Prací prostředky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25133
11.2.16 11:47
@Wall-e píše:
@Dundee2
myslela jsem, že by to bylo lepší kvůli vůni..Nebo ne?
aby mi třeba černé kalhoty nevoněly jinak než bílé tričko :D…Ale to je asi hloupost :-)

No tak záleží kolik toho dáš. Já třeba navoněné prádlo nemám ráda. Moje mamka taky pere v těch gelech a na mě je to moc. Já radši bez vůně a když mám chuť, tak mám oblíbenou toaletku. A nebo můžeš používat aviváž. Já ji třeba dávám tak malé množství, že voní jen pár dní po vyprání a pak ne a to mi vyhovuje. Dávám ji kvůli elektrizaci :D Někdy fleesové mikiny nebo tepláky dovedou potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.2.16 11:53

Já kupuju co je v akci :D takže na barevný mám ted woolite, na černý perwol, na bílý rex :D já teda kapsle nekupuju vůbec, za mě je to tragedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.2.16 11:57

@Wall-e bílý prášek DM a barevné Ariel polštářky.

• Citovat
  • Upravit
2199
11.2.16 12:11

A my kupujeme lanzu na bílé i barevné, dle rady kožaře je po ní nejméně reakci a je to prý z mýdla nebo co…rozhodně jsme spokojeni a v akci je ta cena nádherná…pro děti lovelu ale mladší má už rok a až mi prášek dojde, další už nekoupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.2.16 12:21

@Wall-e

http://www.frekvence1.cz/…-20829.shtml

Nějaké rady jsou i zde…

• Citovat
  • Upravit
311
11.2.16 12:34

A jak to myslíš, že začínáš prát? :think: To je problém zajít do drogerie, přečíst co je na bílé, černé a vyzkoušet? Jak Ti to bude vonět a vyhovovat? Stejně toho asi vyzkoušíš víc a budeš to střídat, ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.16 13:18

@Wall-e kupuju ariel a tekutý persil :mrgreen: nějak nevim, proč mít vše od jedné značky.. chce to vyzkoušet. Kapsle nepoužívám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
5.6.17 21:41

Oživuji. Nedávno jsem tady četla chválu na prací prášek LEL (viděla jsem ho v Lidlu). Kdo má zkušenost?
A na bílé Formil s marseillským mýdlem?
Jak perou?
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.6.17 21:49

Teď mám Vizir, ale jinak kupuju v Lidlu Formil a jsem s ním spokojená. LEL neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.6.17 22:48

Já používám ekologické prášky od Eurony, chtěla jsem něco šetrného pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
5.6.17 23:01

Lel neznam, ale peru ve Formilu z Lidlu a super :palec: parkrat jsem koupila neco jinyho, ale zase jsem se vratila k Formilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
6.6.17 11:46

V pátek mi přivezou nákup pracích a čistících prostředků z Německa. Našla jsem šikovný e-shop „drogeriezde“, dobré recenze, dobrá komunikace, tak uvidím. Jinak mohu doporučit také FOrmil z Lidlu a prášky DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný