Poraďte - miniinterupce :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
7.3.12 21:37

violet83

určitě :-( je to tezke rozhodnuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 21:37
ivuska.h píše:
Přítele bych kopla do zadnice, teda spíš zepředu :zed: Zadělat uměl, ale nést následky nechce? Útěcha stylu „bude další“ je fakt na palici. Nenech se k potratu přinutit, mohla bys toho později hodně litovat. Finance na druhé dítě nejsou nějak extra potřeba, většinu věcí podědí…

můžu jen plně souhlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.3.12 21:39
Anička 17 píše:
Ja sem nekojila pri prvnim tak nevimjestli bych mela i ted mliko ale v 19 letech 2 deti?:-(

je mi 30, a neskutecne lituji, ze jsem nemela dite driv!! Budu muset cekat dalsi 2 roky nez znovu otehotnim (jsem po operacich), a to uz muze byt dost problematicke diky veku, a co se kariery tyce ani nemluvit! 19let přece neni prekazkou k tomu mít dve deti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
Anička 17 píše:

Tak v tom případě nemáš co řešit, kvůli chlapovi bych na potrat nešla. To jako neví, že se při sexu těhotní, že si užite a pak Tě posílá na potrat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125

Navic bydlim jeste s mamkou a ta rika ze sem si ani syna neuzila a uz budu mit dalsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.3.12 21:40
Anička 17 píše:
Navic bydlim jeste s mamkou a ta rika ze sem si ani syna neuzila a uz budu mit dalsí

No tak si je uzijes spolu… ;) materska laska se nedeli, materska ladka se nasobi!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
7.3.12 21:41

Zakladatelko co se týká výbavy spousta maminek ti klidne neco da. A co se jidla týče tak pokud budes kojit a postupne pridavat jidlo tak se pro jeden krk vzdycky najde. Tohle je vec kterou nevrátis zpet a co jde vycitit z tveho popisovani tak rozhodnuta a presvedcena o tom nejsi. Miniin.se provadi tusim do 8tt a interrupce do 12tt. Jestli ne tak me nekdo opravte. Nejvetsi zatez bude dite pro tebe, pro chlapa se toho zase moc nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 21:42

Aničko, nenech se ovlivňovat matkou ani přítelem, je to TVOJE rozhodnutí, jsi dospělá ženská 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
7.3.12 21:42
Anička 17 píše:

Pak Ani moc nevím co řešíš. Na potrat chceš jít pouze kvůli příteli. Pokud to sama tak necítíš nemá právo Tě nikdo k něčemu takovému nutit. Asi se možná sama v sobě pořádně nevyznáš, zvažuješ pro a proti, ale ber na vědomí to, že potrat je definitivní a nezvratné rozhodnutí, které bohužel může mít i fatální následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.3.12 21:43
Anička 17 píše:
Navic bydlim jeste s mamkou a ta rika ze sem si ani syna neuzila a uz budu mit dalsí

co to je za hloupost, dítě není zajezd že si ho máš užít :) Na takove řeči rozhodně nedej, oni ti manipulativne radi v duchu, že to bude dobre rozhodnuti pro tebe, ale mysli predevsim na sebe a sve pohodli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.12 21:45

Nebudu tě tady přemlouvat,atˇsi dítě necháš,žádná z nás ti ho živit ani šatit nebude,halt stalo se. Navíc soužití s mámou svědčí o tom,že zdaleka nemáte zajištěné zázemí pro vícero dětí …
Miniinterupci jsem podstoupila mezi 6-7 tt,z podobného důvodu (i když mně to hodně dlouho bolelo,dnes vidím tohle rozhodnutí jako správné a děti mám ještě další 2, v klidu a užívám si jich ) . Ráno jsem nastoupila na lačno do nemocnice,za cca 2 hod byl proveden zákrok a za cca další 2 jsem odcházela domů.

Příspěvek upraven 07.03.12 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.3.12 21:51
Anička 17 píše:

Tohle vůbec neber vážně, já si dětí kolikrát užívám až moc :lol: Mám je od sebe 19 a 22 měsíců, takže podobně, jak bys to měla ty. A oni si pak i krásně hrají spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
7.3.12 21:57

Nenech se ukecat od nikoho a k nicemu. Ani od nas, at si prcka nechas, ani od pritele ci mamky, at jdes na potrat. Chapu, ze mas malo casu, ale zkus si najit chvili a opravdu se zamyslet jen sama za sebe. Pokud chces jit na preruseni jen kvuli okoli, tak je to hloupost, kterou si budes driv nebo pozdeji vycitat. Pokud to je opravdu tvoje rozhodnuti, ktere chces, jsi o nem presvedcena a nevidis jinou moznost, citis to tak, tak na preruseni klidne jdi.
Ono srovnat se s tim byva tezke, i pokud zena potrat opravdu chce, natoz kdyz o tom presvedcena neni. Nebudu psat konkretne, ale dve me pribuzne na potratu byly, obe uz jsou starsi a obe toho hodne lituji. Jedna mela jako duvod neshody s manzelem, ta druha cekala dite s mladsim milencem. Obe jsou se svymi puvodnimi partnery doted, ale je jim lito tech mimin.
Komplikaci je v dnesni dobe malo, zvlaste u tech mini. Jako stat se samozrejme muze cokoliv, ale toho bych se zrovna nebala.
Drzim palce at se rozhodnes spravne a hlavne podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.3.12 22:00
Anička 17 píše:
Kdyby to bylo na me tak ja bych si to nechala vzdy sem byla proti potratum ale muj pritel porad rika bude dalsi neboj ale ja si davam otazku co kdyz uz nebude?nebudu moct po te interupci?:-( a po te financni situaci nejsme zas nejak pri penezich slr druhe by sme nezvladli

já byla nedávno v nemocnici a byly tam dvě ženský po mini které měly problémy,tak nevím jestli to za to stojí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.12 22:05

Nedá mi to nenapsat… Je to věc každého, nikoho nesoudím, ale rozhodně by tohle měla být záležitost a rozhodnutí OBOU, to znamená tebe i partnera. Ale hlavní slovo máš mít ty… Nechat se do něčeho, zvláště takové závážné věci jako je potrat, uvrtat a donutit, může mít pro tebe psychické následky do konce života… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí