Porod Motol listopad 2012

4
4.11.12 18:51

Porod Motol listopad 2012

Ahojky =) Je tu někdo kdo se chystá rodit v Motole s termínem kolem 8. listopadu? Je to za chvilku, ale už je to dlouhý. My se nemůžeme dočkat, už aby to bylo. Babské rady na „vyvolání“ porodu nepomáhají a mě už začíná hrabat =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
4.11.12 20:37

My jsme měli mít nástupna císaře dneska ale od čtvrtka už máme prcky u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.12 20:46

Tak to těžce závidím, už nevím co udělat pro to abych už jí měla taky u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.12 09:23

Ahoj :) Já mám první termín (podle UZ) zítra, na kontrolu jdu ale až ve čtvrtek. Termín podle PM mám v neděli, ale to je podle mých propočtů dost "hausnumero :D ". Zatím nemám vůbec žádné příznaky, že by se něco připravovalo a jsem docela ráda. Snažím se užívat posledních volných svobodných dnů a všechno si připravovat. Takže pořád peru, abych doma nic na prvních 14 dní s mimi neměla apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.11.12 09:38

My máme termín podle UZ 8.11 a na kontorlu jdeme v pátek. To u nás se malá docela ozývá, už týden mám v noci poslíčky a dost mě bolí nahoře bříško. Já už mám vše připravené, vyžehlené, okna umyté, dopředu navařeno atd… ale princezna pořád nic. Už se strašně nemůžu dočkat, ale zároven si říkám at tam ještě zůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.12 11:11

Moje malá se docela taky hýbá (večer dost intenzivně :roll: ), ale to je tak všechno. Žádní poslíčci, odešlá zátka apod.. Jinak my jsme se do předminulého týdne stěhovali, takže jsem nosila dost věcí z podkroví do přízemí (dvoje schody) a nic.. Jak se říká, že si můžeš vyvolat porod nošením těžkých věcí nebo chozením do schodů na mě nějak vůbec nefungovalo. Já jsem si říkala, ať malá vydrží, že třeba budu rodit už v těch nových sálech, ale myslím, že to nevypadá. Někde jsem četla, že je zprovozní až v prosinci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.11.12 09:09

To my jsme se v těhu taky stěhovali =) takže tady ty práce a schody mi evidentně nepomůžou :D
Nové sály budou v provozu od 9.11 od 7:00 hod ráno. Takže stačí vydržet už chviličku, což ted doufám, že si malá do nového počká. Včera mi paní doktorka řekla, že by mě stejně na starý nepřijali, jelikož mají omezeneý provoz. Takže v případě porodu je nejlepší si zavolat sanitku jinam. Jsem zvědavá jak to tam bude vypadat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková