Miminko hned po narození v pokojíčku jen s chůvičkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
30.12.10 18:53
Alpaka píše:
Jsem podle Pudliny typologie matka, která stejně po každém kojení čučí hodinu do strpu a nemůže usnout.

Taky tak, kojila jsem co dvě hoďky, než jsem nakojila, a lehla, než se mi zavíraly oči, že už bych zadřela, tak bylo další kojení… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
30.12.10 19:45
Pudloslava píše:
kakamilka píše:
tak když to tady tak čtu milé maminky, připadám si jak nejhorší matka na světě :think: mojí malinký holčičce je 6 týdnů a od příchodu z porodnice spinká ve své postýlce a ve svém pokoji úplně sama sic máme ložnici vedle. spinká 6-8 hodin,ale je jasné že také záleží na miminku.nedokážu si představit že by byla s náme v ložnici.bála bych se že by si pak zvykla a těžko bych ji učila na pokojík. :nevim:

tak to zalezi na tom, jak drahy mas kocar :-)

nase mlade slo do pokojiku v pulroce a bylo to v pohode (vsem se ulevilo) - taky bych mela strach jak by si zvykl vetsi. asi je to kus od kusu :-)

Určitě, už jsem psala, každé mamince a mimču vyhovuje něco jiného. Já měla postýlku nalepenou hned na naši postel, když jsem jej odstěhovala do pokojíčku na zkoušku, tak byl klidnější a já se vyspala, třeba to u druhého budu mít naopak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
6.1.11 23:24

Konecne jsem to nasla. Tohle mi pripada taky jako reseni pokud nemas misto na postylku v loznici. Urcite se u nas neco takovyho da sehnat.

http://www.amazon.com/…/ref=sr_1_74?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.1.11 21:38

ahoj,tak já jsem dcerku dala do pokojíčku,když jí byly 2-3 týdny,pár dní jsem tam měla chůvičku,ale jelikož se to úpořád ozývalo,i když venku zaštěkal pes,tak sem jí vypnula.Mám ale tu výhodu,že máme malou ložnici a hned vedle dveří máme pokojíček malé.Takže jí pokaždý slyším,i když jen zakašle…samozřekmě mám pootevřené dveře,abych jí ještě lépe slyšela.Ze začátku sem se bála,aby se malé něco nestalo,ale bylo to dobré. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí