Porodné - jen pro sociálně slabé rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikynka86
7.9.10 13:41

Petulko,
Pardon, ale stydim se za to, že jsem Čech, umět jiný jazyk tak už tu nejsem (bohužel někdo má na jazyky hlavu, někdo ji holt nemá). Stydim se za náš stát, ne jako takový, ale kvůli těm hajzlům co ho vedou!!! Oni za to můžou a nikdo s tim nic neudělá

bohuzel i ja to takhle citim!!!Nejsem hrda na to,ze jsem cech!!!Stydim se'Ano,mame tady krasne,ale zbytek je hnuj-fuj!!!
Nevim,kde se maji lip,vsude je chleb o dvou kurkach,ale podminky k ziti tady jsou otresne!!!

Clovek,aby byl cikan,mel 5deti a cela rodina bydlela v 1+1 a nikdo nepracoval :O jen kradl a utiskoval slusny lidi!!! FUj!!!

nejsem rasistka,ale bohuzel to vidim ve svem okoli!!!

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
7.9.10 13:47

jeste bych chtela dodat,ze kdyz se syn narodil pritele propustili :O malymu byli 3tydny :O najednou nemel praci,nemohl nic sehnat,bla fifn.krize,meli jsme pujcky,najem,jidlo cerstve miminko…

na socialce jsme se dozvedeli,ze ani na pridavek na dite nemame narok,protoze se pocita z predchozich let a ne z aktualni situace a to jsme meli dohromady nad jejich limity…
Proste jsme zili z ruky do huby,kazdy den ve stresu a misto uzivani si miminka se bali budoucnosti…
uspory neuspory,zadna kapsa neni bezedna,jen dite,co vsechno stoji…

tim chci rict,ze nam porodne vytrhlo trn z paty a my prece jen nejake penize do zasoby zase meli…

• Citovat
  • Upravit
11502
7.9.10 16:41

A ještě něco navrh, nejsem taky rasista, ale tohle mi vadí. Ne všichni, ale většina Romů (abych byla slušná), si své domovy ničí a devastuje a co udělá stát, když Rom přijde požádat o to, že nemá kde bydlet? Ano, dá mu nový byt se slušnym vybavením. Zastávají se jich, mají všelijaké dávky o kterých ani normální Čech neví, a proč? Protože se jich bojí!!! K nám si tohle dovolí, ale k nim ne, protože vědi, že kdyby jim to vše sebrali, takže si na ně došlápnou, kdežto my jsme takoví blbci, že to necháme dopustit, ale my nevíme co máme dělat, protože když něco podnikneme, tak hned skončíme u soudu a já nevim s kolikaletým trestem, že jsme si k nim něco dovolili. Ano a bohužel je to tak, bude hůř! Prý si chtějí došlápnout na bezdomovce, no to jsem teda zvědavá, zachvíli jich bude ještě víc a v azyláčích a v jiných zařízeních bude plno. Někdo krade s úmyslem se nechat zavřít, protože i ti vězni se mají jak prasata v žitě. Nic je netrápí, nocleh a teplý jídlo taky maj, tak co by si přáli víc a my jim to opět jak jinak než platíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 16:56

Asi tak, vykrást banku a jdu se sednout a mám kde bydlet, práci mi tam nějakou dají a je vystaráno :mrgreen: :mrgreen: Ale je to tak, nevím to jistě, ale mysím si že vězni si 100% nákladů na to že jsou ve vězení nehradí a to jde taky za státních peněz. Ať makají ve vězní pořádně a náklady za vězení si hradí ze 150% a co je navíc jde státu.
A s těmi romy…je fakt že jich je převážná většina problémových, i když já jich dost znám slušných. Děti napíšou na opatrovnictví babičce a ona na ně dostává větší sociální dávky…no jako vychcaní jsou až až!!
No v tomhle státě je vše težce na hlavu!! Doktorů všude málo a oni jim sníží platy, kam všichni půjdou, ti co umí cizí jazyk pujdou za kopečky. Bordel tady fakt…poslanci ať si taky zkrouhnou platy n takovou částku jako doktorům, by nestačili koukat. Co se jim politikům může v práci stát za úraz…skoro nic, do práce můžou i se zlomenou rukou či nohou, skoro z čímkoliv, ale normálně pracující člověk nee. Tak proč by oni řešili nemocenské, když je pořádně v životě nebrali!! Se zas rozčiluju z tohodle bordelu tady fakt… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.9.10 17:05

politici - musí se šetřit, přesný překlad: musíme na Vás šetřit a to co ušetříme na Vás, tak půjde do kapsy nám, jakýpak dorovnávání rozpočtu, my máme pořád málo a až budeme mít hodně, vy nebudete mít kde bydlet a co jíst, natož nějakou práci, nejradši bysme byli kdybyste se šli zahrabat - a ani by jim nedošlo, že bez nás by neměli koho okrádat!!!

Rozčiluju se denně i jen při slově politik!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 17:13

No chtějí zrušit daňové zvýhodněí u hypoték, porodné, snížit slevy na dani, takže rodiny s dětmi na tom budou pěkně v prd… :zed: :zed:
A ti co se mají špatně budou dostávat stále.
Fakt bordel bordel a nic jiného než bordel tady!!! A jak to tady bude dál na rok 2012 ctějí udělat novou daňovou reformu a samo že budou daně ještě větší a neše výplaty ještě menší. Z platu jde skoro 5000 na sociální a zdravotní, kdyby si to doma člověk někde spořil a využíval to když potřebuje: nemocenská, operace, doktoři, mateřská, tak z toho ještě spousty ušetří. Kdyby se kteréni zamysleli a státním zaměstnancům neubírali a nepropouštěli, tka nestoupne nezaměstnanost a s tím další sociální dávky. Snad je lepší když lidé pracují aplatí daně a čím víc jich pracuje tím líp. Jenže spousta silnic se nebude stavět a dělníci bez práce…no fakt k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.9.10 18:37

Naši budoucnost opravdu nevidím ve veselých barvách, spíš v pohřebních. No co k tomu dodat? Být o chlebu a vodě i když to dneska taky neni levná záležitost, nechodit k doktorům a vše léčit bylinkama, topit jen když bude venku pod nulou. Oni fakt nedomýšlejí z čeho budem žít?!! Je mi z toho všeho zase na nic. A nejhorší je, že to prezident schvaluje a schválí vše co mu podstrčej pod rypák, dyť on je s nima jedna ruka. Kéž by se našel nějakej talibánec, iráčan nebo někdo takovej podobnej a chtěl spáchat atentát na ty paka co jsou nahoře, to by se hned žilo líp! Jen přijít na to jak to zarazit. Doufám, že se najde alespoň jedinec, kterej to bude mít v hlavě v pořádku a tohle nedopustí, když to ti ostatní nemají. Místo aby české ekonomice pomohly, tak jí zazdí ještě víc a nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 18:51

Jao chápu že se á šetřit…nechceme dopadout jak řecko a prý i za to hrozí nějaé sankce z EU. Ale tak ať rozprodaí vojenské prostory, jsme v NATO tak co. Prostě ať se snaží najít tu cestu jinudy, než ubírat obyčejným lidem…ještě k tomu pracujícím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.9.10 19:01

Jenže to oni neudělají a ještě jsem slyšela, že mají kupovat nějakou vojenskou techniku a to co si vojáci užívaj…tak o tom ani nemluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.9.10 19:03

Ježiši ve mě to ady vře…fat kde to jsme, kde to žijeme!!! Hnus děs běs…asi tam naběhnu do té sněmovny a :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 09:22

http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
Je tam těch článků o rodinách s dětmi víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.9.10 12:32

No to si snad dělaj prdel!!!! Jsem na dvouletý a kde seženu pro dítě hlídání??? Do školky mi ho nevezmou a ostatní ještě chodí do práce a jesle tady nikde v okolí nejsou! Tohle už je fakt moc, oni opravdu nedořešují co se stane!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.9.10 13:23
Pettulle píše:
No to si snad dělaj prdel!!!! Jsem na dvouletý a kde seženu pro dítě hlídání??? Do školky mi ho nevezmou a ostatní ještě chodí do práce a jesle tady nikde v okolí nejsou! Tohle už je fakt moc, oni opravdu nedořešují co se stane!!!

Ty máš dvouletý rodičák? Ale to sis přece vybrala sama a muselas to vědět, že nebudeš mít dítě kam dát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.9.10 13:24
PetraJ píše:
Pettulle píše:
Ty máš dvouletý rodičák? Ale to sis přece vybrala sama a muselas to vědět, že nebudeš mít dítě kam dát. :nevim:

Chtějí rodičák snížit, tím pádem bude doma cca o 2-3 měsíce méně. Ale to je vše v tom článku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.9.10 13:44

Ano, vybrala jsem si dvouletý, s čímž jsem počítala, že budu doma do dvou let věku dítěte a než by malý dosáhl zmiňovaného věku, tak bysme chtěli další mimi, takže bych zůstala doma nadále, ale pokud se to zkrátí, tak já pak nebudu mít možnost si naplánovat druhé dítko, tak aby mi to vyhovovalo (vim, že to třeba nepůjde, s tím počítám), ale pokud se to i sníží, tak já si asi to druhý dítko ani nebudu moct dovolit, o to mi tu jde. Takže zkrátí rodičák, druhý dítě nebude a já budu muset do práce. Nezkrátí rodičák, druhý dítě bude a já nebudu muset do práce a až druhý dítko vyroste, tak babička už bude v důchodu, tak o hlídání nebudu mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat