě a tvé rodině a taky tobě Míšo. papapapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 20:52

Tobě taky Ivanko a držím :palec: ať vše dobře dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 20:55

Pejsalku, tak jim zkuste poradit co mají vylepšit. Určitě si nechají poradit od velké firmy nebo dealera. Fandím takovým lidem co umí precizní práci za peníze na které došáhnou obyčejní lidé jako jsme my :) Třeba jim Vaše pomoc pomůže :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.8.12 09:34

Foteky určitě ukaž už se těším, ať se daří ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.12 22:46

nevím jak velké firmy

@MisaFilousova píše:
Pejsalku, tak jim zkuste poradit co mají vylepšit. Určitě si nechají poradit od velké firmy nebo dealera. Fandím takovým lidem co umí precizní práci za peníze na které došáhnou obyčejní lidé jako jsme my :) Třeba jim Vaše pomoc pomůže :palec: :palec: :palec:

Nevím, zda velké firmy mají zájem radit malým firmám, na to nespoléhejte. Ale stačí selský rozum. Jak už jsem psal minule, na webu Vašeho příbuzného bych doporučil vylepšit rozsah informací. Jestli umí postavit patrový dům za 1,5 milionu, což pokládám za malý, lépe řečeno velký zázrak, také tomu fandím a stojí za to udělat takovému domu lepší reklamu.
Osobně mi tam kromě fotek domu schází: jaká je dispozice domu ( je to 5+1 nebo jiná dispozice?), pak půdorysy přízemí a patra, informace o tom, zda je cena včetně nebo bez DPH, zda je v ní obsažena základová deska, z čeho je dům postavený, tedy komplet popis jeho standardů, pak zastavěná plocha, užitná plocha, výška hřebene, délka výstavby. Tam vlastně k tomu domu kromě fotek není nic…a to nevypadá ani solidně ani profesionálně.
No a jak jsem už psal, jakmile si někdo nazve firmu XY a spol a za své jméno dá informaci, že je jednatelem společnosti, a přitom ta společnost na obchodním rejstříku neexistuje, to je už třeba pro lidi mého typu signál, že to jsou buď absolutní amatéři, nebo to zavání podvodem. Což navíc podtrhuje to, že tam firma, která o sobě říká, že staví nejlevnější domy ( což je velmi odvážná informace a ne vždy musí být zrovna tou, co klienta přesvědčí), nemá vůbec svou adresu. Firma bez adresy, to je firma, kterou kdepak budou klienti hledat??

Tak to jsou mé soukromé rady, vemte nebo nechte být. Jsou zadarmo a jsou dobře myšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.8.12 20:06

Nakonec jsme se už rozhodli pro Bafi.cz :) Byla jsem u Míši, které firma stavěla a má to moc pěkný. Tiše závidím Míšo a moc děkuji za pozvání. Nemůžu se dočkat až to bude v podobném stádiu :) My už jsme měli projekt koupený z vybersidům, koukám na ten domeček už 2 roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí