Poradna duly
Jana Čurdová
Pokud se skupina uzavře, budu ráda, když mě vezmete mezi sebe
Já doteď přispívala jen minimálně právě proto, že nerada přispívám v otevřených diskuzích ![]()
Ahoj holky, tak info z dnesni navstevy porodnice…monitor v poradku, mala cinnost delohy, hlavicka pry naleha, otevrena volne na prst, ale jinak nic…a to mam zitra termin. V pondeli dalsi monitor…
Trosku me ted boli bricho, ale to asi nic neni…
Holky, úplně chápu, jak vám teď v těch posledních týdnech je, ale ani se nenadáte a broučka budete mít u sebe
!
Já jsem pořád ještě v porodnici a asi tak brzy doma zase nebudu((! Malý má žloutenku, dnes ho položili na fototerapii a nejdříve půjdeme domů prý v neděli! Nudou tady chcípám…
@Evička0 To cekani je na prd, ale ono to utece…a urcite to utece i Vam, hlavne at jste zdravi ![]()
Tak já si pomalu udělám poznámky, kdo je pro uzavření a zkusím se domluvit pak s adminem, jestli jste pro. Ještě bych ale počkala možná do konce toho září. @petule9 OK.
Pokud by byl problém, že nemáme zakladatelku on-line, tak bychom něco vymyslely. Třeba se ještě objeví.
@Isabou Prave ze nevim co ji je. Je posledni dobou uplne bez nalady. Nechce chodit na prochazky a to u ni naprosto nechapu
Neco ji trapi, ale co? Snad uz se dnes alespon vyspim.
Jj ted se to pekne zacalo vlect… Vcera jsem byla jeste naposled v praci a necekane me to ten posledni den fakt bavilo. Az se mi ani odejit nechtelo. A kolegove byli hrozne prekvapeny, kdyz jsem jim rekla, ze ted uz ale vazne neprijdu ![]()
@Jana0703 Určitě, já to sepíšu, kdo je pro uzavření, dáme tomu ještě nějaký čas a pak se případně domluvíme.
@Jana0703 podle MS 29.9. Podle UZ v 10.týdnu 28.9. Podle ostatních UZ 29.9. ![]()
@Misa ADG Jee, to je mi ji lito, snad uz je ji lip? A co ti vubec rekli ze ji je?
@eva valoi píše:
@janulen Musí skupinu nechat uzavřít zakladatelka? Koukala jsem, že už dlouho nebyla online.
Nevím jiste, ale tuším, že to může jen zakladatelka…jsem v uzavřené skupině, jezdime i na srazy 1-2 za rok a je to paráda.
@Jana0703
Nejpřesnější termín se bere dle NT screeningu z 12-13 týdne.