Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
luciblank1 píše:
No asi bych tu masáž bradavek měla začít taky pravidelněji praktikovat termín mám stanovený na 5.9. co už je v pondělí a mě se tedy na tu kontrolu nechceale co už nadělám že
![]()
Ivana1000 tak to jsme dvě já taky spodní křivka skoro na nule
jinak já se snažím amlého taky vypudit ven dávám si nejen schody ale i rpocházku se psem a zatím bez výsledku ne nadarmo se říká že se těm klukům prostě nechce a jsou pomalejší
Suzzy13 tak to máme termín skoro stejný přeju ti aby jsi to taky stihla do toho termínu mě už moc dní nezbývá už jen dnešek, neděle a ponděli
Jsme zvědavá která z nás tu porodí dříva balon ten taky používám pohupování masáž bradavek pak horká koupel a trošku větší zátěž
a trošku toho sexíku
tak to jo, to máme termín skoro stejně ..
taky bych s tou masáží bradavek měla začít… ![]()
jinak s manželem jsme sexik měli, uklid jsem taky dělala, procházku taky a zatím nic, asi se malá strojí nebo čeká na termín.
Tak ať máme hlavně porody rychlý a nějak to vše zvládneme.
a co čekáš ty? holku nebo kluka?
suzzy já čekám chlapečka u mě podle mě čeká asi na fotbalový zápas nebo co
je to strašný bojovník a na to že už by měly být pohyby mírnější u něj je to přesně naopak
čím dál víc bolestivější .-) ale dá se to vydržet
už bych ho nejraději měla u sebe asi tak jako ty svojí princeznu
ale jak to tak sleduju nejen kluci si dávají načas
A co se porodu týče taky doufám v rychlý porod mám doma už 4letého Adámka a s ním jsem se potrápila 16,5hod sice jsem měla epidurál ale i tak to bylo vysilující.
luciblank1 píše:
suzzy já čekám chlapečka u mě podle mě čeká asi na fotbalový zápas nebo coje to strašný bojovník a na to že už by měly být pohyby mírnější u něj je to přesně naopak
čím dál víc bolestivější .-) ale dá se to vydržet
už bych ho nejraději měla u sebe asi tak jako ty svojí princeznu
ale jak to tak sleduju nejen kluci si dávají načas
A co se porodu týče taky doufám v rychlý porod mám doma už 4letého Adámka a s ním jsem se potrápila 16,5hod sice jsem měla epidurál ale i tak to bylo vysilující.
A jakpak se bude jmenovat? Tak to ty už budeš rodit podruhý tak už víš do čeho jdeš… ![]()
tak teď už to bude určitě rychlý.
No jako mě se vrtí snad taky čím dál víc, a tlačí strašně na žebra a kope, nejvíc hlavně začíná večer a nebo když jdu spát… ![]()
ahoj holky tak stále 2v1?
Zítra máme den „D“ , tak snad hamilton pomůže. zatim jsem vybehla schody a nic nic nic. Manžel ale jede domů za dvě hodinky vyráží, tak že by na něj malá jen čekala ![]()
já jsem zatím 2v1, ale od rána mě jaksi pobolívá podbříško zase jako při MS, byly jsme teď na dlouhé procházce, a břicho teď zase začalo bolet.
Venku je strašný vedro…
jak se máte vy?
Ahoj holky, u nás zatím také nic nového. Zítra jdu zase na kontrolu, tak jsem zvědavá. Podbříšek sem tam pobolívá, ale jen tak maličko, že kdybych se furt nepozorovala, tak si toho snad ani nevšimnu… ![]()
Ahoj holky tak já taky stále 2v1 včera dost hnusné bolesti v podbřišku i v kříži ale nic z toho večer to odeznělo samo
tak uvidíme co dneskA DR a to jsem tolik nechtěla jít ale zase měla pravdu že příjdu
no snad už tenhle týden porodíme
Odpo až se vrátím tak dám určitě vědět
Krásný a ničím nerušený den ![]()
tak začínáme 41tt
dnes den „D“
, za dve hodinky vyrážíme na meničko a pak na hamiltona ja se tak těším, jen aby to pomohlo. ¨Tak se určitě odpol. ještě ozvu, mějte se zatím krásně.
Ahoj holky, tak já už jsem z poradny doma a připadám si jak spráskanej pes. Dr. mi chtěl uděla Hamiltona, ale prý to nejde. Prostě se tam nedostane. A vzhledem k tomu, že si myslí, že se to v dohledné době nezlepší, tak mě objednal ve čtvrtek na preindukci.
Takže ve čtvrtek v 7:00 nastupuju do porodnice. Tohle jsem teda vážně nechtěla… ![]()
ahojky, mě včera bolelo břicho a večer i záda , břicho tvrdlo po 20minutách vždycky znovu ale žádný bolesti jen tvrdlo akorát když sem ležela tak tam trochu píchalo ale v noci to přešlo.
musím dneska zase zaskákat na balonu a s manželem se asi zkusíme tulit, nechci už jít ve st na kontrolu k dr.
Ivana1000 píše:
Ahoj holky, tak já už jsem z poradny doma a připadám si jak spráskanej pes. Dr. mi chtěl uděla Hamiltona, ale prý to nejde. Prostě se tam nedostane. A vzhledem k tomu, že si myslí, že se to v dohledné době nezlepší, tak mě objednal ve čtvrtek na preindukci.Takže ve čtvrtek v 7:00 nastupuju do porodnice. Tohle jsem teda vážně nechtěla…
takže jdeš na vyvolání jo? pokud to dobře chápu?
no já jsem zvědavá jak dopadnu já.
Tak třeba se to do čt ještě rozjede, dr. kolikrát řeknou že se nic neděje ani nechystá a ten den třeba ještě dotyčná porodí.
Suzzy13 píše:Ivana1000 píše:takže jdeš na vyvolání jo? pokud to dobře chápu?
Ahoj holky, tak já už jsem z poradny doma a připadám si jak spráskanej pes. Dr. mi chtěl uděla Hamiltona, ale prý to nejde. Prostě se tam nedostane. A vzhledem k tomu, že si myslí, že se to v dohledné době nezlepší, tak mě objednal ve čtvrtek na preindukci.Takže ve čtvrtek v 7:00 nastupuju do porodnice. Tohle jsem teda vážně nechtěla…
Tak třeba se to do čt ještě rozjede, dr. kolikrát řeknou že se nic neděje ani nechystá a ten den třeba ještě dotyčná porodí.
JJ, jdu na vyvolání
Taky se utěšuju, že mám ještě 3 dny. Ale je to dost slabá útěcha… Sice mi Dr. nabízel, že by mě mohl nechat ještě do pondělka, ale že mi doporučuje hned ten čtvrtek. Asi by to bylo jen odkládání „nutného zla“. A rizika spojená s přenášením nejsou zrovna malá.
Držím všem ostatním palce, ať dopadnou lépe než já…
Ivana1000 píše:Suzzy13 píše:Ivana1000 píše:takže jdeš na vyvolání jo? pokud to dobře chápu?
Tak třeba se to do čt ještě rozjede, dr. kolikrát řeknou že se nic neděje ani nechystá a ten den třeba ještě dotyčná porodí.JJ, jdu na vyvolání
Držím všem ostatním palce, ať dopadnou lépe než já…Taky se utěšuju, že mám ještě 3 dny. Ale je to dost slabá útěcha… Sice mi Dr. nabízel, že by mě mohl nechat ještě do pondělka, ale že mi doporučuje hned ten čtvrtek. Asi by to bylo jen odkládání „nutného zla“. A rizika spojená s přenášením nejsou zrovna malá.
tak uvidíš, přeji ti aby se ti to rozjelo, a mě taky.. ![]()
jinak ve čt je 9.9. tak to budete mít pěkný datum.
a ty jsi dneska 40tt nebo už víc?
vlastně ne 9 je až v pátek to jsem popletla…ale 8.9. je taky pěkný.. ![]()
Dneska jsem 40+0
Vzhledem k tomu, že to u mě vypadá naprosto nepřipraveně, tak si myslím, že dřív než v pátek na žádnou akci nedojde. Manžel bude mít aspoň dárek k narozenínám. Je také 9.9. ![]()