Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak mě napadlo, jak už někdo zmiňoval založit nové téma
, kde si můžeme psát novinky a postřehy o výchově a stavu našich dětí
. Tak hurá do toho
.
Ahooooj, tak jsem tu… Emča má dneska svůj první svátek tak jsem se jako máma vyřádila v nakupování dárků
… jinak je hrozně dlouhá má necelých 9 týdnů a 62 cm na to, že já mám 158cm a táta 170 cm, asi je po dědečkovi
je prostě do jejich rodu
cvrček můj malej
@meissa píše:
Ahoj, my jsme 1. února
no krása, vítej. A copak máš za dítko? ![]()
@AnetaŠev
No teda
to je krása, že tak roste
, co jsi nakupovala?
@nemastojedno dostala hrací deku, kolotoč nad postýlku a spoustu oblečení
a dneska jí teda dost trápí bříško
Ahoj máme krásnou dcerku Barunku. Máme 10 týdnů, měříme 56 cm a už vážíme 4500 g. Holky vy jste we tu sešly z jiné skupinky? Ať se nevtírám:-)
@meissa tak to máte krásný míry… nám je necelých 9 týdnů už má určitě přes 5 kilo a 62 cm… jsme plně na um už od porodnice ![]()
@AnetaŠev píše:
@nemastojedno dostala hrací deku, kolotoč nad postýlku a spoustu oblečenía dneska jí teda dost trápí bříško
No to je super! Ja chci malemu taky koupit kolotoc nad postylku
. Jaky jsi vybrala jestli se muzu zeptat?
@meissa píše:
Ahoj máme krásnou dcerku Barunku. Máme 10 týdnů, měříme 56 cm a už vážíme 4500 g. Holky vy jste we tu sešly z jiné skupinky? Ať se nevtírám:-)
Vubec se nevtiras.. co blaznis
… Barunka je krasne jmeno a miry ma fajnucke
. To my nas Tonik ma v 6ti tydnech 4.710 kg a 56 cm. Asi bude kapku vetsi
a to mel porodni vahu 3.100 kg
.
@AnetaŠev Bobek.. svatek ma a boli ji brisko. Davas ji na to neco?
Koukala jsem na mall. cz tam jich mají spoustu v různých cenových kategoriích, nám stačí tento natahovací https://www.mall.cz/…-opicka-tygr
@nemastojedno dávám kapky coliprev a baby calm, ale coliprev mi došel a je všude jen na objednání takže jsem ho dostala až dnes odpoledne… takže tři krmení byly bez…
tak to má tedy krásné míry ![]()