Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takzže ahoj předem děkuji za prospěvky i kdyz se netykali moji otazce na ten potrat sem se nakonec rozhodla vim ze se z toho nedostanu abude me to trapit ![]()
Anička 17 píše:
Takzže ahoj předem děkuji za prospěvky i kdyz se netykali moji otazce na ten potrat sem se nakonec rozhodla vim ze se z toho nedostanu abude me to trapit
Je to smutná situace. Jak sis všimla, některé holky v diskuzi by jednali jako ty, snad ti po tom pomůžou se s tím vyrovnat.
Ještě furt si to můžeš rozmyslet ![]()
Prosim vas ja byla ve ctvrtek u svojeho doktora myslela jsem ze me prohlidne ale nic jen my napsla antikoncepci a rekl ze mam prijd v zari na stery proc me nekontroloval nevite?
Dneska není umění rodit jako na běžícím pásu, ale umět dát dítěti aspoň ten základ…je rozdíl když pak do 18ti žije jako ostatní a nebo do 18ti je terčem posměchů a šikonovaný že chodí jako by rodiče neměli na šaty…
@Anička 17 píše:
Takzže ahoj předem děkuji za prospěvky i kdyz se netykali moji otazce na ten potrat sem se nakonec rozhodla vim ze se z toho nedostanu abude me to trapit
Mohu se zeptat kolik to stálo, kde jste byla a jak dlouho si Vás nechali v nemocnici? Nebo nevíte někdo jak to chodí při miniinterupci na fakultce v Ostravě?
Ahoj, poradte mi prosim je mi teprve 18 let a dnes jsem zjistila ze jsem tehotna
Pritel a jeho mama na me tlaci at jdu na miniinterupci
A pritel mi jeste rekl ze bud si necham dite ale on snim nechce mit nic spolecneho a rozejdu se snim nebo budu anim a pujdu na potrat a on semnou zustane. Poradte mi co mam delat?
Je ti osmnáct, takže jsi dospělá. Píšeš, že na tebe tlačí přítel a jeho matka, aby jsi šla na interrupci. A co chceš ty?
@SáraNoComent
Nikdy, nikdy, nikdy!!!bych nebyla s člověkem, který by mi do očí vyplodil tyhle věci. Tohle si musíš rozmyslet sama, pokud miminko chceš, určitě to zvládneš a milej panáček má smůlu, u plození byl stejně jako ty, tudíž platit bude muset, ať chce nebo ne.
Pokud i ty mimčo nechceš, tak na interrupci jdi.. každopádně s tímhle magorem bych nezůstala v každém případě.
@SáraNoComent nutit Tě do ničeho nemůžu. Pokud miminko chceš, bude muset platit. Pokud by jsi se rozhodla pro interupci, vztah by vám to stejně nezachránilo.. Co na to Tvoji rodiče? Za mě interupce ne ![]()
@Lejaa píše:
@SáraNoComent
Nikdy, nikdy, nikdy!!!bych nebyla s člověkem, který by mi do očí vyplodil tyhle věci. Tohle si musíš rozmyslet sama, pokud miminko chceš, určitě to zvládneš a milej panáček má smůlu, u plození byl stejně jako ty, tudíž platit bude muset, ať chce nebo ne.
Pokud i ty mimčo nechceš, tak na interrupci jdi.. každopádně s tímhle magorem bych nezůstala v každém případě.
Ještě bych pár těch NIKDY přidala.
Zakladatelko - nejsi ovečka. Poraď se doma, prober to s mámou. Tvůj „přítel“ je fracek, co se snaží tě zastrašit, aby neměl problémy. No už víš, s kým jsi měla tu čest. Jít na potrat je skutečně hodně závažné rozhodnutí, které nejde vzít zpátky. Mysli na to.
@SáraNoComent tak jestli volit mezi takovým arogantním idiotem a vlastním dítětem…není o čem přemýšlet!
I kdyby jsi se rozhodla dítěte vzdát, vztah s takovým individuem bych rozhodně nedoporučovala
![]()
@SáraNoComent nenechala bych se tak vydirat. jednej podle sebe, ale 18 neni zadny hruzny vek. jsi dospela a dite zvladnes. kazdopadne at se rozhodnes jakkoliv, tak bych s tim chlapem nezustala.
Moc vam vsem dekuju bojim se obou moznosti
moje mama bydli daleko jsem z deckzho domova a jeho rodice rikaji ze dite skonci jako ja
vsichni na me strasne tlaci krici na me a ja dite asi chci ale bojim se jejich reakce ![]()