Porodné - jen pro sociálně slabé rodiny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
a navíc zaměstnavatel nepočítá s tím, že bych se do práce vrátila dřív, takže by pro mě neměl uvolněné místo a já bych byla bez práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tejchi píše:
http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
Je tam těch článků o rodinách s dětmi víc!
jestli ten článek chápu tak nás na dvouleté MD se to nedotkne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky co plašíte? Aktuální celková suma dvouletého rodičáku je 216 600,–, takže plánované snížení je o celých 600,– za celou dobu pobírání !!! To je nic… a doba se tím taky nijak nezmění…
Horší to bude s těmi 4 letými, již běžícími, tam to může být dost problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky,dokud to neni tak to nema cenu resit,podle me tohle s materskou neprojde…
asi jako kdyz snizili MD a zase ji vraceli ![]()
kdo by mi vzal 2lete dite do skolky,syn je breznovy ,skolky jsou od zari…kdo vezme do prace „svobodnou“ mamu s 2.5rocnim ditetem???A kam a na jaky uvazek,jake pr.hodiny???
to by bylo nezamestnanych
a natriskanych skolek k prasknuti!!!7Je to zase neco „horkou niti“ a nejsou domyslene detaily!Ale je to sprosty vuci tem,co si uz vybrali a s nejakou variantou pocitaji a proto si ji vybrali,ze???
pochopila bych,ze se to bude tykat nove nastupujicich na MD popr. PPM ,ale tech co uz jim bezi???Nesmysl prvni tridy!!!
Ale kdyz jsou o ockovani pneumokoka zdarma,to zpetne nebylo,jak slibovali!!!
Omlouvam se,ale svine to jsou!!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Nikynka86 píše:
kdo by mi vzal 2lete dite do skolky,syn je breznovy ,skolky jsou od zari…kdo vezme do prace „svobodnou“ mamu s 2.5rocnim ditetem???A kam a na jaky uvazek,jake pr.hodiny???
Já myslím, že tohle je to poslední, co ty nahoře zajímá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peti,
ale to by je prave zajimat mela jako prvni!!!
Meli by zaridit skolky,aby bylo deti kam davat,melo by byt dostatek prace,kdyz MUSIM jit do te prace nechtene a neplanovane…
Jinak opravdu nemam slov!!!
Clovek aby se ze vseho pos*al!!!
- Citovat
- Upravit
Nikynka86 píše:
peti,
ale to by je prave zajimat mela jako prvni!!!
Meli by zaridit skolky,aby bylo deti kam davat,melo by byt dostatek prace,kdyz MUSIM jit do te prace nechtene a neplanovane…
Jinak opravdu nemam slov!!!
Clovek aby se ze vseho pos*al!!!
Máš pravdu, tohle všechno by se mělo zařídit. Ale jak vidíš, je jednodušší prostě sebrat peníze a lidi starejte se jak chcete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jó holky, nejsme samy, ale bohužel oni maj svý jistý, tak proč bysme to měli mít taky, že jo. Národe starej se, o nás je postaráno! Asi tak nějak, takže doufám, že je mezi nimi přece jen nějaký inteligentní člověk a že ten člověk to nedovolí. Svině jsou to všichni a že jsme si je zvolili? Já teda volit nebyla a vysvětlení je jednoduchý - šla bych volit, kdyby bylo z koho a ne jen takovej výběr, ze kterýho se mi zvedá žaludek, všichni před volbama naslibujou takovejch věcí a jen se dostanou k moci začnou lidi tahat za nos a šidit, takže co je lepší? Dát jim hlas a nebo se toho hlasování zdržet? A když budu volit nějakou stranu, která dostane i přes to málo hlasů, čim jí tim pomůžu? Stejně se k moci nedostane, takže jít k volbám mi přijde zbytečný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, napadlo mě obnovit téma a zeptat se, jak si myslíte, že s porodným a s dalšími návrhy pohne výsledek senátních voleb? Já se v tom prd vyznám, tak bych ráda slyšela názor ostatních
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já předpokládám, že některé změny se mohou tímto oddálit. Senát je asi neschválí, vrátí, ale následně to sněmovna stejně s největší pravděpodobností přehlasuje.
Některým z nás to může trošku pomoct. Já tak trošku doufám, že bych mohla dostat ještě porodné. Jinak změny v rodičáku asi stejně přijdou, ale možná o chvíli později.
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.
- Citovat
- Upravit
pistinka píše:
Já předpokládám, že některé změny se mohou tímto oddálit. Senát je asi neschválí, vrátí, ale následně to sněmovna stejně s největší pravděpodobností přehlasuje.
Některým z nás to může trošku pomoct. Já tak trošku doufám, že bych mohla dostat ještě porodné. Jinak změny v rodičáku asi stejně přijdou, ale možná o chvíli později.
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.
A na kdy máš termín porodu? Já totiž taky tajně doufám, že to nestihnou hned od nového roku. Já mám termín na konci března…Myslíš, že mám šanci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weruska píše:
Ahoj holky, napadlo mě obnovit téma a zeptat se, jak si myslíte, že s porodným a s dalšími návrhy pohne výsledek senátních voleb? Já se v tom prd vyznám, tak bych ráda slyšela názor ostatních![]()
no, jak řekl Paroubek: ""Nyní je potřeba v souvislosti s vytvořením absolutní většiny ČSSD v Senátu vysvětlit české veřejnosti, že ČSSD může přibrzdit, nikoli však zcela zabrzdit a přehodnotit reformy prováděné pravicovou vládou."
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Majkla píše:pistinka píše:A na kdy máš termín porodu? Já totiž taky tajně doufám, že to nestihnou hned od nového roku. Já mám termín na konci března…Myslíš, že mám šanci
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.![]()
Já mám taky březen
Tak uvidíme, třeba budeme mít ještě štěstí. Snad by to zdržení mohlo ten kvartál hodit.
- Citovat
- Upravit
chi, já mám tp taky březen a taky tajně doufám
ale když nebude tak s tim prd naděláme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit