Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Křováček jj jde asi 4porodnice to uz delaji jako beznou praxi, jde spise o Moravu. Jde tam o upravu pracovnepravniho vztahu napriklad staci nejaka dohoda apod, mluvi se o tom v tom odkazu co jsem ted davala ![]()
Ale nekde proste neni vule k tomu bohuzel, vsechno je to o lidech nekde tedy bohuzel.
Ono jeste treba neni problem ziskat smlouvu pro PA kterou v te porodnici nejakym zpusobem znaji, ale pokud ne pak to problem je a nema to zadne zasady, oporu nikde, coz je potreba zmenit…hlavne je potreba aby to ty zeny vyzadovaly…jenze ta cesta je dlouha a trnita a nakonec je to o tom, ze pro mnoho z nich je snazsi porodit doma nez se dohadovat s uredniky potazmo vedenimi porodnic
@quinny To je ten takřka legendární rozhovor, kde pan doktor vykřikuje, že s paní doktorkou právničkou se bude bavit o právu, nikoli o medicíně? A že PA může vést porod v případě, že vystuduje medicínu? ![]()
@blobfish jj to je ono ja to nasla az dnes, vim ze uz je to z leta
kdyby chtela byt hnusna tak ho mohla nejdriv poslat na pravnickou fakultu a na praxi aby se tedy mohli bavit o tom pravu ze ![]()
@KackaDoup njn je to rozvazny muz, dlouho zvazuje nez neco vypusti ![]()
Konecne vim proc se pokazil muj prvni porod a kvuli tomu uz jsem nezazila zadny fyzilogicky..ten doktor je arogantni az k zbliti
@KackaDoup píše:
Tak toho bych u porodu nechtela…uz ted je mi zle
by ses divila kolik zen mu ochutne zaplati tezce nadstandardne aby se prisel podivat k jejich porodu ![]()
@quinny píše:
by ses divila kolik zen mu ochutne zaplati tezce nadstandardne aby se prisel podivat k jejich porodu
@quinny píše:
http://video.aktualne.cz/…02590604f2e/Taky stoji za par minut vaseho casu
Týýýjo, ten Martin Veselovský je fakt sexy! Díky za video!
Měla jsem problém se soustředit na obsah, ale tá námaha stála za to! ![]()
@J_Doe píše:
Týýýjo, ten Martin Veselovský je fakt sexy! Díky za video!![]()
![]()
Měla jsem problém se soustředit na obsah, ale tá námaha stála za to!
@quinny A kvuli takovym doktorum, se v porodnicich nic menit nebude prave.. ![]()