Poraďte kanadský žert

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
29.6.16 09:38

Poraďte kanadský ž

Kolegyně v práci vyfasovala nový nádherný veliký stůl mahagonové barvy, s kontejnerem. Více stolů není. My ostatní máme stoly ze 70. let - no hnus, jsme státní zaměstnanci, asi to tak bude dalších dvacet let. :mrgreen:
Chceme na ni vymyslet nějakou srandu, něčím jí ten stůl pokřtít, protože všechny tady pukáme závistí :mrgreen: Poraďte nějaký kanadský žertíček, napadlo mně celý stůl polepit lepícíma papírkama, ale tolik jich nemáme a ani nenafasujeme :mrgreen:
Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
29.6.16 09:46

Připadá mi to neskutečně, neskutečně trapný. Kolik vám je, 10?

• Citovat
  • Upravit
2611
29.6.16 09:48

Přilepila bych ji všechny kancelářské potřeby včetně klávesnice lepenkou ke stolu. Kdysi mi to kolegyně udělali a stalo mě opravdu hodně práce dostat všechnu lepenku dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.6.16 09:54
@Padme93 píše:
Připadá mi to neskutečně, neskutečně trapný. Kolik vám je, 10?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nám nee, my se tady neskutečně, neskutečně chlámeme celý den a děláme si legrácky běžně. Takže si vlastně připadáme na deset 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.6.16 09:55
@pajisek90 píše:
Přilepila bych ji všechny kancelářské potřeby včetně klávesnice lepenkou ke stolu. Kdysi mi to kolegyně udělali a stalo mě opravdu hodně práce dostat všechnu lepenku dolů.

Dobrý! Díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
29.6.16 09:56
@Padme93 píše:
Připadá mi to neskutečně, neskutečně trapný. Kolik vám je, 10?

Mě připadá neskutečné jak každý hned kritizuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
12330
29.6.16 10:03

Já neporadím, ale pak dejte vědět co jste vymysleli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.6.16 10:06

A co třeba dát něco do kontejneru, plyšového pavouka nebo myš, nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
29.6.16 10:10

Já mám pro podobné legrácky pochopení, u nás v práci se bavíme podobným způsobem. A jsem za to ráda, vždyť je to sranda. Ale chápu, že každý na to není.

Co třeba nechat někde vytisknout na průhlednou folii obrázek praskliny a ten pak nalepit na ten stůl. U nás to provedli kolegovi - prasklinu mu nalepili na přední sklo auta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.6.16 10:12

@Natalie79 Naše oblíbené kancelářské vtípky jsou: přelepit myš zespodu izolepou (nefunguje) - teda pokud nemáte ještě tu s kolečkem místo laseru :lol:, nebo vyfotit plochu PC kolegyně print screenem a pak jí to hodit jako pozadí plochy (taky toho moc neudělá, než na to přijde), jinak mě napadá udělat na nějakou průhlednou fólii pořádný škrábanec a to přilepit na stůl, aby to vypadalo, že je poškrábaný. Nevím, jak přesně by to šlo provést, ale určitě by se nějaká finta našla ;) Dej vědět, co jste nakonec udělali. Ráda se nechám inspirovat. Jsme taky povedený kolektiv, co se srandy nebojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.6.16 10:13

@guanaco koukám, že máme podobné nápady - bylas rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
29.6.16 10:14

@Meeshab ten vtípek s printscreenm obrazovky nemá chybu! Kolegovi jsme to taky dali jako pozadí v počítači a ještě jsme všechny ikony z plochy poschovávali do jednoho nenápadného adresáře dole v rohu - hrozně se divil, že mu nejde otevřít žádný program, mohl se uklikat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
29.6.16 10:27

Ještě je dobrý vtip vydloubat klávesy z klávesnice a seřadit je podle abecedy. Bohužel to jde jen u klávesnic co mají všechna písmena stejně velká, u erginomických klávesnic to nejde.
Ještě je dobrý fór schovat lištu s tlačítkem start na horní okraj obrazovky (nevím jestli to jde u nových windows na 7 to ještě fungovalo) a nastavit skrývání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.6.16 11:01
@Heivka píše:
Ještě je dobrý vtip vydloubat klávesy z klávesnice a seřadit je podle abecedy. Bohužel to jde jen u klávesnic co mají všechna písmena stejně velká, u erginomických klávesnic to nejde.
Ještě je dobrý fór schovat lištu s tlačítkem start na horní okraj obrazovky (nevím jestli to jde u nových windows na 7 to ještě fungovalo) a nastavit skrývání :mrgreen:

Mě jednou kolega v práci zaměnil pár písmenek, ještě k tomu cvakl CapsLk, takže jsem se nepřihlásila do PC (jela jsem po paměti), tak pak jsem čučela na klávesnici a furt se mi tam něco nezdálo, ale za chvilku jsem byla doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
29.6.16 11:41

@michee Jo, to dokáže zmást :mrgreen: Dobrý je taky zabalit klávesnici do potravinové fólie, při správném osvětlení to není vidět a zadat heslo je pak taky oříšek, mačkají se totiž i jiné klávesy než uživatel chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí