Porod doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
2.10.14 21:58

@Křováček jj jde asi 4porodnice to uz delaji jako beznou praxi, jde spise o Moravu. Jde tam o upravu pracovnepravniho vztahu napriklad staci nejaka dohoda apod, mluvi se o tom v tom odkazu co jsem ted davala ;)
Ale nekde proste neni vule k tomu bohuzel, vsechno je to o lidech nekde tedy bohuzel.
Ono jeste treba neni problem ziskat smlouvu pro PA kterou v te porodnici nejakym zpusobem znaji, ale pokud ne pak to problem je a nema to zadne zasady, oporu nikde, coz je potreba zmenit…hlavne je potreba aby to ty zeny vyzadovaly…jenze ta cesta je dlouha a trnita a nakonec je to o tom, ze pro mnoho z nich je snazsi porodit doma nez se dohadovat s uredniky potazmo vedenimi porodnic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.10.14 22:01

@quinny :zed: akorat ten porodnik mluvi desne, nez se vymackne

• Citovat
  • Upravit
5950
2.10.14 22:05

@quinny To je ten takřka legendární rozhovor, kde pan doktor vykřikuje, že s paní doktorkou právničkou se bude bavit o právu, nikoli o medicíně? A že PA může vést porod v případě, že vystuduje medicínu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.14 22:07

@blobfish jj to je ono ja to nasla az dnes, vim ze uz je to z leta :lol: kdyby chtela byt hnusna tak ho mohla nejdriv poslat na pravnickou fakultu a na praxi aby se tedy mohli bavit o tom pravu ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.14 22:08

@KackaDoup njn je to rozvazny muz, dlouho zvazuje nez neco vypusti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.10.14 22:08

Konecne vim proc se pokazil muj prvni porod a kvuli tomu uz jsem nezazila zadny fyzilogicky..ten doktor je arogantni az k zbliti

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.10.14 22:11

Tak toho bych u porodu nechtela…uz ted je mi zle

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.10.14 22:13

Holky vsecko je to o penezich…jen o penezich

• Citovat
  • Upravit
603
2.10.14 22:14

@quinny Zitra se na to mrknu, prcek zrovna usnul :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.14 22:20
@KackaDoup píše:
Tak toho bych u porodu nechtela…uz ted je mi zle

by ses divila kolik zen mu ochutne zaplati tezce nadstandardne aby se prisel podivat k jejich porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.10.14 22:21
@quinny píše:
by ses divila kolik zen mu ochutne zaplati tezce nadstandardne aby se prisel podivat k jejich porodu :mrgreen:
:roll: ja uz ho mam prokoukleho :poblion:..ja verim jen lidem co prozili totez, cili chlapum u porodu jen malo :mrgreen:stejne tak porodni asistentntce arogantni sotva dokncivsi skolu ktera nerodila ani nahodou. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6021
2.10.14 22:23
@quinny píše:
http://video.aktualne.cz/…02590604f2e/Taky stoji za par minut vaseho casu

Týýýjo, ten Martin Veselovský je fakt sexy! Díky za video! :palec: :lol: :oops: Měla jsem problém se soustředit na obsah, ale tá námaha stála za to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.14 22:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.10.14 22:24
@J_Doe píše:
Týýýjo, ten Martin Veselovský je fakt sexy! Díky za video! :palec: :lol: :oops: Měla jsem problém se soustředit na obsah, ale tá námaha stála za to! :palec:
:lol: :palec: hlavne to skvele vedl :palec:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.10.14 22:25

@quinny A kvuli takovym doktorum, se v porodnicich nic menit nebude prave.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100