Poraďte - miniinterupce :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
8.3.12 19:53
anonymni123 píše:
Jak pise bobsh nikdo se ani a jeji 2 deti starat nebude, proto nechapu reci typu jasne to se zvladne vse mas po prvnim diteti vsak te to nic stat nebude! To je pekna blbost!

Já mám děti 3 a skutečně používám drtivou většinu výbavy po prvním dítěti, dokoupili jsme jen postýlky (kterou mimino u nás stejně nevyužívá :lol: ) a autosedačky. Pak různé zbytné blbosti, bez kterých bychom se klidně obešli. Ono je to vše jen otázkou priorit, samozřejmě za předpokladu, že je dítě zdravé a nevyžaduje finančně náročnou speciální péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
8.3.12 19:53

Tak to je snad její věc,přece psala o interupci ne o adopci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.3.12 19:55

Já zase nechápu, že tady mluvíte o potratu jako o koupi rohlíků. Nehodí se Ti mimi, tak jdi na potrat, nic na tom není :nevim: :poblion: To je přece naprosto nechutné a nehumánní :cert: Tak přece pokud už se mimi přihodilo, tak se o něj postarám a ne, že se ho zbavím jako šlupky od banánu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
8.3.12 19:58

tak pokud jsou peníze tak samozřejmě,ale pokud nejsou,tak asi těžko.Nedávno bylo v tv že matka musela dát děti do dětského domova,že neměla prostředky,byla zadlužená až hrůza.To mi přijde horší,neberu potrat z rozmaru,to v žádném případě,beru to jako krajní řešení a naštestí ne mé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.3.12 20:02
Bobsh píše:
tak pokud jsou peníze tak samozřejmě,ale pokud nejsou,tak asi těžko.Nedávno bylo v tv že matka musela dát děti do dětského domova,že neměla prostředky,byla zadlužená až hrůza.To mi přijde horší,neberu potrat z rozmaru,to v žádném případě,beru to jako krajní řešení a naštestí ne mé situace.

Tak jdi říct těm dětem do děcáku, že by bývalo lepší je včas utratit, než aby žily takový strastiplný život :palec: Jsem zvědavá, jestli dostaneš po ústech prvně zleva nebo zprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
8.3.12 20:07

musím se jen smát,tak paráda.Dle tebe je lepší děcko mrsknout do děcáku ať se stará stát jo hi hi.Než se chránit a předcházet tomu všemu je lepší nasouložit děcka jak na běžícím pásu a pak dojit stát na dávkách?To už zabředává do úplné trapárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.3.12 20:08
Bobsh píše:

No a tohle není potrat z rozmaru? A co asi tak čekala, když už jednou otěhotněla, zase se nechránila a otěhotněla znova. Ale vlastně máš pravdu, to není potrat z rozmaru, ale potrat z blbosti :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.3.12 20:15
Fen-fire píše:
Já zase nechápu, že tady mluvíte o potratu jako o koupi rohlíků. Nehodí se Ti mimi, tak jdi na potrat, nic na tom není :nevim: :poblion: To je přece naprosto nechutné a nehumánní :cert: Tak přece pokud už se mimi přihodilo, tak se o něj postarám a ne, že se ho zbavím jako šlupky od banánu :zed: :zed: :zed:

Zase další taková :zed: Zakladatelka psala,jestli jste některá byla na miniinterupci a co to obnáší,proč teda moralizuješ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.3.12 20:17

Jéééé,kam se ta diskuze zase zvrhla :roll: tady se nikdo nikoho neptá zda JÍT či NEJÍT na potrat,ale o radu jak to probíhá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
8.3.12 20:19

tohle prostě nechápu,někdo si snad myslí,že se tu vypsala soutěž o nejlepší matku či co…Pak aby se člověk bál projevit svůj názor,nedej bože oponovat stádu býků co vidí jen červenou a nic víc.Každej o tom ví prd a jsou to jen kecy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.3.12 20:20
Bobsh píše:
musím se jen smát,tak paráda.Dle tebe je lepší děcko mrsknout do děcáku ať se stará stát jo hi hi.Než se chránit a předcházet tomu všemu je lepší nasouložit děcka jak na běžícím pásu a pak dojit stát na dávkách?To už zabředává do úplné trapárny.

Tady nejde o to, kdo se stará, tady jde o život toho dítěte! Samozřejmě je lepší se chránit, ale už se stalo, dítě žije, takže od toho je potřeba se odrazit, ne od „coby kdyby“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.3.12 20:21
Bobsh píše:
tohle prostě nechápu,někdo si snad myslí,že se tu vypsala soutěž o nejlepší matku či co…Pak aby se člověk bál projevit svůj názor,nedej bože oponovat stádu býků co vidí jen červenou a nic víc.Každej o tom ví prd a jsou to jen kecy …

Víme o tom prd, ale aspoň už jsme slyšely, co je to ANTIKONCEPCE :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
Bobsh píše:
tohle prostě nechápu,někdo si snad myslí,že se tu vypsala soutěž o nejlepší matku či co…Pak aby se člověk bál projevit svůj názor,nedej bože oponovat stádu býků co vidí jen červenou a nic víc.Každej o tom ví prd a jsou to jen kecy …

Jojo, lobovat za šanci na život je opravdu tupé a stádní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
to není dítě!ale gestační váček.
ivuska.h píše:
Bobsh píše:
Tady nejde o to, kdo se stará, tady jde o život toho dítěte! Samozřejmě je lepší se chránit, ale už se stalo, dítě žije, takže od toho je potřeba se odrazit, ne od „coby kdyby“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
Bobsh píše:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky