Návrat do práce dříve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Asi bych to taky zkusila. Ale záleží na tom, zda by ti dali dohodu a nebo novou smlouvu, ať nepřijdeš o tu starou. Přeji správné rozhodnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych se taky rozhodla podle toho zda by to byla nová smlouva nebo dohoda, na novou bych nešla…ale taky je určitě třeba brát v potaz potřeby dcerky, jestli to ve školce nezvládá, tak ať z toho potom nemá nějaké psychické problémy, když bys jí nemohla vyzvedávat dříve jako teď. Taky přeji správné rozhodnutí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Co jsem pochopila, tak by to bylo na novou smlouvu
Tak to není nic proti ničemu, u jednoho zaměstnavatele můžeš mít paralelně 2 smlouvy, pokud je každá na jinou činnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, když jsem se rozhodla, že ten pohovor zkusím, tak mi učitelka ve školce teď řekla, že by pro malou bylo lepší být ještě doma, že tam jen brečí a silně jí to tam stresuje. Prý ještě nic takového nezažila. A to pro ní chodím už v 9.30 hod… Babičku na hlídání bych případně měla, ale nechce se mi jí mamce nechávat na krku celé dny, když vlastně do dubna můžu být doma… Ale nikdo mi nezaručí, že to pak bude lepší s tou školkou
![]()
- Citovat
- Upravit