Poradna duly
Jana Čurdová
@eva valoi píše:
Tak já si pomalu udělám poznámky, kdo je pro uzavření a zkusím se domluvit pak s adminem, jestli jste pro. Ještě bych ale počkala možná do konce toho září. @petule9 OK.
Pokud by byl problém, že nemáme zakladatelku on-line, tak bychom něco vymyslely. Třeba se ještě objeví.
@Evička0 píše:
Holky, úplně chápu, jak vám teď v těch posledních týdnech je, ale ani se nenadáte a broučka budete mít u sebe!
Já jsem pořád ještě v porodnici a asi tak brzy doma zase nebudu((! Malý má žloutenku, dnes ho položili na fototerapii a nejdříve půjdeme domů prý v neděli! Nudou tady chcípám…
Ať Ti to v porodnici rychle uteče a jste brzo doma. Dávej si malého co nejvíc k oknu, ať hladina bilirubinu klesne.
JJ taky to pak v průkazce už dr bral dle prvního screeningu, což je toho 14.9. Rozhodně lepší teď pro mě vidina 14, než 23 ![]()
AZzuzka Dnes uz jsem spala! Zvracela jen dvakrat a ted uz od rana ne. Juchuchu. Vypada to, ze ji tak moc vadila zmena granuli. Pry by se starsim psum nemeli vubec menit a ji uz je 16 let! Na fotce ta cerna.
Tim vydatnym spankem se citim jak znovuzrozena ![]()
@Misa ADG píše:
AZzuzka Dnes uz jsem spala! Zvracela jen dvakrat a ted uz od rana ne. Juchuchu. Vypada to, ze ji tak moc vadila zmena granuli. Pry by se starsim psum nemeli vubec menit a ji uz je 16 let! Na fotce ta cerna.
Tim vydatnym spankem se citim jak znovuzrozena
Krásní pejsci ![]()
@Misa ADG Jéé, ti jsou kouzelní, silné trio
. 16 let je krásný věk, taky jsme meli pejska s úctyhodným věkem - 18! Tak ať ji už jen dobře ![]()
@AZzuzka U nás taky prd, ale ještě máme tři týdny čas. Možná sfouknem ještě na Moravu. ![]()
@eva valoi Treba me jeste predbehnes ![]()
To cekani je unavne, jdou na me chmury ![]()
Mám ještě necelé dva týdny. Zatím ticho po pěšině, ale čím víc se to blíží, tím mám větší bobky ![]()
@Isabou nejsi sama
je to těžké, když nevíme, do čeho jdeme… z poloviny mám hrozný strach ale z druhé půlky se hrozně těším, až prcka uvidím… zároveň se těším, až mi nebude všechno bolet, poslední týden už je toho dost
ale neboj, ono to bude pár hodin oproti té radosti, co nás čeká a zvládneme to každá ![]()
@makalka09 tak nějak nevím, co je horší, jestli ta sladká nevědomost nebo to, že víme do čeho jdeme… já se na porod strašně těším, ale občas mě přepadne divný pocit, když si vzpomenu na otevírací bolesti, během třech hodin jsem se stihla z ničeho otevřít na 10 a malýho vypudit… moc bych si přála mít to zase takhle rychlý
@vendy259 tak to jsi měla opravdu rychlé
tak každé má určitě své výhody i nevýhody, jedno není lepší než druhé… ale jisté je, že se těch svých žabek nemůžeme dočkat tak jako tak ![]()