Porod na spadnutí, co myslíte?

Anonymní
20.8.20 10:48

Porod na spadnutí, co myslíte?

Ahoj, předem se omlouvám za dotaz :oops: potřebuji se vypsat. Doktor pár týdnů zpět pořád říkal, že porodim dřív, zkracují i se čípek, otevřená na prst a tak.. Dnes jsem 39+1 a ze včerejší kontroly jsem vyplašená. V pondělí mám nastoupit podle něj do porodnice už na vyvolání, aby se něco nezanedbalo. V nemocnici jsem prohlídku zatím neměla, jen monitor. No a do průkazky mi naps, jestli dobře čtu: čípek zašlý, tenká měkká branka, pro 2 prsty, porodnicky nález na hrdle a pak něco nepřečtu. Nějak mě tam pošťoural a zatím vůbec nic :-( jo a říkal, že mimi je už dost nízko. Bojim se toho, jak řekl, aby se něco nezanedbalo. Přijde mi, že je mimi od včerejška takový lenivejsi. Jindy dovádí od rána do večera, ale pohyby cítím jen jsou slabší. Nevím jestli jet do porodnice třeba už dnes, aby nás zkontrovali. Připadám si jako hysterka, proto je mi za diskuzi trapně :-( ale jsem strašně nervózní. Už bych chtěla porodit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
20.8.20 10:50

Tak jestli cítíš změnu v pohybech, tak jed.

• Citovat
  • Upravit
9065
20.8.20 10:54

Mně říkali, že mi hrozí předčasný porod už někdy v sedmém měsíci a rodila jsem na termín, takže z tohohle strašení bych nic neusuzovala. Hlídej si abys cítila pohyby a uvidíš co ti řeknou v pondělí v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 10:58

@mackA159 taky už měl předtím lenivější dny, ale od včerejší kontroly jsem hrozně nervózní. Fakt jsem myslela, že po tom jeho pošťouchnutí to v noci třeba přijde a nic. Kdyžtak pak asi pojedu, ale zkusím vydržet třeba do odpoledne, než přijede manžel. Máme ještě starší, tak to není tak jednoduché..

• Citovat
  • Upravit
6650
20.8.20 10:59

Pokud máte špatný pocit, tak jeďte na kontrolu, lepší o jednu kontrolu víc než pak litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.8.20 11:07
@Anonymní píše:
@mackA159 taky už měl předtím lenivější dny, ale od včerejší kontroly jsem hrozně nervózní. Fakt jsem myslela, že po tom jeho pošťouchnutí to v noci třeba přijde a nic. Kdyžtak pak asi pojedu, ale zkusím vydržet třeba do odpoledne, než přijede manžel. Máme ještě starší, tak to není tak jednoduché..

Ale v porodnici ti porod neurychli, tím že tam zajedes. :) Spíš mi přijde že čekáš že se to rozjede :nevim: což každým dnem může.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 11:12

@mackA159 to ne, jen aby spíš malého zkontrolovali. Vyděsilo mě, že doktor řekl, že je hodně nízko, vše připravené a aby se něco nezanedbalo. A že mi v pondělí píchnou vodu a nejpozději v pondělí porodim. Termín mám až ve středu.

• Citovat
  • Upravit
21091
20.8.20 11:45
@Anonymní píše:
@mackA159 to ne, jen aby spíš malého zkontrolovali. Vyděsilo mě, že doktor řekl, že je hodně nízko, vše připravené a aby se něco nezanedbalo. A že mi v pondělí píchnou vodu a nejpozději v pondělí porodim. Termín mám až ve středu.

Tak jseš těsně před porodem. Tak to prostě takhle je. Nevím, proč by se mělo něco zanedbat. To, že to hned budou píchat vodu, a že v pondělí porodíš, bych zatím neřešila. Ještě není pondělí. Je taky možné, že porodíš dřív.

Nicméně, pokud máš divný pocit kvůli těm pohybům, tak bych na ko zajela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.20 11:58
@Anonymní píše:

Prosím tě, a máš nějaké rizikové těhotenství?

On tě totálně vypsychoval ten doktor, ale PROČ bys proboha měla jít na vyvolání? Proč nemůžeš normálně počkat, až se to rozjede samo? Vyvolání je vždy riziko. Tělo do toho jde nepřipravené.

Jestli máš nerva, zajeď si do porodnice, ať ti udělají monitor, průtoky, uklidní tě, a v klidu si na porod počkej, žádné vyvolávání bez důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 12:05

@Lucie_Sx nemám právě rizikové. Já jsem do porodnice volala, a zajedem tam, až manžel přijede z práce, protože za chvili vyzvedavam syna ze školky. Ať si udělají obrázek ještě tam. Právě, že jsem z toho mimo, že mě tam posílá před termínem. Že prý je hodně nízko. Tak jediné co mě jako laika napadá, tak aby se prostě nějak neudusil v porodních cestách…? Nevím. Proto jsem nervni.

• Citovat
  • Upravit
34322
20.8.20 12:12
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx nemám právě rizikové. Já jsem do porodnice volala, a zajedem tam, až manžel přijede z práce, protože za chvili vyzvedavam syna ze školky. Ať si udělají obrázek ještě tam. Právě, že jsem z toho mimo, že mě tam posílá před termínem. Že prý je hodně nízko. Tak jediné co mě jako laika napadá, tak aby se prostě nějak neudusil v porodních cestách…? Nevím. Proto jsem nervni.

Blbost. Nech to na porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 12:14

@Lucie_Sx ano. Odpoledne tam zajedu. Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
21091
20.8.20 12:17
@Anonymní píše:

A proč by se tam měl udusit? Nech se pro klid zkontrolovat ještě jinde. Klidně řekni, že tě doktor vyděsil. A uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 12:41

@P4ja to nevím, to mě tak napadlo, když řekl, ať tam jdu v pondělí, abysme nic nezanedbali..

• Citovat
  • Upravit
21091
20.8.20 12:49
@Anonymní píše:
@P4ja to nevím, to mě tak napadlo, když řekl, ať tam jdu v pondělí, abysme nic nezanedbali..

Tak prostě tě chce raději odeslat dřív. Fakt bych z toho nedělala vědu. Pro klid se nech zkontrolovat, ale myslím, že to doktor neřekl, aby tě vyděsil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí