Poraďte - miniinterupce :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.12 14:55

No já se teda taky přidám do diskuse! Holce je 19 let a čeká druhé dítě… jako její matka bych byla pěkně vytočená! Peníze nikde, bydlení nic moc a co se životem dál… pokud si nechá dítě, jak dlouho jim vztah vydrží??? A najde se pak pro ni někdo :-D přijde mi to k smíchu… Co si užije? Co chce dělat, jak chce pracovat a čím se chce jako živit, čím chce živit své děti… myslím si, že takováhle holka má co dělat s jedním dítětem!!! Pokud si dítě nechá bude mít opravdu těžkej život ale bude možná šťastnou mámou!!!

Já jsem musela interupci podstoupit několikrát kvůli ZT. Fyzicky to zátěž není, psychicky… člověk se musí sebrat a jít dál. Ještě naše zakladatelka musí jít dál a má pořádnej důvod… má mimčo!!! A ještě něco, nestrašte s tím, že znova neotěhotní… já jsem to zažila 4× a 4× jsem otěhotněla po dvou měsících, tak jak jsem měla doporučeno od lékaře… potrácela jsem ze zdravotních důvodů a vůbec ne kvůli předchozím miniint.

Já sama jsem si dítě pořídila až o hodně později než zakladatelka a to protože jsem v žádným případě nechtěla žít od výplaty k výplatě. Chci svým dětem dát, pro některý z Vás bohužel, materiální zabezpečení, chci vědět, že nemusím už teď přemýšlet kde vezmem na to a na to, chci svýmu dítěti dopřát vše a kvalitně … a i já sama si chci užívat materiální zabezpečení a klidu z toho plynoucího!! Nelíbí se mi číst příspěvky typu, nekoupím mu hračky, oblečení… dítě to stejně nepotřebuje… co má chudák dělat, když na to rodiče nemají!!! Vždyť už ve školce se kradou odznáčky z Crocsů … protože je nemají děti co to vlastně k životu nepotřebují…

• Citovat
  • Upravit
8.3.12 14:58

moje slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 15:02
anonymni123 píše:
moje slova

Ty tvoje taky :-D

• Citovat
  • Upravit
46669
8.3.12 15:02
Anonymní píše:
No já se teda taky přidám do diskuse! Holce je 19 let a čeká druhé dítě… jako její matka bych byla pěkně vytočená! Peníze nikde, bydlení nic moc a co se životem dál… pokud si nechá dítě, jak dlouho jim vztah vydrží??? A najde se pak pro ni někdo :-D přijde mi to k smíchu… Co si užije? Co chce dělat, jak chce pracovat a čím se chce jako živit, čím chce živit své děti… myslím si, že takováhle holka má co dělat s jedním dítětem!!! Pokud si dítě nechá bude mít opravdu těžkej život ale bude možná šťastnou mámou!!!

Já jsem musela interupci podstoupit několikrát kvůli ZT. Fyzicky to zátěž není, psychicky… člověk se musí sebrat a jít dál. Ještě naše zakladatelka musí jít dál a má pořádnej důvod… má mimčo!!! A ještě něco, nestrašte s tím, že znova neotěhotní… já jsem to zažila 4× a 4× jsem otěhotněla po dvou měsících, tak jak jsem měla doporučeno od lékaře… potrácela jsem ze zdravotních důvodů a vůbec ne kvůli předchozím miniint.

Já sama jsem si dítě pořídila až o hodně později než zakladatelka a to protože jsem v žádným případě nechtěla žít od výplaty k výplatě. Chci svým dětem dát, pro některý z Vás bohužel, materiální zabezpečení, chci vědět, že nemusím už teď přemýšlet kde vezmem na to a na to, chci svýmu dítěti dopřát vše a kvalitně … a i já sama si chci užívat materiální zabezpečení a klidu z toho plynoucího!! Nelíbí se mi číst příspěvky typu, nekoupím mu hračky, oblečení… dítě to stejně nepotřebuje…co má chudák dělat, když na to rodiče nemají!!! Vždyť už ve školce se kradou odznáčky z Crocsů … protože je nemají děti co to vlastně k životu nepotřebují…

To tady snad nikdo nepsal, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 15:07

A jak mu je ona 19leta holka, ktera bydli u rodicu koupi? Ano potom chudaci prarodice budou davat cele duchody na vnoucatka na jidlo a strechu nad hlavou…holka nevi do ceho se zene. Myslim si ze si jeste nedokaze spocitat co by to vse obnaselo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 15:08

a muj nazor je, ze jak rekl pritel deti mohou mit pozdeji, az jim to situace dovoli a nebudou muset resit existencni potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.3.12 15:38

mate pravdu, kvalitni detstvi lze prozit jedine s odznáčky od crocsů..proboha :roll: snobské manýry nesnáším a dál sem nebudu psát. Zakladatelka se od včera neozvala, jde pouze o její rozhodnutí, jak tu padlo už spoustukrát..Holky „za potrat“ máte na to svůj názor, to je ok, ale argumentujete uboze..nad lidský život není!Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.3.12 15:43
burgundy píše:
mate pravdu, kvalitni detstvi lze prozit jedine s odznáčky od crocsů..proboha :roll: snobské manýry nesnáším a dál sem nebudu psát. Zakladatelka se od včera neozvala, jde pouze o její rozhodnutí, jak tu padlo už spoustukrát..Holky „za potrat“ máte na to svůj názor, to je ok, ale argumentujete uboze..nad lidský život není!Hezký den

I já, nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 15:51

nikdo tady nedava penize nad zivot! Ona neni v situaci, ze by to bylo jiz dite a mela se rozhodovat… Mohla se rozhodnout dat EMBRIO pryc tak jak kdyz nekdo jiny potrati samovolne, aby svym detem mohla dat jednou to co opravdu chce a co si zaslouzi aniz by ztradala cela jeji rodina… Ano kazdy mame jiny nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.3.12 16:04

Takže vidím, že diskuze se tady zvrhla zase akorát tak na peníze. No já bych primárně zakladatelce být její matkou pořádně naliskala a poslala ji na gyndu pro antikoncepci. Píšete tady, že si nic neužije, když bude mít dvě děti, ale podle toho, že je v 18 podruhé těhotná, už si očividně užila dost, teď by se měla umět poprat s následky svých činů, konečně začít být zodpovědná a začít fungovat jako dospělá ženská :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
8.3.12 16:23

Ja pro potraty taky nejsem a musela bych se hanbou propadnout kdybych doktorovi musela rict ze na potrat pujdu,ale ja bych urcite sla i kdyz sama dite mam a miluji ho..a udivuji me tady ty reci od nekterych opravdu..vy samy nektere sledovaly jste jaka je situace v politice a co se tady v CR deje?ze ty nase deti to budou mit opravdu tezke!!a bude hur!deti by nemely stradat a samozdrejme my tady nemuzem rozhodovat o zakladatelce…musi se rozhodnout sama..ale ja osobne bych to nezvladla a to muj syn opravdu nechodi podle posledni mody a nema kazdou hracku ktera zrovna je trend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498

Ja pro potraty taky nejsem a musela bych se hanbou propadnout kdybych doktorovi musela rict ze na potrat pujdu,ale ja bych urcite sla i kdyz sama dite mam a miluji ho..a udivuji me tady ty reci od nekterych opravdu..vy samy nektere sledovaly jste jaka je situace v politice a co se tady v CR deje?ze ty nase deti to budou mit opravdu tezke!!a bude hur!deti by nemely stradat a samozdrejme my tady nemuzem rozhodovat o zakladatelce…musi se rozhodnout sama..ale ja osobne bych to nezvladla a to muj syn opravdu nechodi podle posledni mody a nema kazdou hracku ktera zrovna je trend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 16:24

Ja v zadnem pripade nejsem jasne lidi uzivejte si a chodte na potraty a jak pise fen byt jeji matka udelam to same kdyz se ji to stalo jiz podruhe.. Mit manzele baracek nebo bytecek ktery mame jak zaplatit ok sice nemame moc penez ale vychazime jeste bych nad tim uvazovala, ale slecna je v situaci, ze si nevydelaji ani na vlastni byt natoz obzivu a osaceni 2 deti…Tady nejde o to, ze finance jsou vic nez zivot, ale o to, ze by resili vubec EXISTENCNI potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí