Porod září 2015 FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
17.8.15 13:26

@Ivčis mám vcelku malé děti, mladší bude mít zítra 3 roky a starší za týden 6 let, máme je od sebe přesně 3 roky a stejně tak bude teď to třeťátko.
Proč je mimino KP nevím, nějaký důvod asi má, já to neřeším, protože věřím, že to je tak, jak má být a mimčo ví, proč to dělá. Já naopak císaře chci, takže i doufám, že se neotočí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
17.8.15 14:14

@mischelinka Týjo to máte pěkně jako schodečky a jako bonus narozeniny v jeden měsíc :mrgreen:. Super pro peněženku :palec:. Jo to je fakt, není třeba to lámat přes koleno a nějak se ho pokoušet přetočit. Určitě v tom něco bude jinak by se tak nezahnízdilo, a co kopance? To musí být pěkná darda takhle do močáku a „pipiny“. Já jsem bubák a mám šílený strach ze všech operací, natož aby mi někdo ficnul celé břicho obbdivuju tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
22.8.15 21:28

@mischelinka Ahoj tak čtu a vidím že už se nepotkáme co? Už máš prcka na světě. Mocmoc gartuluju a přeju hodně zdravíčka a štěstí do společného života :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.8.15 06:11

@Ivčis dekuju moc, prislo to fakt raz na raz. drzim palce i tobe, at mas prcka brzo na svete, dej vedet, jsem zvedava, jak dlouho te bude napinat.drzm palce, at je to srpen:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.8.15 09:15

A kolik si teda byla? Už taky počítám s termínem a ničím jiným. Říkala jsem si že užiju syna dokud jsme sami. A už jste doma? Kolik teda bylo rodiček? A narodil se chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.8.15 18:45

Jsme jeste tady,prot.po cisari se pousti az 5 den.je fakt hodne rodicek, ale volno je, ted se mi zda, ze i hodne propousteli, takze volna mista jsou.ja byla 38+1,ofi termin cisare jsem mela na 1.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
23.8.15 20:26

@mischelinka To je krásný že to tak pěkně vyšlo ;). I byl prcek připravený když ti praskla voda, paráda :dance:. Já mám termín až 9.9 takže si ještě počkám ale už je to jen chvilinka. Teď sem si řekla že nebudu skuhrat a užiju si posledních pár dní s prvním synem ve dvou. Vždyť je to už jen pár týdnů a abych byla umrčená a utrápená na to prdím. Mějte se krásně a pochopila jsem dobře že je to chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
24.8.15 10:10

@Ivčis je to chlapecek, mame to jak v pohadce:-) a to je hezky pristup, ze vydrzis a uzijes si prvniho, vzdyt co to je 14 dnu proti 9 mesicum. i kdyz chapu, ze ten konec je narocny a clovek nevi, kdy to bude. oddeleni je ale volne, zrovna dneska si p. uklizecka chvalila, ze bude mit prazdneodd.,tak je snad nejvetsi napor pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová