Poraďte - miniinterupce :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
22.1.16 23:27
@lebi píše:
No ale takováhle matka se asi taky nepřetrhne, aby jí pomáhala, ne? :think:

To asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
22.1.16 23:32
@Hanulínek píše:
@lebi -já to pochopila, že přítel a jeho matka jí nutí k ukončení. Svojí matku má daleko a zřejmě nic moc, protože zakladatelka skončila v DD.

Jo, to jsem zase špatně četla. :)
Ale i tak bych si na místě zakladatelky dítě nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
22.1.16 23:34

Já ti nevím… Zaregistruješ se, jako první věc začneš řešit avatar - dáš tam dítě, a pak řešíš potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
23.1.16 00:03
@SáraNoComent píše:
Ahoj, poradte mi prosim je mi teprve 18 let a dnes jsem zjistila ze jsem tehotna :? Pritel a jeho mama na me tlaci at jdu na miniinterupci :? A pritel mi jeste rekl ze bud si necham dite ale on snim nechce mit nic spolecneho a rozejdu se snim nebo budu anim a pujdu na potrat a on semnou zustane. Poradte mi co mam delat?

toto snad nemyslim vazne ne???uprijmne divim se ze jsi nepoznala driv ze je takovy a zustala jsi vubec snim chlap co dela takove veci si holku ani zaslouzi nenechavej si vyhorozovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.16 08:27

Dekuju vam vsem za vase rady, jeste nevim jak se rozhodnu ale cim ze 70% jsem abych si dite nechala a zbylych 30 % ze ne ale s pritelem se rozejdu i kdzbzch si dite nechala mam kam jit. Jeste jednou vsem dekuju za rady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
24.1.16 12:12

Ve tve situaci bych si dite rozhodne nenechala, skoncili by jste na ulici a takovy zivot pro sve dite bych urcite nechtela. Mas stalou praci, bydleni, nasetreno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 08:32

Dekuju jeste jednou :srdce:
Pritel zmenil nazor a rekl ze kdyz si dite necham tak se o nej postarame :hug:
Dnes si to jdu potvrdit k lekari a pokud jsem tehotna rozhodla jsem si dite nechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.1.16 08:54
@SáraNoComent píše:
Dnes si to jdu potvrdit k lekari a pokud jsem tehotna rozhodla jsem si dite nechat :)

Přítel milostivě změnil názor? Tak to mělo vaše dítě štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.1.16 20:36
@SáraNoComent píše:
Dnes si to jdu potvrdit k lekari a pokud jsem tehotna rozhodla jsem si dite nechat :)

To je dobře. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 21:38

Nevím jestli ti to poradí, ale jsme trošku v podobné situaci :( ve 20 se mi narodila první holčička, o 13 měsíců později druhá. Neměnila bych :) ale před 3 týdny jsem zjistila že jsem těhotná… starší teď slavila 3 roky a mladší budou 2…první myšlenka při zjištění byl potrat…2 dny na to se mi to rozleželo v hlavě a chci si miminko nechat, ale partner už 3 nechce a tak máme doma dilema… je to strašné… už 3 týdny kolem toho chodíme jak kolem horké kaše… nedokážem se dohodnout a zítra mám poslední den.. zítra jdu k dr s tím jak jsem se rozhodla, aby se to stihlo všechno zařídit… Jsem psychicky na dně :( máš ještě čas na rozmyšlenou, tak nespěchej… mít děti brzo po sobě není zas takový zápřah jak si každý myslí… horší je ta nejistota, co příjde když se rozhodnem jít na interupci… jsem hrozně přecitlivělý člověk a bojím se, aby to neskončilo rozpadem rodiny :( Já to asi psychicky neunesu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.16 21:40

Nedočetla jsem si to celé… Kéž bych měla také to štěstí… Držím palce a uvidíš, že to zvládnete

• Citovat
  • Upravit
2.2.16 22:13

Moc vam vsem dekuju za podporu :) ale muj partner teda byvaly partner to vzdal zbalyl mi kufry a rek ze s tim ditetem nechce mit nikdy nic spolecneho :( Tak ted vim ze si maly necham jsem pevne rozhodnuta a vim ze mi bez nej bude jen lepe ;) ale vam vsem moc dekuju :) doufam ze jsem nikoho nenastvala nebo nemarnila jeho cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
2.2.16 22:57
@Anonymní píše:
Nevím jestli ti to poradí, ale jsme trošku v podobné situaci :( ve 20 se mi narodila první holčička, o 13 měsíců později druhá. Neměnila bych :) ale před 3 týdny jsem zjistila že jsem těhotná… starší teď slavila 3 roky a mladší budou 2…první myšlenka při zjištění byl potrat…2 dny na to se mi to rozleželo v hlavě a chci si miminko nechat, ale partner už 3 nechce a tak máme doma dilema… je to strašné… už 3 týdny kolem toho chodíme jak kolem horké kaše… nedokážem se dohodnout a zítra mám poslední den.. zítra jdu k dr s tím jak jsem se rozhodla, aby se to stihlo všechno zařídit… Jsem psychicky na dně :( máš ještě čas na rozmyšlenou, tak nespěchej… mít děti brzo po sobě není zas takový zápřah jak si každý myslí… horší je ta nejistota, co příjde když se rozhodnem jít na interupci… jsem hrozně přecitlivělý člověk a bojím se, aby to neskončilo rozpadem rodiny :( Já to asi psychicky neunesu

Kdyz vis ze to psychicky neuneses a bojis se rozpadu rodiny tqk to nedelej. Vycitala by sis to dosmrti. Zkuste si jeste rozumne promluvit o tom ze byste to mohli zvladnout ale kdyz pujdes na potrat tak si to neodpuatis a cely zbytek zivota si to nejspis vpbudes vycitat, preji at si spokojena i kdyz se rozhodnes jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
2.2.16 22:58

@SáraNoComent urcite to bwz nej zvladnes. Drzim palce a je skvele jak si se rozhodla. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.16 11:11
@miruska11 píše:
Kdyz vis ze to psychicky neuneses a bojis se rozpadu rodiny tqk to nedelej. Vycitala by sis to dosmrti. Zkuste si jeste rozumne promluvit o tom ze byste to mohli zvladnout ale kdyz pujdes na potrat tak si to neodpuatis a cely zbytek zivota si to nejspis vpbudes vycitat, preji at si spokojena i kdyz se rozhodnes jakkoliv.

miminko si necháme, :) zase jeden šťastný konec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí