Porod u Apolináře - taška (tedy košile :P)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.4.16 18:16
@pabe14 píše:
Omlouvám se, že sem lezu :mrgreen: Mohu se zeptat jak to probíhá u Apolínáře? Mám plánovanou sekci…kde je tatínek, je na šetření miminka? Kdy Vám dají miminko k sobě? JIP? moc děkuji

Tak s tímhle neporadím. Já rodila normálně a mimčo mi jen ukázali a ihned odnesli do inkubátoru (předčasný porod), porodila sem v půl 2, mimčo měla na hodinku u sebe ve 23h a dostala jsem ho na pokoj až druhý den po obědě. Necejtila jsem se na to o malýho postarat, měla jsem zavedenou cévku, takže sem měla co dělat sama se sebou, ale ostatním mamčám na boxech mimča nechávali a dostávali je na pokoj k sobě po pár hodinách, až si odpočinuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.4.16 18:23

@pabe14 manžel byl se mnou na sále, když už jsem byla prikurtovana a umrtvena (spinal). Přišel chvilku před operaterama. Stojí mi u hlavy a na břiše je plenta, takže nic nevidí. Kuchnou, vyndaj dítě, pár vtípků a pak nám ho hned ukázali a pak řekli, ať jde tatínek s nima. Váha a jmenovka a pár fotek s mazkem. Pak mimino otreli a lrisli zase za mnou. Položili mi ho na prsa a my na něj koukali a buleli a mezitím me sílí (cca 30 minut). Pak dítě odvezli a mně taky. Kazdyho jinam. Přivezli mi ho na kojení co 3hodiny a bylo to bezva. Akorat na Jip je šikana s mobilama :zed: že to ti to nechaj zaply jen hodinu a pak zas donutej vypnout :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
12.4.16 20:40
Děkuji, tak to je celkem OK. Já první CS v Motole, tatínek za sklem, ale u mimča byl při ošetření, ale miminko mi nedali..jen na chvilku ukázali a šup a jip…tam jsem byla jen krátce cca 7h a šup pryč…ale nebyly volné pokoje, takže pooperák 4dny bez mimča
@svatecnice píše:
@pabe14 manžel byl se mnou na sále, když už jsem byla prikurtovana a umrtvena (spinal). Přišel chvilku před operaterama. Stojí mi u hlavy a na břiše je plenta, takže nic nevidí. Kuchnou, vyndaj dítě, pár vtípků a pak nám ho hned ukázali a pak řekli, ať jde tatínek s nima. Váha a jmenovka a pár fotek s mazkem. Pak mimino otreli a lrisli zase za mnou. Položili mi ho na prsa a my na něj koukali a buleli a mezitím me sílí (cca 30 minut). Pak dítě odvezli a mně taky. Kazdyho jinam. Přivezli mi ho na kojení co 3hodiny a bylo to bezva. Akorat na Jip je šikana s mobilama :zed: že to ti to nechaj zaply jen hodinu a pak zas donutej vypnout :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 20:35

Dobrý den, chci se zeptat, zda jste měly u porodu u Apolináře svoje košile nebo jste používaly jejich erární? Také přemýšlím nad velikostí, mám velikost 52/54, myslíte že budou mít košile v takové velikosti?
Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
9723
23.7.24 21:02
@Anonymní píše: Více

Měla jsem od Apolináře napsaný seznam co s sebou. Košili jsem měla na sále jejich, potom svoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9042
24.7.24 07:23
@Anonymní píše: Více

Nevím jak kde, ale většinou jsou ty košile tak obří, že se do nich vejde člověk dvakrát. :think: takže i ta 52 bys měla dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková