Porodné - jen pro sociálně slabé rodiny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Porodné
Co říkáte na možnou změnu ohledně porodného? Že na něj budou mít nárok jen sociálně slabé rodiny??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ani ne…s penězi jsem pořítala, že je to na první dítě mi nevadí, ale že to nedostaneme vůbec!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no docela mě to štve ,ale ne tolik jako naše „drahá“ solární enrgie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s tím tedy nesouhlasím, zas to dostanou jen ti co nedělají !!! a to mě hodně štve, kdo pracuje, tak si bude moct trhnout nohou… pokud to má být podpora rodin, tak buď všichni nebo nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmm, já tedy nevím…já myslim, že každá kačka na mimi je dobrá.
Klidně bych ho tedy nechala
a to buď všem nebo nikomu. Můj názor.
- Citovat
- Upravit
pavlak5 píše:
no docela mě to štve ,ale ne tolik jako naše „drahá“ solární enrgie
Jj,to naštve víc než jednorázová částka na miminko za porod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi tak…taky bych to nechala, aspoň na to první určitě a všem.S manželem máme sice dohromady 30 tis, ale platíme 15 hypotéku a kde je zbytek?? Neříkám že nás to nějak vytrhne, ale ty peníze by se na výbavičku určitě hodily!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já souhlasím taky s porodným na první dítěte pro všechny a pak už nic, to je fér ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:
Já s tím tedy nesouhlasím, zas to dostanou jen ti co nedělají !!! a to mě hodně štve, kdo pracuje, tak si bude moct trhnout nohou… pokud to má být podpora rodin, tak buď všichni nebo nikdo.
naprosto souhlasím. Mimochodem-tohle jsem ještě ani neslyšela, že to zas má být takhle. Vždycky něco vymyslí a za chvíli to stejně seberou.ˇA pak si stěžují, že se nerodí děti. Vždyť to je v dnešní době docela přepych. S miminem to ještě docela jde, ael co až jsou větší???? Vidím to na ségře-mají tři kluky a neví, z které do které. Já se teda na to porodné taky docela těšila i za druhé dítě, páč přecejen některé věci jsou potřeba po tom prvním obměnit. Já jsem zase říkala, když to chtějí strouhnout-dobře. Ale proč jen první dítě a druhé už nic. Copak to druhé dítě není dítě??? Není to další pracovní síla??? Já bych byla pro-na první porodné tak jak je a na druhé třeba strouhnout na polovinu, ale sebrat uplně se mi zdá nefér. Ať začnou u sebe zazobanci jedni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono vůbec jak jsem četla ten návrh tak jsem se rozčilovala…ti co jsou na tom špatně budou na tom ještě hůř. Odnesou to nejvíc obyčejní lidé, jen doufám že na rodičovský příspěvek už šahat nebudou!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tejchi rodičovský příspěvek chtějí výrazně změnit, ale tam se přiznám, že se mi návrh líbí… jen je tedy nespravedlivý k těm, co jim při prvním dítku skončí smlouva, to bych změnila, ale jinak s ním souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1: Jakou změnu myslíš, v tomhle jsem nějak nic nepostřehla akorát žesi to můžeš nějak v průběhu měnit. Ale o tom se mluvilo a nějak se to už neřeší, tak nevím ani jak to s tím je??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesouhlasím. Člověk se dře a nic nedostane a Ty co se válejí doma dostanou přídavky, porodné a kdo ví co ještě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit