Porod doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3332
3.10.14 09:11
@poppaea no jak rikala Horejsi v tom rozhovoru co jsem davala. Jinde jo :mrgreen: who doporucuje 10%. Uspesne severske staty maji asi 7%. U nas 70 nebo kolik :pocitac:

Mám pocit, že jsem ty statistiky četla u Stadelmann (nejsem si jistá), a je to totálně šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
3.10.14 10:08

@quinny To samý s nástřihem. Dokonce jsem jednou v diskusi o porodu doma narazila na argument "kdo ti řekne, jak máš tlačit, a kdo ti udělá nástřih? 8o " :mrgreen: Ale je to vlastně dost smutný, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
3.10.14 10:14
@blobfish píše:
@quinny To samý s nástřihem. Dokonce jsem jednou v diskusi o porodu doma narazila na argument "kdo ti řekne, jak máš tlačit, a kdo ti udělá nástřih? 8o " :mrgreen: Ale je to vlastně dost smutný, no.
:lol: to byl ale nejaky vtip ne? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.10.14 12:12
@blobfish píše:
@quinny To samý s nástřihem. Dokonce jsem jednou v diskusi o porodu doma narazila na argument "kdo ti řekne, jak máš tlačit, a kdo ti udělá nástřih? 8o " :mrgreen: Ale je to vlastně dost smutný, no.

Jojo, z lidí udělat ovečky, který se musí neustále vodit za ručičku… A ještě se to považuje za normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.10.14 12:30
@quinny píše:
@berry4 jj pamet mas dobrou ;)@poppaea no jak rikala Horejsi v tom rozhovoru co jsem davala. Jinde jo :mrgreen: who doporucuje 10%. Uspesne severske staty maji asi 7%. U nas 70 nebo kolik :pocitac:

85 8o :poblion:

• Citovat
  • Upravit
16365
3.10.14 12:44

@blobfish tam dokonce nekteri lekari uznavaji ze je u nas naduzivany, cetla jsem kdysi nejakou studii delanou snad v plzni :roll:
No smutne ale o leccems vypovidajici o povedomi v nasich zemepisnych sirkach :think:

@KackaDoup a to budou jen priznane a vykazane, ve skutecnosti to bude jeste o neco vic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.10.14 12:51
@quinny píše:
@blobfish tam dokonce nekteri lekari uznavaji ze je u nas naduzivany, cetla jsem kdysi nejakou studii delanou snad v plzni :roll:
No smutne ale o leccems vypovidajici o povedomi v nasich zemepisnych sirkach :think:@KackaDoup a to budou jen priznane a vykazane, ve skutecnosti to bude jeste o neco vic :zed:
:? mozna proto jsem uz nikdy nerodila normalne…
  • Citovat
  • Upravit
16365
3.10.14 12:53

@KackaDoup proc myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
3.10.14 12:55
@blobfish píše:

A víš, že mi to ani divný nepřijde? Protože v momentě, kdy tě narvou na tu kozu místo abys zaujala polohu podle sebe fakt nemusíš vědět, jak tlačit a je nutný nastřihnout, aby ses nerozpárala až na záda. Ale co, hlavně že je to příjemná poloha pro porodníka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.10.14 12:57
@quinny píše:
@KackaDoup proc myslis?

kvuli oxytocinu byl maly v tisni a slo se rezat…nez ho dali byl ok, jen porod nepostupoval jak oni chteli..

• Citovat
  • Upravit
16365
3.10.14 13:02
@KackaDoup píše:
kvuli oxytocinu byl maly v tisni a slo se rezat…nez ho dali byl ok, jen porod nepostupoval jak oni chteli..

aha ja myslela vliv jako na dalsi porod, jsem se nejak zamotala.
No to byva caste. Ono uz se to s tim nekdy dava, ze bud to pak pujde podle predstav nebo cisar :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.10.14 08:55

Ahojky, neodsuzuji nikoho pro jeho rozhodnutí ale doma bych nerodila nikdy. Mam za sebou jeden porod. Vše bylo v pořádku, dokonce jsem přenášela. Co ovšem přišlo v porodnici bych nepřála nikomu. Neklesalo mi břicho, přestala jsem se otevírat i když jsem měla kontrakce po 1 minutě takovou dobu. Už jsem byla z tech kontrakci tak vyřízena ze jsem šla rodit s břichem nahoře a otevřen s bídou na 7 cm.co přišlo pak byl fakt mazec a dvě doktorky, dvě porodní asistentky a primář měli co dělat aby ze mě do miminko dostali ven. Takže i když bylo nejdříve vše v pořádku za poslední hodinu se to natolik zkomplikovalo ze rodit doma tak nevím jak by to dopadlo protože jedna porodní asistentka by nezvladla skákat mi na břicho, nastrihnout mě tak aby mi mohli miminko vyloženě vytáhnout za hlavičku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
4.10.14 09:52
@ihextra píše:
Ahojky, neodsuzuji nikoho pro jeho rozhodnutí ale doma bych nerodila nikdy. Mam za sebou jeden porod. Vše bylo v pořádku, dokonce jsem přenášela. Co ovšem přišlo v porodnici bych nepřála nikomu. Neklesalo mi břicho, přestala jsem se otevírat i když jsem měla kontrakce po 1 minutě takovou dobu. Už jsem byla z tech kontrakci tak vyřízena ze jsem šla rodit s břichem nahoře a otevřen s bídou na 7 cm.co přišlo pak byl fakt mazec a dvě doktorky, dvě porodní asistentky a primář měli co dělat aby ze mě do miminko dostali ven. Takže i když bylo nejdříve vše v pořádku za poslední hodinu se to natolik zkomplikovalo ze rodit doma tak nevím jak by to dopadlo protože jedna porodní asistentka by nezvladla skákat mi na břicho, nastrihnout mě tak aby mi mohli miminko vyloženě vytáhnout za hlavičku atd.

Mohu tě ujistit, že s tímhle by si doma prostě nerodila. Jakmile by se porod zastavil, jelo by se do porodnice. Domácí porody opravdu nejsou o tom, že jak se tam začne rodit, tak se tam MUSÍ i porodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.10.14 10:11
@J_Doe píše:
Mohu tě ujistit, že s tímhle by si doma prostě nerodila. Jakmile by se porod zastavil, jelo by se do porodnice. Domácí porody opravdu nejsou o tom, že jak se tam začne rodit, tak se tam MUSÍ i porodit.
:potlesk: :palec: TO JE DOBRE VYSVETLENO!
  • Citovat
  • Upravit
15
4.10.14 10:40

To je pravda ale v takovém případě jde o minuty takže kdo ví jestli bysme to stihli.. Ale to jsou všechno jen dohady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí