Porod již brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivana1000
8.9.11 17:33
manděla píše:
Ahoj holky, tak koukám, že mám stejný problém jako vy. TP dle MS 31.8. a dle ultrazvuku 5.9. a nic. Doktor me chtěl udělat Hamiltona v pondělí (5.9.), ale bohužel jsem tak stažená, že to nešlo. Jen mě pěkně potrápil. Nechal mě do pondělí a pokud se nic nestane tak ve středu nástup do nemocnice. Jsem z toho mírně nervozní, vůbec nevím co mě pořádně čeká. Ale je fajn si tady počíst, že v tom nejsem sama :-)

Ahoj! Vítám Tě mezi nás :mavam:
Koukám, že seš na tom úplně stejně jako já. Ale třeba se ti naši drobci ještě umoudří a spustí se to samo. Já v to nepřestávám doufat :palec:

• Citovat
  • Upravit
6
8.9.11 18:35
Ahoj Ivi, děkuju moc :-) no, já se taky snažím doufat..uvidíme..zatím se jim prostě u nás líbí..já jsem vypadala od 20. týdne, že rozhodně budu rodit dřív, tvrdlo mě břicho..s tímhle jsem fakt nepočítala..joo, ale příroda je mocná :-)..asi si půjdu dát teplou vanu už po stopadesátýprvní :lol: hezký večer
Ivana1000 píše:
manděla píše:
Ahoj holky, tak koukám, že mám stejný problém jako vy. TP dle MS 31.8. a dle ultrazvuku 5.9. a nic. Doktor me chtěl udělat Hamiltona v pondělí (5.9.), ale bohužel jsem tak stažená, že to nešlo. Jen mě pěkně potrápil. Nechal mě do pondělí a pokud se nic nestane tak ve středu nástup do nemocnice. Jsem z toho mírně nervozní, vůbec nevím co mě pořádně čeká. Ale je fajn si tady počíst, že v tom nejsem sama :-)
Ahoj! Vítám Tě mezi nás :mavam:
Koukám, že seš na tom úplně stejně jako já. Ale třeba se ti naši drobci ještě umoudří a spustí se to samo. Já v to nepřestávám doufat :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.11 19:44

manděla vítám tě mezi námi já měla jen jeden TP a to 5.9 a ještě jsem celá a pěkně nakrklá že to ještě nejde a malý se mě drží jako klíšťátko a nejen mě ale i Ivči a tebe to jsme ale trojka jsem zvědavá opravdu na kterou to příjde dřív. Já mám mít kontrolu zítra ale ve skrytu duše věřím že se to už konečně v noci rozjede a nebudu tam muset jí ale jak říkám to se všechno ještě uvidí

Přeji pevné nervičky a snad u každé z nás konečně rušnou noc :srdce: :srdce: :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.9.11 08:54

Děkuju moc za uvítání do klubu :-). U nás nic nového. To jsem taky opravdu zvědavá jak dopadneme, holky :-). Držím pěsti na dnešní kontrolu a určitě dej vědět jak na tom jste. Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
9.9.11 08:58

Dobré ráno, tak u nás furt nic :-( Včera veer horká vana, pak tulení a pak jsem spala, jak zabitá… :-D
O víkendu je tady posvícení, tak asi budu muset jít na nějakej kolotoč, aby to ze mě vypadlo… :dance:

• Citovat
  • Upravit
1005
9.9.11 14:05

Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádila :-) ale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že :-) Jinak závěr byl takový že pokud do neděle neporodím tak v pondělí nástup na příjem tak alespoˇb vím že už je to poslední volný a klidný víkend :srdce: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
9.9.11 14:30
luciblank1 píše:
Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádila :-) ale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že :-) Jinak závěr byl takový že pokud do neděle neporodím tak v pondělí nástup na příjem tak alespoˇb vím že už je to poslední volný a klidný víkend :srdce: :hug: :kytka:

Tak to jsme na tom úplně stejně :palec: Ikdyž já fut doufám, že to do toho pondělka nějak stihnu… Třeba mě ještě předběhneš :-)

• Citovat
  • Upravit
6
9.9.11 18:32
Tak holky uvidime…vy to budete mit asi driv za sebou, ja jdu teprve v pondělí na kontrolu a nástup bych měla až ve středu.. :-( ach jo..to už tady zustanu úplně sama :cry: neříkali vám co s vami budou v nemocnici přesně dělat, myslím jak to bude probíhat?..přeju hezký večer :-)
Ivana1000 píše:
luciblank1 píše:
Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádila :-) ale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že :-) Jinak závěr byl takový že pokud do neděle neporodím tak v pondělí nástup na příjem tak alespoˇb vím že už je to poslední volný a klidný víkend :srdce: :hug: :kytka:
Tak to jsme na tom úplně stejně :palec: Ikdyž já fut doufám, že to do toho pondělka nějak stihnu… Třeba mě ještě předběhneš :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
10.9.11 09:26

Dobré ráno! Tak u nás se konečně něco pohlo! Začala mi odcházet hlenová zátka! Holky, já jsem tak šťastná :-D První signál, že už se mimi chystá! Ikdyž to samozřejmě nemusí znamenat, že se vyhnu tomu vyvolávání… :-? Ale aspoň nebudu mít pocit, že mimi „vypuzuju“ zbytečně brzo :-)

Jinak co se týče porodnice, byla jsem tam ve čtvrtek a říkali mi, že nález je nezralej a že bych se zbytečně trápila :-( Takže nic moc. A taky že by to bylo určitě až druhej den. Ale jinak nevím. Vylifrovali mě docela rychle. :wink:

Ale nehaž flintu do žita. Do středy máš ještě spoutu času :palec:

• Citovat
  • Upravit
6
10.9.11 11:26

Ahojky, tak to je velmi pozitivni :-) i kdyz ze me hlen běhá už asi tři týdny :-) každopádně to je dobře a někdo to má odchodu zátky pak hodně rychlý, tak držím palce :palec:
Ja jedu zítra odpolko na monitor, mám tam známou porodní asistentku. Tak z ní vyzvím všechno co nás čeká. Ona mě většinou i vyšetří tak uvidíme. Třeba se taky už něco pohne. To je trápení s těma mimíííínama :-)

Ivana1000 píše:
Dobré ráno! Tak u nás se konečně něco pohlo! Začala mi odcházet hlenová zátka! Holky, já jsem tak šťastná :-D První signál, že už se mimi chystá! Ikdyž to samozřejmě nemusí znamenat, že se vyhnu tomu vyvolávání… :-? Ale aspoň nebudu mít pocit, že mimi „vypuzuju“ zbytečně brzo :-)

Jinak co se týče porodnice, byla jsem tam ve čtvrtek a říkali mi, že nález je nezralej a že bych se zbytečně trápila :-( Takže nic moc. A taky že by to bylo určitě až druhej den. Ale jinak nevím. Vylifrovali mě docela rychle. :wink:

Ale nehaž flintu do žita. Do středy máš ještě spoutu času :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.9.11 11:38

Ahojky holky u mě pořád neměnné :-) tak asi opravdu malje čeká na to pondělí :-) už jsem z toho unavená furt jenpolehávám a ještě že tu dneska mám sestru která mi pomáhá udělat i blbej oběd :-( mě odešla zátka v úterý v noci a jsem stále celá :zed: :zed: v pondělí už to propukne na jednu stranu jsem strašně ráda ale na druhou mě chytaají obavy co mě čeká a nemine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
10.9.11 12:16
luciblank1 píše:
Ahojky holky u mě pořád neměnné :-) tak asi opravdu malje čeká na to pondělí :-) už jsem z toho unavená furt jenpolehávám a ještě že tu dneska mám sestru která mi pomáhá udělat i blbej oběd :-( mě odešla zátka v úterý v noci a jsem stále celá :zed: :zed: v pondělí už to propukne na jednu stranu jsem strašně ráda ale na druhou mě chytaají obavy co mě čeká a nemine :roll:

Nevěš hlavu. Třeba to ještě dopadne dobře. Naděje umírá poslední. Já už domlouvám s manželem odpolední procházku a jsem rozhodnutá to večer podpořit nějakým tím tulením, eventuelně i horkou vanou. A to by bylo, aby to nebylo! :-D

Jinak nás čeká v pondělí stejný osud :zed:

• Citovat
  • Upravit
TessAg
10.9.11 13:46

Ahojte, co myslíte, kdy to přijde???
Od začátku srpna mi hrozili, že porodím brzo. Cca od 11.8. jsem měla nález CS 5, děložní hrdlo 1,5cm a propustná na prst a půl, hlavička krásně naléhá. Teď ve čtvrtek jsem byla na KO a bylo mi sděleno, že to vypadá velmi nadějně a že se na další kontrole už určitě neuvidíme… Čípek už nemám a branka je 3cm. Pan dr. mi udělal Hamiltona a nic :zed: Termín mám sice „až“ za týden, ale…

• Citovat
  • Upravit
54
10.9.11 16:19

ahoj holky, tak dne 6.9 v 4:44hod se nám narodila Nelinka, važí 2730g a měří 46cm dneska nás už pustily domů .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.9.11 16:20

našše Nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie