Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@quinnyN píše:
A jeste bajecne zrcadlo nasemu porodnictvi je tady, kratoucke video co hovori za vse
http://youtu.be/60wZBMRUt0Q
no tak to je vyborny a vystizny ![]()
@KackaDoup já teda nevím, jestli to dělají zbytečne, mám za sebou porody 2 a to v dvouch rozdílných porodnicích a u druhého když jsem rekla, že nechci oxitocin, tak mi ho proste nedaly, ale musela jsem o to více spolupracovat a více tlačit možná kdybych si ho nechala dát děloha by se tak rychle nenamohla a já neskončila tak jak sem již psala, myslím, že je všechno o dohode…vždycky se najde jeden dr nebo sestra který maj zrovna špatnou náladu a nebo se k medicíne dostaly uplnou náhodou (mužou to zpackat) stejne tak, ale PA doma…jsou to taky jenom lidi a ve svém živote se rozhodly pomáhat detem na svet za mizerný prachy a mohly bejt přitom v teplíčku nekde v zubní oridnaci a brát za hodinu litr za blombu!!! ![]()
@berry4 jak muže být někdo informován o tom jak porod dopadne (nesmysl) a do 5 minut se v živote nedostane ani do auta pak cesta příjem na sál (tohle je práve neinformovanost) při prasknutí aorty nebo rozvvynutí dělohy,,musí být okamžitý zákrok minuta dve jinak odchod na párek jak se říká…
proto zavedly porodnice chápe to tady někdo?
asi ne ![]()
@KackaDoup tak o cem když se tady vykrikuje, že to vlastne lekaři všechno zaviní a kdyby se rodilo jen doma nikdy by nikdo neumřel ![]()
@kitty123 jo ale když se vám zanítí močák to si bežíte k hroznému doktorovi pro atb coo? ![]()
@gina76 píše:
@KackaDoup tak o cem když se tady vykrikuje, že to vlastne lekaři všechno zaviní a kdyby se rodilo jen doma nikdy by nikdo neumřel
to jsem tady vubec necetla ![]()
@KackaDoup ne a o čem je tedy diskuse? o porodu doma přeci, protože porod v prodnici je hrozný a nebezpečný
@KackaDoup @KackaDoup trochu nadhledu..když ti nejde čurat pan dr ti pomuže..už rozuměla? ![]()
@gina76 píše:
@kitty123 jo ale když se vám zanítí močák to si bežíte k hroznému doktorovi pro atb coo?
No tak ja nic takoveho nemela nikdy. Jsem zdrava jak ripa
ale ano, kdyz bych potrebovala lekarskou peci, vyuziju ji. Nemyslim, ze jsou lekari hrozny, ale maji zasahovat at uz pri curani, ci porodu, kdyz je jich treba ![]()
@gina76 píše:
@KackaDoup ne a o čem je tedy diskuse? o porodu doma přeci, protože porod v prodnici je hrozný a nebezpečný
myslim ze to tu nikdo netvrdi.. Ma sva rizika, stejne jako porod domaci. myslim ze jde spis o moznost volby. Diskuze je celkem o nicem, pac nazor ma tady kazda svuj
@kitty123 píše:
No tak ja nic takoveho nemela nikdy. Jsem zdrava jak ripaale ano, kdyz bych potrebovala lekarskou peci, vyuziju ji. Nemyslim, ze jsou lekari hrozny, ale maji zasahovat at uz pri curani, ci porodu, kdyz je jich treba
@gina76 píše:
trápí a mučí tam maminky!