Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dnes jsme byli na kontrole. 33tyden, 2kg a mala si sedi na zadecku. Ze je jeste cas, ze se pretoci??
Jsem z toho jako prvorodicka trochu nervozni…
@Misa ADG neboj, je čas, kamarádka čeká svoje první na konci srpna a malá se přetočila před pár dny, takže de facto měsíc před porodem
@Misa ADG třeba už se přetočila a zítra si zase kecne na zadek. Tohle už neřeším.)
@Misa ADG píše:
Ahoj holky,
dnes jsme byli na kontrole. 33tyden, 2kg a mala si sedi na zadecku. Ze je jeste cas, ze se pretoci??Jsem z toho jako prvorodicka trochu nervozni…
Jeste je spousta času, aby se pretocila.Taky jsem dnes byla na gynde- už první ozvy.
Ahoj tak to já zas skončila v nemocnici zkrácený čipek na 1,5cm. Tak že mám kapačky…holky víc odpocívejte ať nedopadnete jako já
@zlifik Držte se, kolikátý týden? Já nemůžu odpočívat, naopak zítra jdeme na vejšlap, pak zas a zas a doufám, že když budu hodně „běhat“ do Vánoc budeme mít miminko.
Jsem typ přenášecí.)
@zlifik Tak to je nepříjemné
… Ale naštěstí už nejsme tak daleko od cíle
! Držím palce, ať si u tebe brouček ještě chvíli počká
![]()
@eva valoi Kam razite na turu?
@zlifik Presne tak. Po dnesku uz jsem si taky rekla, ze je na case zacit se chovat uvedomnele. 34 tt a dnes 16km v prachovskejch skalach jak veverka. Nebyla to sice dlouhy, ale to prevyseni je znat. Ne ne od zitra zvolnuju!
Pristi tyden zase tropicky vedra. Co k tomu rict? Uz me to, s prominutim, se…e!
![]()
Prikladam jedno vorvani foto z tury i se vsechma hundama.
@Misa ADG Prachovské skály, ty jsi někde kousek od nás? My jdeme zítra přes tzv. knížecí cestu do Jabkenic, tam se projdeme po oboře a půjdeme zpátky. Je to příjemná procházka lesem z Ledec do Jabkenic, tam i zpět asi 13 km + pochození v té oboře.
@zlifik jejda, držte se
@Misa ADG Paráda, plně tě chápu, sice nechodím tolik, ale odpočívat nedokážu, ve čtvrtek měl malý horečku, tak jsme byli celý den doma a to byl pro mě trest, celý den sedět nebo ležet a já byla víc zhuntovaná než po výstupu na Bolt tower nebo celodenním výletě po zoo. Moc ti to sluší