Poradna duly
Jana Čurdová
@Isabou V zásadě mohu rodit dřív než ty.) Ale vzhledem k tomu, že jsem spíš typ přenášecí, tak bych na to nesázela.
@eva valoi tak já čekám prvátko, takže jak to bude u mě mi nikdo nepoví
ale už se těším ![]()
Teda, to mne už je kazdej pohyb na obtíž… Musím spát na boku, protože na zádech se mi špatně dycha, jdu nakoupit a můžu si na zbytek dne lehnout, to samý s vařením… Do toho mi zacla palet zaha a žaludek, už je to celkem ocistec občas
termín mám taky 17.9. ale čekám, že by to mohlo příští týden přijít, cejtim to v kostech ![]()
@Isabou Já čekám páťátko a vím stejné prd, jak to bude.) Ono to je totiž pokaždé jinak.
Já už se taky nemůžu dočkat, už proto, že jsem na termínu. Hamiltna jsme dnes odložili na ut kontrolu, dnes na kontrole mi byly doporuceny dlouhé vycházky s červeným vinkem.Tak jsme po obede vyrazili. Závidim všem, co rodí před termínem. Jak už je termín tady, hraje asi roli už to čekání, nejlepší je, když to přijde necekane.
Jinak úplněk tentokrát na rodičky zabral velmi slabě, v nemocnici měli jen 2 porody a to se tam vzdy o úplňku rodí o 106.
@eva valoi mně zabírá nadechnout se a s pomalým táhlým výdechem se přetočit na druhý bok
jinak já to prožívám poklidně, spíš se to snažím vychutnávat, pochybuju že půjdem do třetího, je to náročný, vedra jsou hnus, ale snažím se, díkybohu neotýkám, pohybově pořád top, včera jsem se přesvědčila, že se dokážu rozběhnout a to fest rychle, když mi malej vběh do silnice… super je těhu cvičení a dlouhý procházky ![]()
My jsme dnes naslapali asi 7km, vinko se miminku moc nelibi-to jsou pak v břichu veletoce.
Takze u nas bohuzel poloha beze zmeny. Coz znamena KP. Dnes jsem se mela rozhodnout co s tim a rozhodla jsem se pro cisare. I kdyz s tezkym srdcem. Mam si vybrat od 14-18.9. Ted vybehat predoperacni vysetreni.
Mudr. se ulevilo, protoze tam minuly tyden meli komplikovany porod KP a ani se o tom moc rozpovidat nechtela.
Jinak ma pohyblivost je dobra. Brisko maly, chodim si tech 10km denne. Ted tedy rano vyrazim skoro za tmy jak blazen. Ty vedra nedavam.
AHoj maminky,
moc tu nepřispívám, ale čtu pravidelně. Máte hezký pupíky, mě už se pár lidí ptalo jestli nečekám dvojčata je fakt že sjem obří
![]()
Provádíte masáž hráze?? či cvičení saniballem? není ve 38tt pozdě?? já rdo minulého týdne myslela že pujdu na cisaře, ale jizva je prý ok, jen odhad miminka 3700 +/- 500g. Doktor říkal at jsem v klidu že to může být rozdíl i 900 g, což dolů to jde, ale nahoru
![]()
Akorát piju maliník, slyšela jsem že i lněné semínko je dobrý. Pomohlo to někomu?? Má to takový vliv? U první dcerky jsem to nestihla, praskla mi voda v 37tt. Děkuji
@Misa ADG Nenaděláš nic. Já jsem zase zvědavá, jestli si malej opět nesedl, doufám, že ne.
@Jana0703 Podle mě nepomůže nic, pokud nejsou cesty připravené a není to k porodu, tak se člověk může jít s maliníkem, lněným semínkem a dvacetikilometrovou tůrou vyfotit a neporodí. Zkušenost.
Ahoj zeny
predne gratuluju k prvnim prirustkum
my porad tlakujem, bilkovina taky porad a burtiky taky
ale uz jsme doma a v patek domlouvame vyvolavani
dava mi to pekne zabrat.. Zacla jsem omdlivat, tlak pravidelne 150/95 a vice, ale pry jeste pockame.. Tak cekame ![]()