Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
anonymni123 píše:
Jak pise bobsh nikdo se ani a jeji 2 deti starat nebude, proto nechapu reci typu jasne to se zvladne vse mas po prvnim diteti vsak te to nic stat nebude! To je pekna blbost!
Já mám děti 3 a skutečně používám drtivou většinu výbavy po prvním dítěti, dokoupili jsme jen postýlky (kterou mimino u nás stejně nevyužívá
) a autosedačky. Pak různé zbytné blbosti, bez kterých bychom se klidně obešli. Ono je to vše jen otázkou priorit, samozřejmě za předpokladu, že je dítě zdravé a nevyžaduje finančně náročnou speciální péči.
Já zase nechápu, že tady mluvíte o potratu jako o koupi rohlíků. Nehodí se Ti mimi, tak jdi na potrat, nic na tom není
To je přece naprosto nechutné a nehumánní
Tak přece pokud už se mimi přihodilo, tak se o něj postarám a ne, že se ho zbavím jako šlupky od banánu
![]()
tak pokud jsou peníze tak samozřejmě,ale pokud nejsou,tak asi těžko.Nedávno bylo v tv že matka musela dát děti do dětského domova,že neměla prostředky,byla zadlužená až hrůza.To mi přijde horší,neberu potrat z rozmaru,to v žádném případě,beru to jako krajní řešení a naštestí ne mé situace.
Bobsh píše:
tak pokud jsou peníze tak samozřejmě,ale pokud nejsou,tak asi těžko.Nedávno bylo v tv že matka musela dát děti do dětského domova,že neměla prostředky,byla zadlužená až hrůza.To mi přijde horší,neberu potrat z rozmaru,to v žádném případě,beru to jako krajní řešení a naštestí ne mé situace.
Tak jdi říct těm dětem do děcáku, že by bývalo lepší je včas utratit, než aby žily takový strastiplný život
Jsem zvědavá, jestli dostaneš po ústech prvně zleva nebo zprava
musím se jen smát,tak paráda.Dle tebe je lepší děcko mrsknout do děcáku ať se stará stát jo hi hi.Než se chránit a předcházet tomu všemu je lepší nasouložit děcka jak na běžícím pásu a pak dojit stát na dávkách?To už zabředává do úplné trapárny.
Bobsh píše:
No a tohle není potrat z rozmaru? A co asi tak čekala, když už jednou otěhotněla, zase se nechránila a otěhotněla znova. Ale vlastně máš pravdu, to není potrat z rozmaru, ale potrat z blbosti
![]()
Fen-fire píše:
Já zase nechápu, že tady mluvíte o potratu jako o koupi rohlíků. Nehodí se Ti mimi, tak jdi na potrat, nic na tom není![]()
To je přece naprosto nechutné a nehumánní
Tak přece pokud už se mimi přihodilo, tak se o něj postarám a ne, že se ho zbavím jako šlupky od banánu
![]()
![]()
Zase další taková
Zakladatelka psala,jestli jste některá byla na miniinterupci a co to obnáší,proč teda moralizuješ? ![]()
Jéééé,kam se ta diskuze zase zvrhla
tady se nikdo nikoho neptá zda JÍT či NEJÍT na potrat,ale o radu jak to probíhá ![]()
tohle prostě nechápu,někdo si snad myslí,že se tu vypsala soutěž o nejlepší matku či co…Pak aby se člověk bál projevit svůj názor,nedej bože oponovat stádu býků co vidí jen červenou a nic víc.Každej o tom ví prd a jsou to jen kecy …
Bobsh píše:
musím se jen smát,tak paráda.Dle tebe je lepší děcko mrsknout do děcáku ať se stará stát jo hi hi.Než se chránit a předcházet tomu všemu je lepší nasouložit děcka jak na běžícím pásu a pak dojit stát na dávkách?To už zabředává do úplné trapárny.
Tady nejde o to, kdo se stará, tady jde o život toho dítěte! Samozřejmě je lepší se chránit, ale už se stalo, dítě žije, takže od toho je potřeba se odrazit, ne od „coby kdyby“.
Bobsh píše:
tohle prostě nechápu,někdo si snad myslí,že se tu vypsala soutěž o nejlepší matku či co…Pak aby se člověk bál projevit svůj názor,nedej bože oponovat stádu býků co vidí jen červenou a nic víc.Každej o tom ví prd a jsou to jen kecy …
Víme o tom prd, ale aspoň už jsme slyšely, co je to ANTIKONCEPCE ![]()
Bobsh píše:
Jojo, lobovat za šanci na život je opravdu tupé a stádní ![]()
ivuska.h píše:Bobsh píše:Tady nejde o to, kdo se stará, tady jde o život toho dítěte! Samozřejmě je lepší se chránit, ale už se stalo, dítě žije, takže od toho je potřeba se odrazit, ne od „coby kdyby“.
Bobsh píše: