Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ivana1000 píše:manděla píše:Ahoj! Vítám Tě mezi nás
Ahoj holky, tak koukám, že mám stejný problém jako vy. TP dle MS 31.8. a dle ultrazvuku 5.9. a nic. Doktor me chtěl udělat Hamiltona v pondělí (5.9.), ale bohužel jsem tak stažená, že to nešlo. Jen mě pěkně potrápil. Nechal mě do pondělí a pokud se nic nestane tak ve středu nástup do nemocnice. Jsem z toho mírně nervozní, vůbec nevím co mě pořádně čeká. Ale je fajn si tady počíst, že v tom nejsem sama
Koukám, že seš na tom úplně stejně jako já. Ale třeba se ti naši drobci ještě umoudří a spustí se to samo. Já v to nepřestávám doufat
manděla vítám tě mezi námi já měla jen jeden TP a to 5.9 a ještě jsem celá a pěkně nakrklá že to ještě nejde a malý se mě drží jako klíšťátko a nejen mě ale i Ivči a tebe to jsme ale trojka jsem zvědavá opravdu na kterou to příjde dřív. Já mám mít kontrolu zítra ale ve skrytu duše věřím že se to už konečně v noci rozjede a nebudu tam muset jí ale jak říkám to se všechno ještě uvidí
Přeji pevné nervičky a snad u každé z nás konečně rušnou noc
![]()
Děkuju moc za uvítání do klubu
. U nás nic nového. To jsem taky opravdu zvědavá jak dopadneme, holky
. Držím pěsti na dnešní kontrolu a určitě dej vědět jak na tom jste. Hezký den ![]()
Dobré ráno, tak u nás furt nic
Včera veer horká vana, pak tulení a pak jsem spala, jak zabitá… ![]()
O víkendu je tady posvícení, tak asi budu muset jít na nějakej kolotoč, aby to ze mě vypadlo… ![]()
Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádila
ale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že
Jinak závěr byl takový že pokud do neděle neporodím tak v pondělí nástup na příjem tak alespoˇb vím že už je to poslední volný a klidný víkend
![]()
luciblank1 píše:
Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádilaale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že
Jinak závěr byl takový že pokud do neděle neporodím tak v pondělí nástup na příjem tak alespoˇb vím že už je to poslední volný a klidný víkend
![]()
![]()
Tak to jsme na tom úplně stejně
Ikdyž já fut doufám, že to do toho pondělka nějak stihnu… Třeba mě ještě předběhneš ![]()
Ivana1000 píše:luciblank1 píše:Tak to jsme na tom úplně stejně
Hlásím se zpět kontrola dopadala asi tak že furt na stejno trošku se na mě doktorka vyřádilaale vydržela jsem to co bych pro sebe neudělala že
![]()
![]()
Ikdyž já fut doufám, že to do toho pondělka nějak stihnu… Třeba mě ještě předběhneš
Dobré ráno! Tak u nás se konečně něco pohlo! Začala mi odcházet hlenová zátka! Holky, já jsem tak šťastná
První signál, že už se mimi chystá! Ikdyž to samozřejmě nemusí znamenat, že se vyhnu tomu vyvolávání…
Ale aspoň nebudu mít pocit, že mimi „vypuzuju“ zbytečně brzo ![]()
Jinak co se týče porodnice, byla jsem tam ve čtvrtek a říkali mi, že nález je nezralej a že bych se zbytečně trápila
Takže nic moc. A taky že by to bylo určitě až druhej den. Ale jinak nevím. Vylifrovali mě docela rychle. ![]()
Ale nehaž flintu do žita. Do středy máš ještě spoutu času ![]()
Ahojky, tak to je velmi pozitivni
i kdyz ze me hlen běhá už asi tři týdny
každopádně to je dobře a někdo to má odchodu zátky pak hodně rychlý, tak držím palce ![]()
Ja jedu zítra odpolko na monitor, mám tam známou porodní asistentku. Tak z ní vyzvím všechno co nás čeká. Ona mě většinou i vyšetří tak uvidíme. Třeba se taky už něco pohne. To je trápení s těma mimíííínama ![]()
Ivana1000 píše:
Dobré ráno! Tak u nás se konečně něco pohlo! Začala mi odcházet hlenová zátka! Holky, já jsem tak šťastnáPrvní signál, že už se mimi chystá! Ikdyž to samozřejmě nemusí znamenat, že se vyhnu tomu vyvolávání…
Ale aspoň nebudu mít pocit, že mimi „vypuzuju“ zbytečně brzo
![]()
Jinak co se týče porodnice, byla jsem tam ve čtvrtek a říkali mi, že nález je nezralej a že bych se zbytečně trápila
Ale nehaž flintu do žita. Do středy máš ještě spoutu časuTakže nic moc. A taky že by to bylo určitě až druhej den. Ale jinak nevím. Vylifrovali mě docela rychle.
Ahojky holky u mě pořád neměnné
tak asi opravdu malje čeká na to pondělí
už jsem z toho unavená furt jenpolehávám a ještě že tu dneska mám sestru která mi pomáhá udělat i blbej oběd
mě odešla zátka v úterý v noci a jsem stále celá
v pondělí už to propukne na jednu stranu jsem strašně ráda ale na druhou mě chytaají obavy co mě čeká a nemine ![]()
luciblank1 píše:
Ahojky holky u mě pořád neměnnétak asi opravdu malje čeká na to pondělí
už jsem z toho unavená furt jenpolehávám a ještě že tu dneska mám sestru která mi pomáhá udělat i blbej oběd
mě odešla zátka v úterý v noci a jsem stále celá
![]()
v pondělí už to propukne na jednu stranu jsem strašně ráda ale na druhou mě chytaají obavy co mě čeká a nemine
Nevěš hlavu. Třeba to ještě dopadne dobře. Naděje umírá poslední. Já už domlouvám s manželem odpolední procházku a jsem rozhodnutá to večer podpořit nějakým tím tulením, eventuelně i horkou vanou. A to by bylo, aby to nebylo! ![]()
Jinak nás čeká v pondělí stejný osud ![]()
Ahojte, co myslíte, kdy to přijde???
Od začátku srpna mi hrozili, že porodím brzo. Cca od 11.8. jsem měla nález CS 5, děložní hrdlo 1,5cm a propustná na prst a půl, hlavička krásně naléhá. Teď ve čtvrtek jsem byla na KO a bylo mi sděleno, že to vypadá velmi nadějně a že se na další kontrole už určitě neuvidíme… Čípek už nemám a branka je 3cm. Pan dr. mi udělal Hamiltona a nic
Termín mám sice „až“ za týden, ale…
ahoj holky, tak dne 6.9 v 4:44hod se nám narodila Nelinka, važí 2730g a měří 46cm dneska nás už pustily domů .
Ahoj! Vítám Tě mezi nás

Koukám, že seš na tom úplně stejně jako já. Ale třeba se ti naši drobci ještě umoudří a spustí se to samo. Já v to nepřestávám doufat