Porod již brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1379
11.9.11 13:13
luciblank1 píše:
Aoj holky tak to ono nebylo žáden posun takže mě stejně vyvolání zítra nemine už teď jsem z toho na prášky je to jako bych selhala ale malelj už musí ven je už tam dlouho ach jo kéž by se to dneska pohnulo samo … Dneska jsem sama doma manža jel na sportovní den s malým tak mám celý den jen pro sebe :-) stak uvidíme co se bude dít dál

Já ti nevím,ale možná jsis měla aspon s tou vložkou zajet do nemocnice kde by udělali rozbor jestli to byla či né plodovka,pokud ano nechali by si Tě tam jestli se malému daří,kdyby to nebyla plodovka poslali by Tě domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
11.9.11 19:18

Ahoj Luci, tak si představ, že se mi dneska stalo to samé, co Tobě včera s tou plodovkou. Byli jsme s manželem na procházce a stavili se na kofolu a já tam zjistila, že mám kalhotky i kalhoty mokré. Ale doma jsem si dala vložku a nic. Je suchá :-(

• Citovat
  • Upravit
1005
11.9.11 23:02
Ivana1000 píše:
Ahoj Luci, tak si představ, že se mi dneska stalo to samé, co Tobě včera s tou plodovkou. Byli jsme s manželem na procházce a stavili se na kofolu a já tam zjistila, že mám kalhotky i kalhoty mokré. Ale doma jsem si dala vložku a nic. Je suchá :-(

Podle mě je to předplodovka a pokud jsou v pořádku pohyby miminka tak je to v klidu kdyby jsi začala mít bolesti pravidelné tak bych vyrazila smět porodnice jinak bych to neřešila. Já už jsem ted rozhukaná co bude a nebude zítra ale už aby to bylo za mnou aby jsi ještě nezačala rodit se mnou :-)
Pro dnešek se loučím a jakmile bude něco aktuálního dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
23.9.11 19:05

Ahoj holky, tak jak jste dopadly? My skoro jako sedláci u Chlumce… Rodila jsem 12 a z nemocnice nás pustili teprve 21… Mám za sebou hnusnej vyvolávanej porod - násilné „rvaní“ miminka z těla byť přirozenou cestou přidušené mimi a jeho následný pobyt na JIP, týden ukrutného strachu, jestli náš brouček nebude mít následky a totální trauma z toho všeho, že asi splním manželovi jeho přání o jednom dítěti… :-(
Naštěstí, to vypadá, že vše bude mít dobrej konec a máme krásného chlapečka :dance: :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
TessAg
23.9.11 21:05
Ivana1000 píše:
Ahoj holky, tak jak jste dopadly? My skoro jako sedláci u Chlumce… Rodila jsem 12 a z nemocnice nás pustili teprve 21… Mám za sebou hnusnej vyvolávanej porod - násilné „rvaní“ miminka z těla byť přirozenou cestou přidušené mimi a jeho následný pobyt na JIP, týden ukrutného strachu, jestli náš brouček nebude mít následky a totální trauma z toho všeho, že asi splním manželovi jeho přání o jednom dítěti… :-(
Naštěstí, to vypadá, že vše bude mít dobrej konec a máme krásného chlapečka :dance: :srdce: :dance:

Jéé, to mě moc mrzí, hlavně, že je vše v pořádku a bude vše v pořádku…

Já rodila 13. a 16. jsme šly domů…porod ok, odcházela jsem z porodního sálu s pozitivním pocitem…

• Citovat
  • Upravit
Ivana1000
23.9.11 21:16
Terezx píše:
Ivana1000 píše:
Naštěstí, to vypadá, že vše bude mít dobrej konec a máme krásného chlapečka :dance: :srdce: :dance:

Já rodila 13. a 16. jsme šly domů…porod ok, odcházela jsem z porodního sálu s pozitivním pocitem…

Odcházela? Tak to Ti zavidím :palec: Mě odváželi na posteli :-?

• Citovat
  • Upravit
TessAg
24.9.11 09:18
Ivana1000 píše:
Terezx píše:
Ivana1000 píše:

Odcházela? Tak to Ti zavidím :palec: Mě odváželi na posteli :-?

odcházela…

doufám, že teď už je dobře… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
mandelě
24.9.11 17:39
Ahoj holky, moc vám oběma gratuluju, že jste to přežili. Já rodila už v neděli, když jsem jela na monitor. Vůbec nebyl dobrý, začali mě to vyvolávat a vůbec se to nedařilo. Zvyšovali dávky a pořád jsem se neotvírala, ale měla už bolesti po 2min. Strašný, pak začal být monitor čím dál horší a vůbec mě nemohhli píchnout vodu. Nakonec ze mě odtekla už hodně zkalená a to už se během chvíle rozhodlo, že mažu na císaře. Malej měl omotanou šňůru kolem krku a uzel na pupečníku, do rána by nepřežil. Šílený!měli jsme ohromný štěstí, že jsme v neděli jeli na monitor a měli tam známou porodní asistentku. Jinak jsem k doktorovi měla jít až v pondělí a ve středu teprve do nemocnice. Ani to nechci domýšlet. Všem vám přeju moc zdravíčka a držte se!!!
Terezx píše:
Ivana1000 píše:
Terezx píše:
Ivana1000 píše:

Odcházela? Tak to Ti zavidím :palec: Mě odváželi na posteli :-?

odcházela…

doufám, že teď už je dobře… :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
TessAg
24.9.11 21:02

mandelě tak to bylo opravdu velké štěstí! Hlavně že je vše už v pořádku!!! Gratuluju. :hug: Malý je v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
1005
25.9.11 14:30

Ahoj holky konečně jsem nabrala trochu energie a trošku se zaběhla u mě to dopadlo asi takto snad nenapíšu velký román :-) Když tak se omlouvám dopředu :-)

12.9. jsem šla do porodky na příjem taky původně vyvolání ale to už jsem psala příspěvky výše. Byla jsem 41+0 a vypadalo to se mnou tak že mě asi pošlou domů protože na příjem berou až 41+3 prvně mě vyšetřil pan doktor s rozhodl se že mě ještě pošle na váhový odhad a pokud bude přes 4kg tak že si mě nechají

Ani si nedokážete představit jak jsem v tu chvíli prosila aby tomu tak bylo domů se mi vlbec nechtělo. Na UZ bylo vše v pořádku a malej měl odhad 4320g no pro mě šok ale v tu chvíli mi to bylo jedno a řekla jsem si domů už mě nepustí hurá

A taky se tak stalo. Jen jsem vešla do dveří sestřička s úsměvem jste naše :-) a veškerá vyšetření krev moč tlak apod a prý to musí pan doktor projednat s panem primářem zda mě nechají rodit spontálně nebo císař sice pánev mám prostornou ale riskovat kdo by v dnešní době chtěl že :-)

Tak jsem byla hospitalizovaná na gynekologii a čekala co se mnou vymyslí dál už jsem z těch nervů začala mít i bolesti ale jen jako bych měla dostat MS a byly dost nepříjemné ale jinak nic moc a nevypadalo to že by se mělo něco začít dít

Asi tak kolem 19h za mnou dorazil primář že by se mnou rád prošel co se mnou dál tak jsem šla na vyšetřovnu kde se mnou probral vše kolem prvního porodu a že se na mě podívá jak to vypadá ted a že se rozhodne tak jsem si vyskočila primář mě vyšetřil podíval se na mě a říká tak normálně rodit nebudete zítra ráno kolem 10h půjdete císařem

Já na něj proč ? Malého hlavička se nesestoupila a bylo tam moc prostoru a jelikož byl odhad velkého dítěte měla bych dlouhý porod odhad cca24h a stejně by skončil sekcí takže žádné trápení

Tak jsem večer dostala trochu heparinu na ředění krve sestřička jen doholila oblastpodbřišku kde se vede řez a to jsem oholená byla ale jen zarovnat bylo potřeba a já si šla lehnout a už se ubírala myšlenkami na malýho

No a jak to dopadlo bolesti jsem měla furt jako celé odpoledne a nakonec ve 23:10 mi nátlakem malého rupla voda takže jsem zmateně cinkla na sestřičku a říkám sestři rupla mi voda, mile se usmála a řekla a že by nakonec normálně?? Já na to to asi ne ale malýmu se zachtělo dřív

Pak jsem šupitala na porodní sál o 2 patra nahoru kde mě přivítal pan primář se slovy já ale říkal až zítra kolem 10 a né ještě dnes v noci :-D no tak jsme se posmály vyšetřil si mě a řekl pořád stejný nález jdeme na sál

Jediné co mě mrzelo že manžel nebyl u pordu takhle narychlo v noci neměl hlísání pro adámka a nestihl by to

Malý se narodil 12.9.2011 ve 23:49 s váhou 3980g a 53cm

Porod sice rychlý a bezbolestný ale to zotavování potom záhul ještě teď jsem celá rozbolavělá ale tadeášek za to stál a stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.9.11 19:44

Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala,pokud to nevadí:-)
Já jsem ještě před porodem svého prvního miminka.Termín mám 17.října.
Mám tedy strašný strach z porodu.Jsem taková hrozná bolístka :roll: ale bude u mě přítel,tak alespoň tak :-)
Nevíte někter,když mám tachykardii,zda je problém v normálním porodu,jestli není třeba nutný císař?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.9.11 21:51

Ahoj holky, taky bych se moc ráda k vám přidala,už nějaký den pročítám vaše diskuse a tiše závidím těm které to mají za sebou a můžou se pomuchlovat se svýma prckama,čekáme druhou holčičku a už se prostě nemůžu dočkat,koukám také že mám skoro stejný termín jako Mia1985 u mě to je 16.10. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.9.11 08:43
luciblank1 píše:
Ahoj holky konečně jsem nabrala trochu energie a trošku se zaběhla u mě to dopadlo asi takto snad nenapíšu velký román :-) Když tak se omlouvám dopředu :-)

12.9. jsem šla do porodky na příjem taky původně vyvolání ale to už jsem psala příspěvky výše. Byla jsem 41+0 a vypadalo to se mnou tak že mě asi pošlou domů protože na příjem berou až 41+3 prvně mě vyšetřil pan doktor s rozhodl se že mě ještě pošle na váhový odhad a pokud bude přes 4kg tak že si mě nechají

Ani si nedokážete představit jak jsem v tu chvíli prosila aby tomu tak bylo domů se mi vlbec nechtělo. Na UZ bylo vše v pořádku a malej měl odhad 4320g no pro mě šok ale v tu chvíli mi to bylo jedno a řekla jsem si domů už mě nepustí hurá

A taky se tak stalo. Jen jsem vešla do dveří sestřička s úsměvem jste naše :-) a veškerá vyšetření krev moč tlak apod a prý to musí pan doktor projednat s panem primářem zda mě nechají rodit spontálně nebo císař sice pánev mám prostornou ale riskovat kdo by v dnešní době chtěl že :-)

Tak jsem byla hospitalizovaná na gynekologii a čekala co se mnou vymyslí dál už jsem z těch nervů začala mít i bolesti ale jen jako bych měla dostat MS a byly dost nepříjemné ale jinak nic moc a nevypadalo to že by se mělo něco začít dít

Asi tak kolem 19h za mnou dorazil primář že by se mnou rád prošel co se mnou dál tak jsem šla na vyšetřovnu kde se mnou probral vše kolem prvního porodu a že se na mě podívá jak to vypadá ted a že se rozhodne tak jsem si vyskočila primář mě vyšetřil podíval se na mě a říká tak normálně rodit nebudete zítra ráno kolem 10h půjdete císařem

Já na něj proč ? Malého hlavička se nesestoupila a bylo tam moc prostoru a jelikož byl odhad velkého dítěte měla bych dlouhý porod odhad cca24h a stejně by skončil sekcí takže žádné trápení

Tak jsem večer dostala trochu heparinu na ředění krve sestřička jen doholila oblastpodbřišku kde se vede řez a to jsem oholená byla ale jen zarovnat bylo potřeba a já si šla lehnout a už se ubírala myšlenkami na malýho

No a jak to dopadlo bolesti jsem měla furt jako celé odpoledne a nakonec ve 23:10 mi nátlakem malého rupla voda takže jsem zmateně cinkla na sestřičku a říkám sestři rupla mi voda, mile se usmála a řekla a že by nakonec normálně?? Já na to to asi ne ale malýmu se zachtělo dřív

Pak jsem šupitala na porodní sál o 2 patra nahoru kde mě přivítal pan primář se slovy já ale říkal až zítra kolem 10 a né ještě dnes v noci :-D no tak jsme se posmály vyšetřil si mě a řekl pořád stejný nález jdeme na sál

Jediné co mě mrzelo že manžel nebyl u pordu takhle narychlo v noci neměl hlísání pro adámka a nestihl by to

Porod sice rychlý a bezbolestný ale to zotavování potom záhul ještě teď jsem celá rozbolavělá ale tadeášek za to stál a stojí

No pěkný! Tak moc moc gratuluji :kytka: :potlesk: a jen tiše závidím takový porod. Co bych já za to dala… :mrgreen: Termín jsem měla včera a pořád se nic neděje. Ve čtvrtek na kontrolu, tak doufám, že do té doby porodím, protože nervy mám jak špagáty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.9.11 10:51
lovesmile píše:
luciblank1 píše:

Porod sice rychlý a bezbolestný ale to zotavování potom záhul ještě teď jsem celá rozbolavělá ale tadeášek za to stál a stojí
No pěkný! Tak moc moc gratuluji :kytka: :potlesk: a jen tiše závidím takový porod. Co bych já za to dala… :mrgreen: Termín jsem měla včera a pořád se nic neděje. Ve čtvrtek na kontrolu, tak doufám, že do té doby porodím, protože nervy mám jak špagáty… :mrgreen:

Neboj taky se dočkáš ještě užívej bříška nikdy nevíš kdy to může přijít a vím moc dobře jak se cítíš byla jsem na tom stejně a nejen já ale i ostatní holčeny co zde píšou a psaly :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.9.11 10:52
sulawesi píše:
Ahoj holky, taky bych se moc ráda k vám přidala,už nějaký den pročítám vaše diskuse a tiše závidím těm které to mají za sebou a můžou se pomuchlovat se svýma prckama,čekáme druhou holčičku a už se prostě nemůžu dočkat,koukám také že mám skoro stejný termín jako Mia1985 u mě to je 16.10. :-)

Vítám tě mezi námi :kytka: je to je krásné druhá holčička já porodila druhého chlapečka, neboj čas letí jak voda a i ty za chvilku budeš mít svojí princeznu u sebe jak se bude jmenovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí