Poraďte - miniinterupce :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
22.1.16 21:26

Ať se rozhodnes jakkoliv, hlavně nezustavej s tím magorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.1.16 21:26
@SáraNoComent
@SáraNoComent píše:
Moc vam vsem dekuju bojim se obou moznosti :,( moje mama bydli daleko jsem z deckzho domova a jeho rodice rikaji ze dite skonci jako ja :,( vsichni na me strasne tlaci krici na me a ja dite asi chci ale bojim se jejich reakce :,(

od takový rodiny ruce pryč :roll: Řiď se hlasem svýho srdce a uvážení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.1.16 21:27

@SáraNoComent přítel je pěkný sobec, myslí jen na sebe, pokud by mi chlap tohle řekl, tak už by byl bývalým :cert: rozhodni se podle sebe, ale jeho i s maminkou pošli do háje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.16 21:30
@SáraNoComent píše:
Moc vam vsem dekuju bojim se obou moznosti :,( moje mama bydli daleko jsem z deckzho domova a jeho rodice rikaji ze dite skonci jako ja :,( vsichni na me strasne tlaci krici na me a ja dite asi chci ale bojim se jejich reakce :,(

jake mas vzdelani, praci? prijem, kde bydlet? s tim clovekem se rozejdi at to dopadne jakkkoliv, to je jedine, co ti muzu s cistym srdcem radit. Pokud nemas zazemi, dobre bych to uvazila, dite uz pk jen tak odlozit nemuzes. Stoji to cas i penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.1.16 21:36

Musím se přidat ke všem ostatním, at se rozhodnes jakkoliv, jedno už vis jiste - tvůj současný partner ti nikdy nebude oporou a mysli jen sobecký na sebe. Mel te vzít za ruku a říct ti, ze s tebou bude at se rozhodnes jakkoliv, ze to spolu zvladnete. Takhle? Dokážeš s tím člověkem žít a vědět ze si se vzdala něčeho o čem si nebyla přesvědčena? Preji ti sílu a čistou mysl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
22.1.16 21:43

Rozhodnuti je na tobe, jsi dospela. Pritele bych nechala ja, na tvem miste. VHrozovat ti a vydirat ze se s tebou jinak rozejde je hodne sobecke a sproste. Ty sama se priklanis kam? Miminko ano nebo ne? Pokud sama nechces tak jdi na interupci( ja bych nikdy nesla) ale pokud si dokazes zivot s miminkem predstavit a sla by si na potrat jen kvuli priteli, tak si to budes dosmrti vycitat. Nejspis se stejne rozejdete a co pak az budes starsi a treba pqk uz miminko nepujde. Rozhodne se rozhodni podle sebe. Pokud se bojis ze nevis jak to zvladnes( skolu, dite, praci…) tak v klidu toho se boji uplne kazda prvorodicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
22.1.16 22:24

Ano, holky mají pravdu, ať už se rozhodneš jakkoli, přítele pošli k šípku!! Tohle není chování člověka, který si tě zaslouží. Já měla taky podezření na těhotenství, bylo mi 17, příteli 19 a víš co? Sedl si ke mě, objal mě a řekl, že vše zvládneme, ať už to dopadne jakkoli. Těhotenství se neprokázalo a z přítele se stal manžel ;)
Myslím, že když jsi dnes zjistila, že jsi v tom, neměla jsi to hned všude roztrubovat a ze všeho nejdřív si to sama srovnat v hlavě. Ale pozdě bycha..
Upřímně - na tvém místě bych šla na interrupci, rozešla se s přítelem, sehnala si antikoncepci a zapracovala na svém sebevědomí a vztahy s lidmi kolem sebe. Držím palce! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.16 22:26
@burgundy píše:
je mi 30, a neskutecne lituji, ze jsem nemela dite driv!! Budu muset cekat dalsi 2 roky nez znovu otehotnim (jsem po operacich), a to uz muze byt dost problematicke diky veku, a co se kariery tyce ani nemluvit! 19let přece neni prekazkou k tomu mít dve deti!

Problematické ve 32 mi to teda v dneštní době nepřijde vůbec, já měla první dítě ve 35 letech a druhé ve 38 letech a jde ti o dítě, věk? nebo spíš o kariéru? a v 19 mít byť jen jedno dítě je fakt mazec, když je dnes pro mladé tolik možností…

• Citovat
  • Upravit
2566
22.1.16 22:55

Prvotně souhlasím s názorem většiny- že takového přítele bych určitě pustila k vodě,
ale se zbytkem asi půjdu proti proudu- volila bych ukončení těhotenství.
Jestli jsi bez zázemí, navíc z dětského domova a takhle mladá, znamená to, že nějaké extra zajištění asi nehrozí. S,,přítelem" a jeho rodinou v podstatě počítat nemůžeš, takže než nejistota a živoření, raději bych teď podstoupila ukončení, našla si práci, bydlení, pohodového a opravdového chlapa a až pak zakládala rodinu.
Drž se a hlavně klid!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebi
22.1.16 23:11

Přítel je vůl a myslím, že matka, která tě dala do děcáku (nevím, jestli to tak přesně je, ale takhle jsem to pochopila), do toho nemá absolutně co kecat.

Pokud to dítě chceš ty, tak si ho určitě nech. Hodně sil :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30474
22.1.16 23:14
@lebi píše:
Přítel je vůl a myslím, že matka, která tě dala do děcáku (nevím, jestli to tak přesně je, ale takhle jsem to pochopila), do toho nemá absolutně co kecat.Pokud to dítě chceš ty, tak si ho určitě nech. Hodně sil :kytka:

No ona jí máma sice nemá do toho co kecat, ale od někoho pomoc potřebovat bude. Pochybuji, že zrovna tety z děcáku budou ochotné ji živit i s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebi
22.1.16 23:25
@hanka.br. píše:
No ona jí máma sice nemá do toho co kecat, ale od někoho pomoc potřebovat bude. Pochybuji, že zrovna tety z děcáku budou ochotné ji živit i s dítětem.

No ale takováhle matka se asi taky nepřetrhne, aby jí pomáhala, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.1.16 23:26

No, situace blbá teda :? Nejspíš počítat s tím, že v tom zůstaneš sama. Máš někoho, kdo by ti mohl jakkoliv pomoct? Finančně, bytově, s hlídáním? Jakkoliv :nevim: Teď bydlíš kde? Děláš školu nebo máš nějakou práci?
Sice souhlasím s tím, že „přítel“ je vůl vzhledem k tomu, jakým způsobem na to zareagoval, ale na jednu stranu ho taky chápu.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.1.16 23:26
@lebi píše:
No ale takováhle matka se asi taky nepřetrhne, aby jí pomáhala, ne? :think:

No právě ;)

• Citovat
  • Upravit
2566
22.1.16 23:27

@lebi -já to pochopila, že přítel a jeho matka jí nutí k ukončení. Svojí matku má daleko a zřejmě nic moc, protože zakladatelka skončila v DD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí