Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kolegyně v práci vyfasovala nový nádherný veliký stůl mahagonové barvy, s kontejnerem. Více stolů není. My ostatní máme stoly ze 70. let - no hnus, jsme státní zaměstnanci, asi to tak bude dalších dvacet let. ![]()
Chceme na ni vymyslet nějakou srandu, něčím jí ten stůl pokřtít, protože všechny tady pukáme závistí
Poraďte nějaký kanadský žertíček, napadlo mně celý stůl polepit lepícíma papírkama, ale tolik jich nemáme a ani nenafasujeme ![]()
Díky za reakce ![]()
Připadá mi to neskutečně, neskutečně trapný. Kolik vám je, 10?
Přilepila bych ji všechny kancelářské potřeby včetně klávesnice lepenkou ke stolu. Kdysi mi to kolegyně udělali a stalo mě opravdu hodně práce dostat všechnu lepenku dolů.
@Padme93 píše:
Nám nee, my se tady neskutečně, neskutečně chlámeme celý den a děláme si legrácky běžně. Takže si vlastně připadáme na deset
![]()
@pajisek90 píše:
Přilepila bych ji všechny kancelářské potřeby včetně klávesnice lepenkou ke stolu. Kdysi mi to kolegyně udělali a stalo mě opravdu hodně práce dostat všechnu lepenku dolů.
Dobrý! Díky za tip ![]()
@Padme93 píše:
Mě připadá neskutečné jak každý hned kritizuje ![]()
A co třeba dát něco do kontejneru, plyšového pavouka nebo myš, nebo tak?
Já mám pro podobné legrácky pochopení, u nás v práci se bavíme podobným způsobem. A jsem za to ráda, vždyť je to sranda. Ale chápu, že každý na to není.
Co třeba nechat někde vytisknout na průhlednou folii obrázek praskliny a ten pak nalepit na ten stůl. U nás to provedli kolegovi - prasklinu mu nalepili na přední sklo auta ![]()
@Natalie79 Naše oblíbené kancelářské vtípky jsou: přelepit myš zespodu izolepou (nefunguje) - teda pokud nemáte ještě tu s kolečkem místo laseru
, nebo vyfotit plochu PC kolegyně print screenem a pak jí to hodit jako pozadí plochy (taky toho moc neudělá, než na to přijde), jinak mě napadá udělat na nějakou průhlednou fólii pořádný škrábanec a to přilepit na stůl, aby to vypadalo, že je poškrábaný. Nevím, jak přesně by to šlo provést, ale určitě by se nějaká finta našla
Dej vědět, co jste nakonec udělali. Ráda se nechám inspirovat. Jsme taky povedený kolektiv, co se srandy nebojí ![]()
@Meeshab ten vtípek s printscreenm obrazovky nemá chybu! Kolegovi jsme to taky dali jako pozadí v počítači a ještě jsme všechny ikony z plochy poschovávali do jednoho nenápadného adresáře dole v rohu - hrozně se divil, že mu nejde otevřít žádný program, mohl se uklikat ![]()
Ještě je dobrý vtip vydloubat klávesy z klávesnice a seřadit je podle abecedy. Bohužel to jde jen u klávesnic co mají všechna písmena stejně velká, u erginomických klávesnic to nejde.
Ještě je dobrý fór schovat lištu s tlačítkem start na horní okraj obrazovky (nevím jestli to jde u nových windows na 7 to ještě fungovalo) a nastavit skrývání ![]()
@Heivka píše:
Ještě je dobrý vtip vydloubat klávesy z klávesnice a seřadit je podle abecedy. Bohužel to jde jen u klávesnic co mají všechna písmena stejně velká, u erginomických klávesnic to nejde.
Ještě je dobrý fór schovat lištu s tlačítkem start na horní okraj obrazovky (nevím jestli to jde u nových windows na 7 to ještě fungovalo) a nastavit skrývání
Mě jednou kolega v práci zaměnil pár písmenek, ještě k tomu cvakl CapsLk, takže jsem se nepřihlásila do PC (jela jsem po paměti), tak pak jsem čučela na klávesnici a furt se mi tam něco nezdálo, ale za chvilku jsem byla doma ![]()
@michee Jo, to dokáže zmást
Dobrý je taky zabalit klávesnici do potravinové fólie, při správném osvětlení to není vidět a zadat heslo je pak taky oříšek, mačkají se totiž i jiné klávesy než uživatel chce ![]()