Porod v Krči 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
5.8.11 13:36

To určitě,klid je nejdůležitější,pokud to situace dovolí :-P .Do Krče asi půjdu,přeci jenom budu rodit v zimě a bude příjemnější popojít pár kroků a být hned v porodnici,než se někde trmácet na kontroly přes celou Prahu.Je jasně,že je to hlavně o štěstí,na jaký narazím personál a ten si bohužel nevyberu v žádné porodnici.Teda,aby mi vrazili mimčo chvíli po tak vyčerpávajícím porodu,to bych asi taky byla pěkně vyjukaná.

A byl jste někdo na tom nadstandartu?Vyplatí se to v něčem?Můžou pak za mnou třeba chodit návštěvy až na pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
5.8.11 14:43

ta holcina co se mnou rodila tak jsem ji pak potkala na kyclich a rikala,. ze tam byli za tyden znova s kolikou a ze byli na nadst.a ze to bylo o necem uplne jinem a myslim, ze tam navstevy normalne muzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
5.8.11 15:18
IvčaL píše:
To určitě,klid je nejdůležitější,pokud to situace dovolí :-P .Do Krče asi půjdu,přeci jenom budu rodit v zimě a bude příjemnější popojít pár kroků a být hned v porodnici,než se někde trmácet na kontroly přes celou Prahu.Je jasně,že je to hlavně o štěstí,na jaký narazím personál a ten si bohužel nevyberu v žádné porodnici.Teda,aby mi vrazili mimčo chvíli po tak vyčerpávajícím porodu,to bych asi taky byla pěkně vyjukaná.A byl jste někdo na tom nadstandartu?Vyplatí se to v něčem?Můžou pak za mnou třeba chodit návštěvy až na pokoj?

Žena byla na nadstandartu jeden den, je to lepší pro návštěvy, ty můžou jinak jenom na chodbu, což je tragédie. Ale protože malej byl na JIP až nahoře, šla na šestinedělí, aby to k němu měla jenom jedno patro.

Potvrzuji že některé sestry jsou fakt hrozný, dělají vše jenom jak jsou zvyklé, neradi něco mění. Nesmíš po nich nic navíc chtít, vzpírat se zavedenému pořádku, zvyklostem a řádu. Věta " takhle my to ale tady děláme" dováděla mojí ženu k zuřivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
9.8.11 16:22

ahoj, tak mě čeká Thomayerka v září. Že já trubka jsem si tuhle diskuzi četla :) Jsem na to zvědavá…

Musím říct, že jsem už strávila v Thomayerce letos den-noc-den a nemůžu si stěžovat. Sestřičky sice na pokoj moc nechodili…(přišli vůbec?)…ale já je k životu nepotřebovala, naopak, přečetla jsem si fajn knížku a připojení k síti mi taky přes modem fungovalo (workoholik? :)

Jen teda…mám z toho lehké trauma, ale na pokoj mi pak dali paní v těžké depresi (interrupce) a následně jí přivezli i po zákroku. Jak byla oblblá,tak šíleně křičela, dusila se, válela se po zemi, bylo to šílené, nakonec je napadlo, jí dát blíž k sesterně. Ale málem jsem se z toho zbláznila, já byla ve druhém měsíci po náhlém krvácení, měla jsem naordinováno myslet pozitivně a oni mi dali do pokoje ženskou po takovémhle zákroku, když byli ostatní pokoje poloprázdné…

Záchody - uf, no, staré, ošklivé, ale čisté.

Sprchy - bože, bez bot tam nelezte, plíseň vykukuje z každé spáry.

Vedro - i v únoru bylo děsivé vedro a co se týče větrání na šestinedělí, tak prý se větrat nesmí kvůli prťousům, což je na jednu stranu super, ale na tu druhou kdo to tam má přežít?

Stejně je to v závěru o lidech..

Zajímalo by mě něco ohledně těch nadstandartních pokojů, jestli stojí za ty peníze.. Podle fotek jsou ve stejném stavu jako ty normální, jen se liší max. v přítomnosti televize a pak (což je šílené) že pokud si připlatíte tenhle pokoj, tak je přístup sester úplně jiný než na normálních pokojích, což FAKT NECHÁPU!!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11219
9.8.11 16:31

Ahoj,myslím,že tahle diskuse je ještě dost milosrdná,moc příspěvků se tady zatím nesešlo.Mě tedy teprve čeká registrace a ještě se můžu rozhodnout,jít jinam,ale asi to dělat nebudu,protože bydlím opravdu blízko a budu mít pocit,že jsem skoro doma.Můžu se tě Pokymar zeptat,kdy jsi se sem registrovala?Já bych chtěla příští týden po utz ve 13 týdnu,tak snad to bude akorát.Teda s tou ženskou ti to nezávidím,já jsem měla stejný problém jako ty ve 4tt,ale ležela jsem v Hloubětíně v gyncentru a byla jsem na pokoji sama,což mi na ty tři dny naprosto vyhovovalo.
Tak snad až budeme rodit narazíme v Krči na fajn personál a pohodové spolubydlící :-P .Držíma palce,ať ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
9.8.11 20:20

IvčaL: dekuji, taky ti preju at ti to dopadne dobre :palec: Já jsem tam volala tuším ve ctrnáctém týdnu kdy mám přijít a bylo mi řečeno, že si mě takhle lehce zaregistrujou po telefonu a pak ze muzu prijit kdykoliv pozdeji, tak jsem tam sla nejak za tyden. Meli me diky tomu telefonatu uz vazne zapsanou v nejake jejich super knize, tak v pohode. Já práve bydlim priserne blizko, tak jsem si to takhle lenošsky vymyslela :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
16.8.11 19:06

thomayerka

ahoj Ivčo,
já tam rodila před 3 týdny. Personál byl skvělý, jestli Tě bude rodit Dr.Chromáková, nemůžeš být v lepších rukou, PA skvělý. Na šestinedělí tě naučí kojit,bez toho Tě vpodstatě nepustí domů :-). Na předporodní kurzy jsem nechodila, jak dýchat jsem si přečetla na netu a když posloucháš PA a doktorku tak budeš dělat vše správně. Sympatické jsou oddělené místnosti kde rodíš.
Registrovat bych se šla asi ve 14.týdnu.
Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
16.8.11 19:13

Moc děkuju a gratuluju k úspěšnému porodu :kytka: Zrovna se chci jít zítra zaregistrovat.Tak doufám,že budu mít taky štěstí na doktory :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
16.8.11 21:52

Ahoj Ivčo,tak já jsem také ve stejné situaci taky brouzdám po netu a koukám na různé recenze na porodnici Krč,už jsem tam registr.a termín mám 25.9.porodu se strašně bojím sic už vím co to obnáší a proto zřejmě ten strach…až budu s miminkem doma dám ti veškeré mé zkušenosti odtamtud,tak mi drž palečky a já ti to pak vše napíšu zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
17.8.11 07:35

Děkuju moc,to budu ráda,sice už se stejně musím zaregistrovat,ale budu mít alespoň nějaké čerstvé informace.Tobě přeji hlavně bezproblémový porod,určitě to bude všechno v pohodě a budeš mít brzy miminko u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
17.8.11 19:01

ahoj, ja mám termín 23.9. Včera jsem byla sepsat vše co je potřeba v nemocnici - choroby rodiny, zaměstnání manžela a tak :-) . Docela příjemná sestřička :palec: . Jsem tam na to moc zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
1140
18.8.11 14:03

Pokymar,tak dej pak vědět co a jak držím palečky at je vše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
22.8.11 15:26

ahoj, tak za prvé úplně výtečně po dnešní prohlídce u doktora špiním (vychutnal si mě - byla jsem u něj naposledy-přístí týden už jdu do Thomayerky) A za druhé mě teda dostala ta informace o malování a tím pádem i uzavření příjmu v nemocnici - dnes mi odpověděli, že malují od 26.8. do 12.9. JÁ JSEM Z TOHO TAK ROZHOZENÁ, ŽE JSEM SCHOPNÁ PORODIT V TOMHLE TERMÍNU MÍSTO V TERMÍNU KDY MÁM. Holky, tam jinam by jste jeli? Podolí? Motol? Apolinář? Vůbec nemám nastudované informace o ostatních porodnicích, koukala jsem vždycky jen na Krč…ach joooooooo!!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
11219
22.8.11 15:42

Neboj,určitě to ještě vydržíš,koukám,že máš termín až 25.9..To bude v pohodě.Jinak bych asi jela do Motola.Byla jsem tam párkrát na vyšetření před otěhotněním a je to tam v pohodě.Rodila tam vloni kamarádka a byla spokojená.
Držím palce,ať to nemusíš řešit a i kdyby,tak ať to dobře dopadne,hlavně žádné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.8.11 15:51

No já se obávám, že si musíš zavolat do porodnice kde jsi registrovaná až to na tebe přijde a v případě, že by bylo malování nebo stop stav, tak ti oni řeknou kam máš místo nich jet. Protože porodnice mají podle toho kde je volno zástupy. Není to tak, že, když budeš rodit a tam bude plno, tak si ty vybíráš kam jinam, bohužel. Mohlo by se ti stát, že třeba přijedeš do Podolí, ale pokud bude zástup Bulovka, tak tě z Podolí ještě převezou tam. (Pokud bude samozřejmě ještě čas). V dobách malování porodnic jsou ostatní docela plné a registrované tam mají přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková