Porodné - jen pro sociálně slabé rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
8.9.10 13:48

a navíc zaměstnavatel nepočítá s tím, že bych se do práce vrátila dřív, takže by pro mě neměl uvolněné místo a já bych byla bez práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.9.10 13:51
Tejchi píše:
http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
Je tam těch článků o rodinách s dětmi víc!

jestli ten článek chápu tak nás na dvouleté MD se to nedotkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
8.9.10 14:17

Holky co plašíte? Aktuální celková suma dvouletého rodičáku je 216 600,–, takže plánované snížení je o celých 600,– za celou dobu pobírání !!! To je nic… a doba se tím taky nijak nezmění…
Horší to bude s těmi 4 letými, již běžícími, tam to může být dost problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
8.9.10 19:58

holky,dokud to neni tak to nema cenu resit,podle me tohle s materskou neprojde…
asi jako kdyz snizili MD a zase ji vraceli :D
kdo by mi vzal 2lete dite do skolky,syn je breznovy ,skolky jsou od zari…kdo vezme do prace „svobodnou“ mamu s 2.5rocnim ditetem???A kam a na jaky uvazek,jake pr.hodiny???
to by bylo nezamestnanych :O a natriskanych skolek k prasknuti!!!7Je to zase neco „horkou niti“ a nejsou domyslene detaily!Ale je to sprosty vuci tem,co si uz vybrali a s nejakou variantou pocitaji a proto si ji vybrali,ze???
pochopila bych,ze se to bude tykat nove nastupujicich na MD popr. PPM ,ale tech co uz jim bezi???Nesmysl prvni tridy!!!
Ale kdyz jsou o ockovani pneumokoka zdarma,to zpetne nebylo,jak slibovali!!!

Omlouvam se,ale svine to jsou!!!! :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :evil:

• Citovat
  • Upravit
8523
8.9.10 20:12
Nikynka86 píše:
kdo by mi vzal 2lete dite do skolky,syn je breznovy ,skolky jsou od zari…kdo vezme do prace „svobodnou“ mamu s 2.5rocnim ditetem???A kam a na jaky uvazek,jake pr.hodiny???

Já myslím, že tohle je to poslední, co ty nahoře zajímá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
9.9.10 13:08

peti,
ale to by je prave zajimat mela jako prvni!!!
Meli by zaridit skolky,aby bylo deti kam davat,melo by byt dostatek prace,kdyz MUSIM jit do te prace nechtene a neplanovane…
Jinak opravdu nemam slov!!!
Clovek aby se ze vseho pos*al!!!

• Citovat
  • Upravit
8523
9.9.10 17:48
Nikynka86 píše:
peti,
ale to by je prave zajimat mela jako prvni!!!
Meli by zaridit skolky,aby bylo deti kam davat,melo by byt dostatek prace,kdyz MUSIM jit do te prace nechtene a neplanovane…
Jinak opravdu nemam slov!!!
Clovek aby se ze vseho pos*al!!!

Máš pravdu, tohle všechno by se mělo zařídit. Ale jak vidíš, je jednodušší prostě sebrat peníze a lidi starejte se jak chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
10.9.10 13:40

Hovada to jsou,omlouvam se,ale otvira se mi kudla v kapse :evil:

• Citovat
  • Upravit
11502
13.9.10 15:01

Jó holky, nejsme samy, ale bohužel oni maj svý jistý, tak proč bysme to měli mít taky, že jo. Národe starej se, o nás je postaráno! Asi tak nějak, takže doufám, že je mezi nimi přece jen nějaký inteligentní člověk a že ten člověk to nedovolí. Svině jsou to všichni a že jsme si je zvolili? Já teda volit nebyla a vysvětlení je jednoduchý - šla bych volit, kdyby bylo z koho a ne jen takovej výběr, ze kterýho se mi zvedá žaludek, všichni před volbama naslibujou takovejch věcí a jen se dostanou k moci začnou lidi tahat za nos a šidit, takže co je lepší? Dát jim hlas a nebo se toho hlasování zdržet? A když budu volit nějakou stranu, která dostane i přes to málo hlasů, čim jí tim pomůžu? Stejně se k moci nedostane, takže jít k volbám mi přijde zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
24.10.10 12:33

Ahoj holky, napadlo mě obnovit téma a zeptat se, jak si myslíte, že s porodným a s dalšími návrhy pohne výsledek senátních voleb? Já se v tom prd vyznám, tak bych ráda slyšela názor ostatních :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
24.10.10 12:48

Já předpokládám, že některé změny se mohou tímto oddálit. Senát je asi neschválí, vrátí, ale následně to sněmovna stejně s největší pravděpodobností přehlasuje.
Některým z nás to může trošku pomoct. Já tak trošku doufám, že bych mohla dostat ještě porodné. Jinak změny v rodičáku asi stejně přijdou, ale možná o chvíli později.
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.

• Citovat
  • Upravit
613
24.10.10 13:35
pistinka píše:
Já předpokládám, že některé změny se mohou tímto oddálit. Senát je asi neschválí, vrátí, ale následně to sněmovna stejně s největší pravděpodobností přehlasuje.
Některým z nás to může trošku pomoct. Já tak trošku doufám, že bych mohla dostat ještě porodné. Jinak změny v rodičáku asi stejně přijdou, ale možná o chvíli později.
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.

A na kdy máš termín porodu? Já totiž taky tajně doufám, že to nestihnou hned od nového roku. Já mám termín na konci března…Myslíš, že mám šanci :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
24.10.10 14:53
Weruska píše:
Ahoj holky, napadlo mě obnovit téma a zeptat se, jak si myslíte, že s porodným a s dalšími návrhy pohne výsledek senátních voleb? Já se v tom prd vyznám, tak bych ráda slyšela názor ostatních :mrgreen: :palec:

no, jak řekl Paroubek: ""Nyní je potřeba v souvislosti s vytvořením absolutní většiny ČSSD v Senátu vysvětlit české veřejnosti, že ČSSD může přibrzdit, nikoli však zcela zabrzdit a přehodnotit reformy prováděné pravicovou vládou."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
24.10.10 17:27
Majkla píše:
pistinka píše:
Taky jsem zvědavá, co se o tom teď bude psát.
A na kdy máš termín porodu? Já totiž taky tajně doufám, že to nestihnou hned od nového roku. Já mám termín na konci března…Myslíš, že mám šanci :?: :roll:

Já mám taky březen :-D Tak uvidíme, třeba budeme mít ještě štěstí. Snad by to zdržení mohlo ten kvartál hodit.

• Citovat
  • Upravit
1311
24.10.10 21:16

chi, já mám tp taky březen a taky tajně doufám :-) ale když nebude tak s tim prd naděláme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat